24 saat içerisinde savunmanızı iletmelisiniz. @Hazardınayağı
SAVUNMAM BOREKİ : Rolde gereksiz bir agresif tavır sergilemekte BANA TROL DİYOR EN AYAR OLDUGUM ŞEY DURDUK YERE PMDEN ve aynı şekilde şahıs discord gel diyerek erkeklik taslamakta herhangi bir küfür kışkırtma yok ekstra sen beni kışkırttın bro geliyorum adam akıllı istiyorum sonrasında giderken emote verip uygula diyorsun kapıyı çarpar diye rolde geçen konuşma ssini gösteriyorum ve bu yaptıgın işsizlikten başka birşey değil dostum küfür yok hakaret yok ortak nezaket diyon asıl kendin gbide agresif rolden alınmalısın bence.
ŞAHISIN OLAYI UZATTIGI ROLDEKİ KONUŞMA SSLERİ:
https://hizliresim.com/cac9cyo
https://hizliresim.com/1x9eink
Sence bu konuşmada herhangi bir trol olmadıgı halde gelip trol diyip beni sinir ediyorsun ve sence ortada küfür yok iken tartışma yaratmandan dolayı sorunların oldugunu düşünmekte haklı değil miyim? Savunmam bu kadar herhangi bir argo küfür yok şahıs kendinisi hala olayı devam ettirmeye çalışmakta sokağa çıkan adam zaten böyle şeylerin farkındadır ben başka birşey demiyorum durduk yere herkese TROL DEMEYE DEVAM ET DOSTUM MALİBUNUN Orda afk kalarak çok güzel rol yapıyon tebrik ederim.
Zat-ı muhterem savunmasında kendi yaptıklarını örtbas ederekten bir savunma yapmış gözüküyor, o zaman şikayete birkaç şey ekleyeceğim...
Alttaki ekran görüntüsünde herif dediğim an ve sonrasında yaşananlar mevcut.
Adam akıllı para istediğinde rolden sana 20$ uzatmışım, onu beğenmemiş karakterin ve ben de sana "Herife bak, aldığı parayı beğenmiyor." diyip "YÜRÜ GİT!" diye çıkışmışım. (Parayı verdiğim loglarda bulunabilir. O anın ekran görüntüsünü almaya gerek duymadım.) Sonrasında ise nasıl bir karakter oynatıyorsan "Herif" lafına sinirlenmiş... Küfür etseydim ne yapacağını tahmin edemiyorum. Güvenli bölgede milleti kışkırtacak derecede rolü sen yapıyorsun kardeşim.
Orada ben seni neden uyarmaya çalıştım? Ortak Nezaket kapsamında kurallarda yazmaz ama empati kuran rolcüler, her zaman karşı taraftan da bir eylem beklemekte. Biraz gerçekçilik katarsan rolüne bir saniyede emote yazıp kaçtığında verdiğin emote da bir saniyede gerçekleşemez zaten. Sen, benim karşılık vermemi beklemeyip hızla bunny yaparak kaçtığında kurallarda olmaz ama ayriyeten bir ortak nezaket ihlaline daha giriyorsun.
Rolde yaşananları eksik olarak anlattığından dolayı mesela yetkili kandırmaya teşebbüsten şikayetçi de olabilirdim yada anlık klavye başında nasıl heyecana girdiysen hatalı imlandan dolayı şikayetçi de olabilirdim. Olmak istemiyorum.
Ama görüyorum ki forumdan üslubunu bozmaya devam ediyorsun. Gerisi yetkililerin bileceği iş.
Bir de ekranda üç-beş dakika AFK kaldığıma denk geldin diye benim rolümü yargılamazsan sevinirim.
EKRAN GÖRÜNTÜSÜ;