Konu: Pedro_Santiago GOD  (Okunma sayısı 403 defa)

#10 - 01.04.2024 02:53
Arkadaş yine kuralları bilmediği için savunma olarak kırpık ssler atmış..(tam ekran alamıyor, hile paneli gözükebilir diye :D) Video ortada, hile belli. Kurallar açık. Daha fazla cevap gelmeyecektir. İyi forumlar.
« Son Düzenleme: 01.04.2024 14:25 zapatacan »

#11 - 01.04.2024 03:11
Öncelikle hayırlı geceler, hayırlı sahurlarınız olsun inşAllah.

Hile mile yok, bütün incelemeler yapılabilir. chatlogdur, odur budur vesaire.. Ben videoda gördüğüm kadarıyla 2 mermi yiyorum. Canım zaten olması gerekenden üsttü. uyuşturucu falan içiyordum. Kas çalışıyordum (dayanıklılık.) Neden devamını atmamışsınız da, banlanmam için sadece bir kesiti atmışsınız.. Videonun devamında sadece saniyeler oynuyor ve yere yapışıyorum, vuruluyorum. Yetkili inceleyebilir. Tek savunmam budur, yanlış anlamanıza sebep olduysam üzgünüm. Şahitlere açıklama yapma gereksiniminde bulunmuyorum, iyi geceler. "Ek olarak, AK-47 benim değildi zaten yetkili chatlogları vs inceleyebilir. Bir arkadaşımdan rica ederek aldım ve rol yapıp verecektim, maşallah DM fırsatınızdan role de izin vermediniz. Hileniz ile gelip vurdunuz, gittim yaralı rolünü yaptıktan sonra silahını teslim ettim. Hayırlı sahurlar. "

ve güzel kardeşim, hitmarkerini değiştirmeni rica ediyor bir tavsiye veriyorum. bozuk hitmarker ile oynayıp, yönetimi kandırmaya çalışıyorsun.

Video'nun tamamını izlersen nerede hit attığımı görebilirsin bir süre zaten orada hit marker duruyor. Zaten 4 hit yiyorsun sonrasında god kapatıp düşüyorsun dostum. Birbirimizi kandırmaya gerek yok, gerekmediği sürece savunma gelmeyecektir. İyi forumlar  :sampanya:
« Son Düzenleme: 01.04.2024 03:23 Danqer »

#12 - 02.04.2024 01:04
Videodaki arkadaşın hile kullandığı göz önünde bulundurularak, gerekli silah iadelerimizin yapılmasını talep ediyoruz. Hilesi yüzünden quit attığımız için hem silahlarımız silindi hem de 2k dakika 2 kişi jail yedik. Arkadaş da savunmasını yaptı sanırım. Sonuçlanabilir.

#13 - 30.04.2024 12:17
İnceleniyor.