Vincent Khardzanvilli karakteri, denize atlayıp öldü. Balıklar silahlarını yedi.
Taser rolüne gelirsek, motora bindikten sonra taser atmışsın. Benim yapabileceğim bir şey yok, taser atınca motordan atlamak gerekmiyor. Önümdeki adamın sırtına bayıldım, motorda kaldım. MG falan yok, Palmer Pennington birlik üyemiz. Her şey incelenebilir, biz sizler gibi MetaGaming yapmıyoruz.
Palmer Pennington bizi çevirdiğiniz rolün başından beri bölgedeydi siyah Sultan ile, gidip motora çevirdi geldi. HER ŞEY İNCELENEBİLİR, HERRR ŞEY. 
Diğer şikayete attığın ss'de gördüm, kendinle çok güzel çelişiyorsun dost. Olaylar bittikten sonra arkadaşını birliğe aldırıyorsun? Başka bir şey demeyeceğim, şikayet sonuçlanabilir.
Olay bitmiş, saat 01:08'de arkadaşını birliğe dahil ettiriyor (üstteki reklamda saat bulunuyor.)
Ee bunda ne var? Niye boşa polemik yaratıyorsun? Çocuğu sonradan birliğe dahil etmek yasak mı? Öyle bir kural varsa at dostum, içindeki bütün OOC kini buraya püskür haydi bekliyorum.

Şikayeti yetkili inceleyebilir, özellikle de PDStaff yetkilileri incelesin sorun değil. Olayda herhangi bir mixing yok, her şey kontrol edilebilir. Belizard kendisi de savunma yapabilir, kişilere açtığım şikayetten ötürü bu tarz şikayetlere yöneliyorlar. Mixing yok.
Taser mevzusuna gelirsek, diyelim ki vurdun taser'i. Karakter motora bindi, hop kafası öne düştü bayıldı. Önünde kim var? Motor sürücüsü var, motor sürücüsünün sırtına düştü ve bayıldı, bu kadar basit. İlla ki geriye takla atıp düşecek diye bir kural yok.
izleyin bakın geriye mi zıplıyorlar
ayrıca senin kanıtın olması lazım, ya bunlar mixing yapıyor deyip şikayet açamazsın. Hele ki ortada mixe dair tek bir şey yokken.
Daha fazla savunma gelmeyecek, boş bir şikayet olduğunu inceleyen yetkili anlayacaktır zaten.
@Boreki @ByRevenge incelenebilir, daha fazla yorum yok.