Konu: Lamarcus_Buggs - Fear Rp ihlali - RK kuralı ihlali - Bug Abuse.  (Okunma sayısı 100 defa)

#0 - 06.03.2024 16:08

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lamarcus_Buggs @Nroson

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Baldemar_Griswold

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15:49

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Bug Abuse - Fear Rp - Rk Kuralları ihlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: RK kural ihlali - Fear rp ihlali - Dövüş sırasında Bug Abuse kullanmak.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: , , ,

Ek açıklamalar(varsa):Meco_Luzy isimli sahış ile yaşanan IC kavga sonucunda kişide bize saldırı ve kendisi RK'ya düşürüldü. ardından polis gelmeden önce kişi kalkıp IC olarak ailevi değerlerime hakaret edip Fear Rp kurallarını hiçe saydı. Bende fear rpyi ihlal ettiği için tekrar vurmak istedim, çilek yiyerek karşılık verdi ve belli bir yüksekliğe çıkarak bug abuse ile yukarıdan aşşağıya doğru vurdu. N/A

#1 - 06.03.2024 16:09
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 08.03.2024 12:33
24 saat içerisinde savunmanızı iletmelisiniz. @Nroson

#3 - 08.03.2024 17:42
birkaç kişiyle brawl rolüne girdim ve düştükten sonra bu arkadaş gelip başımda bekledi, adamı tanımıyorum ve roldeyken onu görmedim. kalktığımda beni kışkırtacak şekilde rol yaptı, sonra bu arkadaş bana saldırdı. ve ayrıca baldemor'u sslerde vs. göremedim, orada da değildi. neyin şahitliği anlamadım

#4 - 08.03.2024 17:47
birkaç kişiyle brawl rolüne girdim ve düştükten sonra bu arkadaş gelip başımda bekledi, adamı tanımıyorum ve roldeyken onu görmedim. kalktığımda beni kışkırtacak şekilde rol yaptı, sonra bu arkadaş bana saldırdı. ve ayrıca baldemor'u sslerde vs. göremedim, orada da değildi. neyin şahitliği anlamadım

Oradaydım, yere düştüğünü kabul ettiğine göre neden Q attığını da açıklarsın. İyi forumlar.
« Son Düzenleme: 08.03.2024 17:49 JPWLONGSS »

#5 - 09.03.2024 15:51
q attığımı orada açıklamışım zaten, codsmp yüzünden bazı hatalar aldığım için çıkıp girdim. baldemor'ın ssini önceden atsaydın daha iyi olurdu hatırlayamadığım için neden şahit tuttuğunu sordum çünkü. başka savunmam yok

#6 - 09.03.2024 19:44
Yetersiz kanıt.

K&A