her silah atışından sonra artık şikayet açmayı bırakın yerin dibine girdikçe giriyorsunuz
Bu konuyla ilgili benim bir gram bile alakam yok. Ben yukarıda önceden gereken cevabı vermişim zaten, bu gerginlik neyin nesi?! Damarına basan ben değilim.
Öncelikle Selamın Aleyküm.
Güzel dostum benim ben senin illegal bir birliğe girip usta tamirci olmana bir şey demiyorum fakat bu ve bu tür olaylar 2021-2022 tarihlerinden beri böyle, uzun zamandır illegal rol yapmadığından dolayı bu tür bir olay sana garip gelmiş görünüyor. Ortada "Deatmatch" ihlaline girecek bir davranış yok. Ben orada senin adamını alırkan birliğinin R20 ve R? bilmiyorum diğerini R20 yaralıyken yerden kalkıyor ve bunny-hop yaparak mekana kaçıp kilitliyor, diğer arkadaş ise bizim tam durduğumuz yerde "Bağlantı koparıyor"...
Aleyküm selam, güzel dostum. Ortada DM ihlaline girecek bir davranış
var. Boş yere kimse kimsenin oyun zevkini baltalayamaz, ayrıca savunmanızla beraber kanıt gösterme gereksiniminde bile bulunmadınız. Bu kadar basit olmalı.
"Senin adamını alırken", "yerden kalktı", "hoppidi kaçtı gitti" vs. bu söylediklerinizin benimle IC tek olay ilişkisi bile yok. META YAPMAYIN!
...bundan dolayı biz orada onları beklerken sen süpriz yumurta gibi karşımıza çıkıyorsun.
Sizin yaptığınız ihlalleri biz fazla umursamıyorken siz böyle ihlal olmadığı yerden şikayet açıyorsunuz, yapmayın.
Hep "onlar, sizler, bunlar" benim alaka seviyemi söyle kardeşim bana, forumdan bakıyorsunuz "ooo pacheco birliğinden sık gitsin ehehehe" diye gelip... böyle bir davranış yok YOK.
"Sizin yaptığınız ihlaller..." kısmında senin sorunun birliğin üstleri ile, kendi cevabınızı kendiniz veriyorsunuz zaten daha neyi anlatıyorsunuz? Çok biliyorsanız birlik şikayeti açın geçin, bana ne bundan?!
Benim kimseyle bir sorunum yok, sizin bu yaptığınız DM haricinde.
Savunmalar yapılmış, sonuçlanabilir.
İyi forumlar, iyi oyunlar.