Selamlar;
Aslında ss'lerinizde görüldüğü üzere sorun burada bende değil, sizde. Üslubunuz tamamen yanlış. Bu şikayeti aslında benim oluşturmam gerekiyordu fakat bu tür küçük olaylar ile adminlerimizi uğraştırmak istemem. sizin önceki şikayetten ceza almadığım için sinirlenip, OOC kin tutup hata ayıklama çabanız aşikar.
Sokakta rol yapıyor iken motor ile çarpıp gittiniz, pm'den sebebini sormak için yazdığımda ise "Ne diyon?, Akıl sağlığın iyi değil, deli uşak, oğlum" diye kışkırtıcı/aşağılayıcı laflar söylediniz; ve bu şikayetin açıklama kısmına da aynı durumu yansıtmışsınız.
Kısacası burada bir ortak nezaket kural ihlali bulunuyorsa bunu gerçekleştiren sizsiniz hata ayıklayıp asılsız şikayetler açıp adminleri kandırmaya çalışmayın, önceki şikayetin de baz alınacak bir şeyi yok iki şikayet birbirinden farkı.
Size karşı üslubum tamamen sizi yansıtıyor. Burada bir ihlal yaptığımı düşünmüyorum. Tam tersi olarak burada beni kışkırtıp Ortak Nezaket ihlalini gerçekleştirmemi bekleyip şikayet açıyorsun.
Madem ortada açılmış bir şikayet var, sıfırdan şikayet açmak yerine burada olan ss'ler göz önünde bulundurularak kişinin gereken cezayı almasını talep ediyorum.
En iyi kararı değerli adminlerimiz verecektir, iyi günler iyi roller diliyorum.