Alıntı yapılan: palmas - 22.03.2024 15:32selamlar selamlar Spoiler: GösterGizle@palmas come to kdz. Eregli
selamlar selamlar Spoiler: GösterGizle
Alıntı yapılan: thufan - 26.03.2024 23:28Alıntı yapılan: palmas - 22.03.2024 15:32selamlar selamlar Spoiler: GösterGizle@palmas come to kdz. Ereglitabii efendim, hemen gelelim ereğliye hayatımda 1 kere gittim sadece
Bahsedildiği gibi var mı değil, bahsedilmeyen daha çok neyi var diye sorsan daha kuvvetli olurdu. Yılda bir kere gidersem gidiyorum, genellikle gitmemeye özen gösteriyorum. 81 çok yaşa.
Alıntı yapılan: thufan - 26.03.2024 23:28Alıntı yapılan: palmas - 22.03.2024 15:32selamlar selamlar Spoiler: GösterGizle@palmas come to kdz. Eregli@thufan Benim bir tane kuzen var, anne tarafı KAPTAŞ'lı. Biz bununla dalga geçiyoruz, dalga geçmekte haklı mıyız? Kaptaş halkı bahsedildiği kadar var mı?@BlackEagle koş memleketlin burada.
Alıntı yapılan: bonnaireee - 27.03.2024 15:53Alıntı yapılan: thufan - 26.03.2024 23:28Alıntı yapılan: palmas - 22.03.2024 15:32selamlar selamlar Spoiler: GösterGizle@palmas come to kdz. Ereglibüyük kavuşma gibi hissettim.@thufan Benim bir tane kuzen var, anne tarafı KAPTAŞ'lı. Biz bununla dalga geçiyoruz, dalga geçmekte haklı mıyız? Kaptaş halkı bahsedildiği kadar var mı?@BlackEagle koş memleketlin burada.Hocam bahsedildigi kadar var kaptasin alti bayir yaniyom cayir cayir ben de plaj tarafindayim bu arada eregli merkezde degil, göktepe @BlackEagle hocam siz eregliden misiniz
Alıntı yapılan: thufan - 26.03.2024 23:28Alıntı yapılan: palmas - 22.03.2024 15:32selamlar selamlar Spoiler: GösterGizle@palmas come to kdz. Ereglibüyük kavuşma gibi hissettim.@thufan Benim bir tane kuzen var, anne tarafı KAPTAŞ'lı. Biz bununla dalga geçiyoruz, dalga geçmekte haklı mıyız? Kaptaş halkı bahsedildiği kadar var mı?@BlackEagle koş memleketlin burada.
@thufan söylediğin türkünün tüm haklarının @BlackEagle ve ailesinde olduğunu biliyor muydun? Şarkıyı yazan öz ve öz anne tarafından dedesi.
60 gün ve üzeri süreçte aktiflik göstermeyen Genel Sohbet (alt forumlar olan Oyun, Dizi&Film ve müzik ve güncelliğini koruyabilecek konular [Deprem vb.] için geçerli değildir.) konuları, arşive alınarak kilitlenir. Forum üyeleri istedikleri taktirde kendi konularını kilitleyerek arşivletebilir.