Konu: Oyuncu şikayeti ihlal.  (Okunma sayısı 185 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.03.2024 02:51

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: N/A @Harden Lihent_Krell

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A 02:24. 02.03.2024

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   Car Jack — araçta sürücü varken, hiç bir şekilde rol yapmayıp "F" basıp araçtan kişiyi indirmek.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: N/A İçeride açılış vardı girdim orada dediki benimle teke tek dövüşen kazana beş yüz dolar bende dedim al bu beş yüz doları eğlencemizi bozma sonra mekanın sahibi ayırdı bizi, ardından dışarı çıktım gidecektim hemen kapının önünde bana buraya bak falan dedi sonra girişti zaten Roger_King orada emote attı adam tekrar ihlal yapıp durmadı sonra kaçmak istedim arabamdan attı CarJack ss'de belli oluyor zaten gerekeni adminlere bırakıyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: N/A

Ek açıklamalar(varsa): N/A Kişinin ağır bir ceza almasını istiyorum insanın rol zevkini batırıyor.

#1 - 02.03.2024 16:52
Mekan içinde az bir kişi bulunuyordu bende etkinlik başlatmak istedim kardeşimiz cebe para sıkıştırma gibi role girip üstüne "Kaybol şimdi hadi" diyince bende rolsel olarak kendisini dışarda tek düşürüyorum.

CarJack olayına gelirsek brawl sırasında sağ tık "F" yaptığımız için yanlışlıkla atılmış bir CarJack sonrasında zaten durdum kendisi aracına binip çalıştırarak olay yerinden uzaklaşıyordu ki geri dönüp araçtan kendi isteği ile indi bende o sırada yarım kalan brawl rolunu kendisini düşürerek bitirdim. Ortada İhlal kapsamına girecek bir durum yok karakterim "İC" olarak göz altında.

#2 - 02.03.2024 22:10
Ortada bir ihlal var yanlışlıkla *F* tuşuna basmadın iki defa öyle yaptın birincisinde ss aldım kaçırdım ikincisinde tutturdum yalan yanlış işlet anlatıyorsun, birde orada ben para verdim dedimki burası eğlence yeri sende kavga istiyorsun al bu parayı kaybol hadi dedim.

#3 - 05.03.2024 15:51
Mekan içinde az bir kişi bulunuyordu bende etkinlik başlatmak istedim kardeşimiz cebe para sıkıştırma gibi role girip üstüne "Kaybol şimdi hadi" diyince bende rolsel olarak kendisini dışarda tek düşürüyorum.

CarJack olayına gelirsek brawl sırasında sağ tık "F" yaptığımız için yanlışlıkla atılmış bir CarJack sonrasında zaten durdum kendisi aracına binip çalıştırarak olay yerinden uzaklaşıyordu ki geri dönüp araçtan kendi isteği ile indi bende o sırada yarım kalan brawl rolunu kendisini düşürerek bitirdim. Ortada İhlal kapsamına girecek bir durum yok karakterim "İC" olarak göz altında.

Öyle bir ihlal yaptığımı düşünüyorsan kanıt at tamam derim olay yerinde ki kişilerin isimlerini hatırlasaydım şahit olarak eklerdim tek savunmam aıntı yaptığım yanıtım olucak

#4 - 06.03.2024 01:50
Zaten sana kanıt atmama gerek yok *ss*'de belli olmuyor mu CarJack attığın?

#5 - 07.03.2024 22:50
Savunma yeterli görüldü.

K&A