0 Üye0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
@discover
Bok atmadan, millete laf etmeden, insanları kullanıp bir yerlere atmadan, devam eden bir birlik ve ilerleyen zamanlarda harika şeyler başaracak bir kadro, başarılar kardeşim @discover. Harikasınız gerçekten. En iyisine her zaman.
Alıntı yapılan: Juvas king of the street - 03.04.2024 03:08Bok atmadan, millete laf etmeden, insanları kullanıp bir yerlere atmadan, devam eden bir birlik ve ilerleyen zamanlarda harika şeyler başaracak bir kadro, başarılar kardeşim @discover. Harikasınız gerçekten. En iyisine her zaman.Güzel yorumlarınız beni ve ekibi giriştiğimiz bu projede başlı başına motive eden yegane kaynaktır. Olumlu-olumsuz tüm yapıcı eleştiriler ve yorumlar için minnettarız. Destek olan herkese ekip adına sevgilerimi sunuyorum, daha yolun çok başındayız. Keep going on.
Kimseye salça olmadan ve kendi halinizde rolünüzü döndürüp, eğleniyorsunuz.. Zaten böyle giderseniz herkesin takdirini alacağınızdan eminim, böyle devam! Spoiler: GösterGizleAlıntı yapılan: discover - 03.04.2024 05:02Alıntı yapılan: Juvas king of the street - 03.04.2024 03:08Bok atmadan, millete laf etmeden, insanları kullanıp bir yerlere atmadan, devam eden bir birlik ve ilerleyen zamanlarda harika şeyler başaracak bir kadro, başarılar kardeşim @discover. Harikasınız gerçekten. En iyisine her zaman.Güzel yorumlarınız beni ve ekibi giriştiğimiz bu projede başlı başına motive eden yegane kaynaktır. Olumlu-olumsuz tüm yapıcı eleştiriler ve yorumlar için minnettarız. Destek olan herkese ekip adına sevgilerimi sunuyorum, daha yolun çok başındayız. Keep going on.