Gecikmiş 100. sayfa mesajı ve 1000. ileti de benden gelsin. (umarım silinmez, hep kutlamıyoz böyle şeyleri zaten..)
Vice profilimi incelerseniz, 4-5 yıllık bir hesabım olduğunu ama düzenli olarak oynamadığımı görürsünüz. SAMP = Vice benim için. SAMP'a burada başladım, buradan başka da bir sunucuda oynamadım. Her yıl, belki 5-6 ayda bir SAMP'ı indirir, vice cache yükler ve 1-2 hafta oynayıp geri silerim. Bu döngü böyle devam eder(di) benim için.
Ancak 4 ay kadar önce, yine tesadüfen rollerken "Ya bir gireyim şu birliğe, iki üç gün sonra çıkarım, oyunu da silerim." diyerek girip, bir haftayı, bir ayı, beş ayı devirdim ve sunucuda düzenli rol yapar hale geldim. Gerek birlik içi, gerek birlik dışı çok insanla tanıştım. Bakmayın böyle ciddi ciddi yazdığıma. Beni tanımış bir çok kişi şu yazdıklarımı okurken zaten yaşadıklarımızı hatırlayıp kendi kendine gülüyordur. Roman Colorado karakteri bana çok şey kattı, çok eğlendiğim bir karakter oldu. Platformda elimden geldiğince rolüme ve eğlenceme baktım. Başarılı olmuş gibi duruyorum ki bu gün dost diyebileceğim bir çok insan ve sadece bir (1) OOC ceza sahibi oldum (kızmayın, ufak bir emote hatası.) Biz burada olacağız, birliği ve rollerimizi her zaman ileriye taşıyacağız. Gece 04.00'de işe gideceğim halde akşam 23.00'da birlik içi hotline yapmaya devam edeceğim

. Bu birlik bana çok şey kattı, bende emeklerimi katmaya devam ediyorum. Benim için yeri ayrı olan insanlara da, özel bir etiket atayım..
@discover
@Mistrall
@Ağaçkakan 
Nice 100'lere, nice 1000'lere.
#LVCW