Konu: Matteo_Rosario ve Gianluca_Rosario Powergaming  (Okunma sayısı 134 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 22.03.2024 14:27

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Mattoe_Rosario @Captainx0 - Gianluca_Rosario @yusufzor2727

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Aprill_Bridgett - Kim_Justice - Vito Luciano

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21.03.2024 21:17

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.2. Araç Sürüş Kuralları: Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde gerçek dışı araç sürmek de bu kurala dahildir:
- Duvarlara, elektrik direklerine veya oyunculara çarparak sürmek
- Sürekli olarak ters şeritten sürmek, kaldırımlara çıkmak
- Normalde aracın gücünün yetmeyeceği yokuşları tırmanmak, off-road sürüş gerçekleştirmek
- Polis barikatlarına rağmen yoldan geçmeye çalışmak, barikatın yanından dolanarak bölgeye girmeye çalışmak
- Helikopter, uçak vb. hava araçlarıyla pist harici iniş yapmak
- Araç tamirini oyun mantığıyla düşünerek hasarlı araç sürmek, arabayı çarpmaktan veya kazadan korkmadan araç sürmek
- Başka bir karakterin açtığı gişeden geçmek
- Normalde araçla girilmemesi gereken yerlere bisiklet, motosiklet vb. küçük araçları sokmak (Örn: Maden ocağına bisikletle girmek, motorla/bisikletle barikatların üstünden atlamak)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Telsizden motor kovalamacası olduğu bildirildi MİKE olarak bölgeye yöneldim Matteo_Rosario ve Gianluca_Rosario kadlı karakterin kullandığı motorları kovalamaya başladım. Videoda görüldüğü gibi Idlewood kanalizasyona sürekli girip sürekli aynı hareketleri yaptı bunu 1 kezde yapmadı. Aynı rotayı kullanarak sürekli aynı ihlalleri yaptı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/m524n2 - https://streamable.com/nk13vc - https://streamable.com/3pgsux

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 22.03.2024 21:13
Hakkını vermişim :D

#2 - 22.03.2024 21:17
Keşke videoları kesip kesip atmak yerine tam olarak atsaydın aynı hareketleri defalarca polisler de yaptı, normal giderken önümüze arabalarla atlamalar falan  :D  hatta devamında sen polis arabasına çarpıp kaza yapıyorsun ve yanından hızla geçerken "üstüne atlar ve düşürür diye emote veriyorsunuz" yanından son hız motorla geçerken yapıyorsunuz bunu :D videosunu almadım ama sırf yakalayamadığınız için videoları kesip kesip atmak ne bileyim ezikçe biraz
« Son Düzenleme: 22.03.2024 21:21 yusufzor2727 »

#3 - 22.03.2024 22:17
Kural hatası yaptığınız için yakalayamadık evet. Kendi adıma konuşuyorum ihlal yaptığınız yerleri kırptım iddia ettiğim kural ihlali olan yerleri kırptım on dakika video yükleyecek değilim. Motor son sürat giderkende atlar, matlar diye emote vermedim, polis aracıylada kaza yapmadım. Kanıt var ise atın yetkili görsün. Sonuçlanabilir daha fazla yazmayacağım herşey videoda görülüyor.

#4 - 22.03.2024 22:39
kovalamaca 10 dakikadan çok daha fazla sürdü gece yarısı bile kaçıyordum polisten kanalizasyonda giderken tepeden üstümüze arabayla kaç defa atladınız 5er saniyelik kesitlerle şikayet açıyosun. baktın yakalayamıyorsun video için arkamdan tekrar kanalizasyona bile atlamamışsın çok defa yapmana rağmen :D bazı şeyleri kine dönüştürme dostum başka zaman yakalarsın  motorla üstüme atlamayı da senin için söylemedim keza kovalayan tek polis sen değilsin
« Son Düzenleme: 22.03.2024 23:03 yusufzor2727 »

#5 - 23.03.2024 17:33
Yakalayamadığımız herkese şikayet açmıyoruz zaten dostum merak etme, kural hatası yaptığın için şikayet açıldı. Seni video için takip ettiğimide nereden çıkardın kanalizasyona motorla 20 metreden atlarsan ''kural ihlali'' olduğu için peşinden atlamam. Kendin yazıyorsun peşimden gelmedin bile diye çünkü videoda görüldüğü gibi 20 metre yerden motorla uçarak kanalizasyona atladın. Normal hayatta böyle bir şey pek mümkün değil. Tepene araçlarla atlamadık herkes kurala uygun şekilde sürdü seni kovaladı. Aksini iddia ediyorsan kanıtları sunabilirsin son yazışımdı.

#6 - 23.03.2024 18:26
Matteo_Rosario ve Gianluca_Rosario Non-RP kapsamında ceza alacak.

K&A