Konu: [11.03.2024] Deathmatch  (Okunma sayısı 252 defa)

#0 - 11.03.2024 05:39

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maskeli_47663 @?

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Joshua_Frexia @thelastoffen

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 11.03.2024 04:05

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişisel aracım kozmetik olarak ağır hasar aldığından dolayı, çalıştığım tamirhane firmasında tamir etme rolü yapacaktım fakat çekici yakınında olmadan tamir işlemi gerçekleştiremiyorum. Sistemsel olarak çekicinin park noktası temple benzinlikte kalmış(değiştiremiyorum bile), onu almaya gittiğimde benzinlikte mavi paintjoblu sultan vardı, görebildiğim kadarıyla ikisi maskeli üç kişiydiler. Bu kişilerle bir kelime bile role girmeden çekiciye bindim ve birden vuruldum. Tam çekiciye bindiğim sırada mavi sultanın dibinde Joshua karakterinin ismi belirdi, pm den yazdığımda "ben mi vurdum" yazıp hiç kaale bile almadı. 10 dakika sonra da oyundan çıkmış.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Vurulduktan sonra /hasarlar komutunu yazmak dahi aklıma gelmedi çünkü çok çok uzun zamandır illegal rol yapmadığımdan ötürü orayı düşünemedim. Bu ekibi arabalarından tanıyor gibiyim, forumda OOC olarak göz aşinalığım var. Eğer tahminlerimde yanılmıyorsam bu kişilere ağır yaptırım uygulanmasını talep ediyorum. Bulunduğum birlikteki üst rütbelerle bir dertleri olmalı ki gelip bana sıkıyorlar fakat elime bir kere bile silah almamış, işime gücüme bakan bir mekanik ustasıyım. Meta yaptıklarına yemin edebilirim fakat kanıtlayamam. Gerekmediği sürece atışma yaşanmaması adına ileti atmayacağım, zaten kırk yılda bir şikayet açan biriyim tatsızlık çıkmış çıkacağı kadar.

#1 - 11.03.2024 05:53
Selamlar, arkadaş savunmasını yapar zaten ama orada 1 kişi q attı diğerleri fear-rp yapmadan ayağa kalkıp koştu. Aktif bir çatışma yeri. Bana pm atıyorsun, oyun bile oynasak bir heyecan olabilir. Sen orada vurulurken haberim bile yoktu. Arabada rklı şekilde bekliyorduk, kısa ve öz cevap verdim. /id maske yazıp bakabilirdin en basiti /hasarlar.

#2 - 11.03.2024 06:19
Selamlar, arkadaş savunmasını yapar zaten ama orada 1 kişi q attı diğerleri fear-rp yapmadan ayağa kalkıp koştu. Aktif bir çatışma yeri. Bana pm atıyorsun, oyun bile oynasak bir heyecan olabilir. Sen orada vurulurken haberim bile yoktu. Arabada rklı şekilde bekliyorduk, kısa ve öz cevap verdim. /id maske yazıp bakabilirdin en basiti /hasarlar.
Buna cevap vermem gerekiyor; siz orada ne olay yaşadınız bilemem ama ben geldiğimde benzinlik bölgesinde mavi bir arabada üç kişi sadece siz vardınız ve ortalık gayet sakindi. Herhangi bir yerde aktif çatışma bölgesi yazmadığından, RK' lı olduğunuzu dahi bilemem ki bana karşı sebepsizce ateş açılması etik değil, bu yazılanlar işlenen kabahatin gerçekliğini değiştirmez. Çekiciyi alıp garaja gidecektim ki buna bile izin verilmedi, sebepsizce?! Savunma bile kurtarmaz bunu, sistemsel olarak firmada işbaşında bir tamirciyim. Kendi halimde kimseye bulaşmadan rol çevirecektim ki bu durum yaşandı, keşke yaşanmasaydı.

#3 - 11.03.2024 13:07
her silah atışından sonra artık şikayet açmayı bırakın yerin dibine girdikçe giriyorsunuz

#4 - 11.03.2024 14:15
Spoiler: GösterGizle
Buna cevap vermem gerekiyor; siz orada ne olay yaşadınız bilemem ama ben geldiğimde benzinlik bölgesinde mavi bir arabada üç kişi sadece siz vardınız ve ortalık gayet sakindi. Herhangi bir yerde aktif çatışma bölgesi yazmadığından, RK' lı olduğunuzu dahi bilemem ki bana karşı sebepsizce ateş açılması etik değil, bu yazılanlar işlenen kabahatin gerçekliğini değiştirmez. Çekiciyi alıp garaja gidecektim ki buna bile izin verilmedi, sebepsizce?! Savunma bile kurtarmaz bunu, sistemsel olarak firmada işbaşında bir tamirciyim. Kendi halimde kimseye bulaşmadan rol çevirecektim ki bu durum yaşandı, keşke yaşanmasaydı.

Öncelikle Selamın Aleyküm.

Güzel dostum benim ben senin illegal bir birliğe girip usta tamirci olmana bir şey demiyorum fakat bu ve bu tür olaylar 2021-2022 tarihlerinden beri böyle, uzun zamandır illegal rol yapmadığından dolayı bu tür bir olay sana garip gelmiş görünüyor. Ortada "Deatmatch" ihlaline girecek bir davranış yok. Ben orada senin adamını alırkan birliğinin R20 ve R? bilmiyorum diğerini R20 yaralıyken yerden kalkıyor ve bunny-hop yaparak mekana kaçıp kilitliyor, diğer arkadaş ise bizim tam durduğumuz yerde "Bağlantı koparıyor" bundan dolayı biz orada onları beklerken sen süpriz yumurta gibi karşımıza çıkıyorsun.

