Konu: Ralph Romberg - Şikayet  (Okunma sayısı 103 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 28.03.2024 16:07

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ralph Romberg @Musdo

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Aktif Rolde Afk Bırakmak - Araca Emotesiz Binmek

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Brawl rolüne giriştik, araca emotesiz bir şekilde binip Vice Mall'a kaçarak güvenli bölgeye saklandı. Rolden kaçmak içinse afk bıraktı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezayı almasını istiyorum.

#1 - 28.03.2024 16:16
Şikayete bir şey daha göndermek istiyorum. Arkadaşı RK yaptığım halde yerde rahatça konuşmasını sürdürebiliyor ve hakaretler edebiliyor. Yetkililerin bunuda göz önünde bulundurmasını istiyorum.  :D

#2 - 28.03.2024 16:18
Oyuna geri döndüm rolümüzüde yaptık, bu kadar abartılacak bir durum yok. sonuçlanabilir iyi roller.

#3 - 28.03.2024 16:27
Oyuna geri döndüm rolümüzüde yaptık, bu kadar abartılacak bir durum yok. sonuçlanabilir iyi roller.

Yaptığın ihlaller ortada. Rolü sonradan sürdürdün diye şikayeteceğimi çekeceğimi falan mı düşünüyorsun? Öyle bir şey olmayacak. Şikayetim hala geçerli. Öbür kural ihlallerinde geçerli bu durumda.
« Son Düzenleme: 28.03.2024 16:29 TAR Û MAR »

#4 - 28.03.2024 16:36

Yaptığın ihlaller ortada. Rolü sonradan sürdürdün diye şikayeteceğimi çekeceğimi falan mı düşünüyorsun? Öyle bir şey olmayacak. Şikayetim hala geçerli. Öbür kural ihlallerinde geçerli bu durumda.
Sana şikayetini çek diyen mi oldu? Çekip çekmemen önemli değil olayı anlattım güzel kardeşim benim.

#5 - 28.03.2024 21:32
İki tarafında bariz ihlalleri bulunmakta bu bağlamda bu seferlik uyarıyoruz. Devamı takdirinde artırımlı ceza verilecek.

K&A