Konu: [02/03/24 - Edvaldo Guilhermo] Powergaming(Car Jacking)  (Okunma sayısı 98 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.03.2024 16:27

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Edvaldo Guilhermo

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02/03/2024 - 12:46

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Powergaming
Car Jack — araçta sürücü varken, hiç bir şekilde rol yapmayıp "F" basıp araçtan kişiyi indirmek.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Beyaz Slamvan ile yaklaşarak araçtan inip direkt F basarak araçtan attı. Yoldan geçen birisinden yardım alıp /agps ile bütün map aracımı ararken Market Caddesi'nden Hurdacıya kadar kendi arabamı kovalattırıp parçalattı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Aracı çaldığı yer;
Spoiler: GösterGizle

Kovalamaya başladığım yer;

Aracı parçalattığı yer;

Ek açıklamalar(varsa): Yeni başladı diye bir yaptırım uygulamazsınız ama oradan bakıldığında neyin nasıl işlediğini attığı PMlerle, araba parçalatmak için arabayı sürdüğü yerle nasıl RP'ye hakim olduğunu görebilmektesiniz. Cezalandırılmasını istiyorum.

#1 - 02.03.2024 18:17
gördüğünüz gibi baya uzun bi rol dönüyor adam bizimle tartıştı kavga etti bende rolsel olarak aractan indirdim amacım hurdaya satıp para kazanmak değildi mantıkken aracı hurdaya satmam gerekiyordu adamlar beni kovalamasaydı zaten araçtan atıp bir kenarda bırakacaktım kovalama başlayınca mecburen arabayı sürmeye devam ettim

#2 - 03.03.2024 15:10
Bu seferlik uyarıyoruz. Bir sonraki benzer şikayette burası referans alınıp, artırımlı olarak ceza verilecek.

K&A