Merhabalar.. Aynı şekilde bir kişi daha karıştırmıştı, ona da açıklama yapmıştım. Şikayet açmanıza gerek yok fakat sizi daha önce farklı forum hesabınızı banlattığım için şikayet açıp, toksikliyor olmanız normal bunda bir sorun yok.

Dayanıklılığım yüksek olduğu için, 116hp'a kadar canım artıyor. Uyuşturucu içtiğimde ise 140-148 civarlarına kadar geliyor. Bunu rahatlıkla görebilmem için, bir widescreen ayarı ve hud moduyla oynadığım için bu şekilde gözüküyordu. Yöneticiye sorduğumda yanlış anlaşılmaya müsait gözüküyor, onu silmeniz daha iyi olur dedi ve sildim.. Onun kanıtını da orada bir arkadaşa savunma olarak bırakmıştım, yöneticiyi kandırmaya algı yaptığınız için maalesef şikayeti eksik ve yalan bir sohbet ile oluşturmuşsunuz. İyi geceler, hile mile olmadığı için bir savunma olarak saymayın bunu sadece açıklama.

Ayın 29'undan beri
@ByRevenge ile görüşmemden sonra hud modunu sildim ve normal hud ile oynamaya devam ettim, hayırlı geceleriniz olsun inşAllah.
Bu da.. Uyuşturucu içtikten sonra, canımın 166HP'a kadar çıktığının kanıtıdır. Saygılar ve sevgiler ile, esen kalın.