Sizin yaptığınız ihlalleri biz fazla umursamıyorken siz böyle ihlal olmadığı yerden şikayet açıyorsunuz, yapmayın.
« Son Düzenleme: 11.03.2024 14:18 Harden »

#5 - 11.03.2024 17:30
her silah atışından sonra artık şikayet açmayı bırakın yerin dibine girdikçe giriyorsunuz

Bu konuyla ilgili benim bir gram bile alakam yok. Ben yukarıda önceden gereken cevabı vermişim zaten, bu gerginlik neyin nesi?! Damarına basan ben değilim.

Öncelikle Selamın Aleyküm.
Güzel dostum benim ben senin illegal bir birliğe girip usta tamirci olmana bir şey demiyorum fakat bu ve bu tür olaylar 2021-2022 tarihlerinden beri böyle, uzun zamandır illegal rol yapmadığından dolayı bu tür bir olay sana garip gelmiş görünüyor. Ortada "Deatmatch" ihlaline girecek bir davranış yok. Ben orada senin adamını alırkan birliğinin R20 ve R? bilmiyorum diğerini R20 yaralıyken yerden kalkıyor ve bunny-hop yaparak mekana kaçıp kilitliyor, diğer arkadaş ise bizim tam durduğumuz yerde "Bağlantı koparıyor"...

Aleyküm selam, güzel dostum. Ortada DM ihlaline girecek bir davranış var. Boş yere kimse kimsenin oyun zevkini baltalayamaz, ayrıca savunmanızla beraber kanıt gösterme gereksiniminde bile bulunmadınız. Bu kadar basit olmalı.
"Senin adamını alırken", "yerden kalktı", "hoppidi kaçtı gitti" vs. bu söylediklerinizin benimle IC tek olay ilişkisi bile yok. META YAPMAYIN!
Alıntı
...bundan dolayı biz orada onları beklerken sen süpriz yumurta gibi karşımıza çıkıyorsun.
Sizin yaptığınız ihlalleri biz fazla umursamıyorken siz böyle ihlal olmadığı yerden şikayet açıyorsunuz, yapmayın.

Hep "onlar, sizler, bunlar" benim alaka seviyemi söyle kardeşim bana, forumdan bakıyorsunuz "ooo pacheco birliğinden sık gitsin ehehehe" diye gelip... böyle bir davranış yok YOK.
"Sizin yaptığınız ihlaller..." kısmında senin sorunun birliğin üstleri ile, kendi cevabınızı kendiniz veriyorsunuz zaten daha neyi anlatıyorsunuz? Çok biliyorsanız birlik şikayeti açın geçin, bana ne bundan?!
Benim kimseyle bir sorunum yok, sizin bu yaptığınız DM haricinde.

Savunmalar yapılmış, sonuçlanabilir.
İyi forumlar, iyi oyunlar.

#6 - 11.03.2024 23:15
GYM bölgesinde arkadaşlarınla rollerken ki kanıtı bulamadım, eğer fazla merak ediyorsan log kontrolu yapılır.

Onun dışında her şey açık ve net ortada gözüküyor birlikler savaşta arkadaş savaş ortasında önümüze geliyor kendisinin birlikte olduğunu İC olarakta biliyoruz bu ilk vuruluşu değil, kanıt bulursam atarım buraya.
« Son Düzenleme: 11.03.2024 23:32 Harden »

#7 - 12.03.2024 01:03
GYM bölgesinde arkadaşlarınla rollerken ki kanıtı bulamadım, eğer fazla merak ediyorsan log kontrolu yapılır.

Onun dışında her şey açık ve net ortada gözüküyor birlikler savaşta arkadaş savaş ortasında önümüze geliyor kendisinin birlikte olduğunu İC olarakta biliyoruz bu ilk vuruluşu değil, kanıt bulursam atarım buraya.

GYM'e gittiğimde, bulunduğum birliğin üyeleri zaten oradaydılar, ben gittiğimde onları görüp role girdim ki haliyle IC olarak işverenim oluyorlar.
Sizin savaşınıza ben dahil değilim, ben birliğin işletmeleri ile legalize olarak ilgileniyorum. Ek olarak savaş ortasında geldiğim yok, bu durumu yukarıda açıkça izah ettim.
IC olarak birlik içerisinde olduğumu sadece sosyal ortamlarda Alec, Pablo vs. ile beraber görüp düşünebilirsin, lafım yok.
İlk vuruluşu değil derken yönetimi kandırmaya çalışmayın, birliğimdeki tüm kişileri sana şahit olarak gösterebilirim, yaptığım maksimum illegal rol araç çalmaktan ibaret. Kanıt aramana gerek yok bulamazsın ben sana açıkça söylüyorum, laf olsun torba dolsun diye buraya içi boş cümleler yazarak kendinizi yormayın.

Son sözümdür, istediğini yazın cevap vermeye tenezzül etmeyeceğim. Kararı bekleyin, saygılar.

#8 - 12.03.2024 02:05
Arkadaşım vurulduğu saate o bölgede çatışma rolündeydik herhangi bir kural ihlali söz konusu değil Casuzza birliği ile konuşulup anlaşıldı k/a

#9 - 15.03.2024 18:29
Arşiv.