Konu: Powergaming/GBİ  (Okunma sayısı 142 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.03.2024 02:50

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Sakeem Jouahri @TAR Û MAR

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Shaniqua Williams

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 29.03.2024 - 02:24

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3. Powergaming
- Emote vermeden silah çekmek (Savunma tarafı tabanca, bıçak, sopa, cop, biber gazı gibi ufak silahları emote vermeden çekebilir.)
11. Güvenli Bölgeler
- Hapishaneler: Anlaşmalı dahi kavga başlatılamaz, gardiyanların rolsel varlığı göz önünde bulundurularak rol yapılmalıdır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncesinde arkadaşımı emotesuz silah çekip vurdu, bu videoda da bizi kovalıyor, köşeye çekip emote'umu atarken, silahı çekip emotesuz bana ateş etmeye kalkıyor. Attığım SS'te de OOC kini olduğu için arkadaşıma GBİ yapıyor. Kodesteyken emote atıp saldırıyor. Olayların hepsi birer gün arayla oluyor, oyundan soğutmaktan başka bir şey değil. Garip.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/yew5vr // https://hizliresim.com/4n4vvt0 // https://hizliresim.com/6iec4kx

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşı incelendim tam bir ihlal makinası. SS ve videolar incelenince bariz, emotesuz defalarca silah çektiği görülüyor. Hapishanede de hiçbir şekilde brawl rolü yapamaz, bayıltamaz. Direkt olarak powergaming ve GBİ'den yargılanmasını istiyorum.

« Son Düzenleme: 29.03.2024 19:02 zapatacan »

#1 - 29.03.2024 02:54
OOC Kin yapanlar sizlersiniz biraderim. Orada hepinizi de düşürdüm. Çatışmada sen emote attıysan iş bitmiştir, benim emote atmam gerekmez. Oyun kurallarını inceleyebilirsin, orada her şey yazıyor.

İkinci ss'e gelirsek, arkadaşının üstte yazdığına baktığımıza göre ilk agresif ve temas rolünde kendisi bulunmuş ve ben de ona karşılığını vermişim.  O:-)

#2 - 29.03.2024 03:28
Videoda bariz belli dostum. Ben emote'umu atmaya çalışırken çoktan silahını çekip bana ateş ediyorsun. GBİ'ye gelecek olursak da.. Orada agresifi başlatan sizlerdiniz. Agresif text rp yaparsın anlarım da.. Düşürmek? Hem de tüm ekip arkadaşlarının hasarlarda ismi var. Aynen. OOC kin biziz. Başka cevap atmayacağım.

#3 - 29.03.2024 04:13
Videoda bariz belli dostum. Ben emote'umu atmaya çalışırken çoktan silahını çekip bana ateş ediyorsun. GBİ'ye gelecek olursak da.. Orada agresifi başlatan sizlerdiniz. Agresif text rp yaparsın anlarım da.. Düşürmek? Hem de tüm ekip arkadaşlarının hasarlarda ismi var. Aynen. OOC kin biziz. Başka cevap atmayacağım.

Ben seni tanımam etmem. Sen kimsin onu da bilmem canikom. Ben senin neyine ooc kin tutayım? Sana ateş ettiğim falan da gözükmüyor videoda. Sen emoteyi atar atmaz çatışma başlıyor. İlk indiğimde de sıkmıyorum kaçıyorsunuz diye. Uzatmaya gerek yok, sonuçlanabilir.

#4 - 31.03.2024 01:22
Anjawon_Burgess ve Sakeem_Jouahri karakterleri Güvenli Bölge İhlali kapsamında ceza alacak. Güvenli bölgelerde, özellikle hapishane gibi korunaklı yerlerde laf dalaşına bile girmemeniz gerekir. Eğer size karşı bir ihlal gerçekleştiriliyorsa ihlal yaparak karşılık vermemelisiniz; aksine şikayet açmalısınız.

K&A