Konu: Vincent_Morrissey - Kural İhlali  (Okunma sayısı 114 defa)

#0 - 31.03.2024 12:55

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Vincent_Morrissey @sterne leuchten

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Jayden Ross @yigit2real

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 31.03.24

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:  CJ, Hatalı emote, Agresif RP, Spawn Kill, Trolling

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şeritimde devam ediyordum, arkadaş ters yönden geldi aracını in-aktif edip rolsüz bir şekilde aracımı çaldı ardından Idlewood'da denk geldik agresif roleplay yaparak vurdu, ardından kalkarken hatalı emote attı, ben kalktığımda ise emotesiz bir şekilde tekrar vururak spawnkill-rk yaptı, konuları ooc hayata dökerek anlamsız rp yaptığıda göz önünde bulunmakta, şahısın cezalandırılmasını talep ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Chatlogun özenle incelenmesini talep ediyorum, arkadaşın bir emoteyi 5 kez attığıda ortada ,şahısın cezalandırılmasını talep ediyorum, iyi forumlar dilerim. :sampanya:

« Son Düzenleme: 31.03.2024 13:24 indias »

#1 - 31.03.2024 13:29
Olayların Idlewood sokağında geçen kısmına şahidim, Vincent_Morrissey adlı karakterin birden fazla kural ihlali yaptığını belirmek isterim. Vincent isimli kişi ilk önce bu arkadaşa saldırıryor, ardından kişiyi düşürüp tam 5 kere kafa atar diye bir emote atıyor.

#2 - 31.03.2024 17:24
24 saat içerisinde savunmanızı ekleyin. @sterne leuchten

#3 - 01.04.2024 11:10
Selamlar, aynı şikayet 2 kere oluşturulmadı linke bakabilirsiniz, ayrıca şahısın uslubundan da şikayetçiyim, iyi forumlar dilerim.
Not: Ortada bir savunma bulunmamakta, admine yalan bilgi verilmektedir. @southliberty
« Son Düzenleme: 01.04.2024 11:55 indias »

#4 - 03.04.2024 16:56
Savunma geçersiz,  Vincent_Morrissey karakteri cezalandırılacak.
K&A