Konu: Vincent Khardzanvilli - PG ve Metagaming  (Okunma sayısı 457 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 02.03.2024 02:19
Şahitliğimi onaylıyorum. :garip:

#11 - 02.03.2024 03:58
Vincent Khardzanvilli karakteri, denize atlayıp öldü. Balıklar silahlarını yedi.

Taser rolüne gelirsek, motora bindikten sonra taser atmışsın. Benim yapabileceğim bir şey yok, taser atınca motordan atlamak gerekmiyor. Önümdeki adamın sırtına bayıldım, motorda kaldım. MG falan yok, Palmer Pennington birlik üyemiz. Her şey incelenebilir, biz sizler gibi MetaGaming yapmıyoruz. :) Palmer Pennington bizi çevirdiğiniz rolün başından beri bölgedeydi siyah Sultan ile, gidip motora çevirdi geldi. HER ŞEY İNCELENEBİLİR, HERRR ŞEY. :)
Diğer şikayete attığın ss'de gördüm, kendinle çok güzel çelişiyorsun dost. Olaylar bittikten sonra arkadaşını birliğe aldırıyorsun? Açıkça metagaming yaptığınız belli, arkadaşınla IC olarak nereden tanışıyorsun? Arkadaşına IC bir haber verdin mi? Kanıt göster diyoruz, hiçbir şey gösteremiyorsun. Hala daha ısrarla haklı olduğunu savunuyorsun fakat kendini haklı çıkartacak bir kanıtını hala göremedik. Söylediğim gibi, silahına el koyularak IC jaili de eklenerek ceza alması talebimizdir. Başka bir şey demeyeceğim, şikayet sonuçlanabilir.
Olay bitmiş, saat 01:08'de arkadaşını birliğe dahil ettiriyor (üstteki reklamda saat bulunuyor.)
Spoiler: GösterGizle

Arkadaşını şikayette sırf "birlik üyemiz olan Palmer Pennignton" diyebilmek için birliğe R1 olarak dahil etmişsiniz, her olayınız ayrı bir ihlal içeriyor.
« Son Düzenleme: 02.03.2024 14:55 Rusky »

#12 - 02.03.2024 11:49
Vincent Khardzanvilli karakteri, denize atlayıp öldü. Balıklar silahlarını yedi.

Taser rolüne gelirsek, motora bindikten sonra taser atmışsın. Benim yapabileceğim bir şey yok, taser atınca motordan atlamak gerekmiyor. Önümdeki adamın sırtına bayıldım, motorda kaldım. MG falan yok, Palmer Pennington birlik üyemiz. Her şey incelenebilir, biz sizler gibi MetaGaming yapmıyoruz. :) Palmer Pennington bizi çevirdiğiniz rolün başından beri bölgedeydi siyah Sultan ile, gidip motora çevirdi geldi. HER ŞEY İNCELENEBİLİR, HERRR ŞEY. :)
Diğer şikayete attığın ss'de gördüm, kendinle çok güzel çelişiyorsun dost. Olaylar bittikten sonra arkadaşını birliğe aldırıyorsun? Başka bir şey demeyeceğim, şikayet sonuçlanabilir.
Olay bitmiş, saat 01:08'de arkadaşını birliğe dahil ettiriyor (üstteki reklamda saat bulunuyor.)

Ee bunda ne var? Niye boşa polemik yaratıyorsun? Çocuğu sonradan birliğe dahil etmek yasak mı? Öyle bir kural varsa at dostum, içindeki bütün OOC kini buraya püskür haydi bekliyorum.  ;)

Şikayeti yetkili inceleyebilir, özellikle de PDStaff yetkilileri incelesin sorun değil. Olayda herhangi bir mixing yok, her şey kontrol edilebilir. Belizard kendisi de savunma yapabilir, kişilere açtığım şikayetten ötürü bu tarz şikayetlere yöneliyorlar. Mixing yok.

Taser mevzusuna gelirsek, diyelim ki vurdun taser'i. Karakter motora bindi, hop kafası öne düştü bayıldı. Önünde kim var? Motor sürücüsü var, motor sürücüsünün sırtına düştü ve bayıldı, bu kadar basit. İlla ki geriye takla atıp düşecek diye bir kural yok.

izleyin bakın geriye mi zıplıyorlar :)

ayrıca senin kanıtın olması lazım, ya bunlar mixing yapıyor deyip şikayet açamazsın. Hele ki ortada mixe dair tek bir şey yokken. :)
Daha fazla savunma gelmeyecek, boş bir şikayet olduğunu inceleyen yetkili anlayacaktır zaten. @Boreki @ByRevenge incelenebilir, daha fazla yorum yok.
« Son Düzenleme: 02.03.2024 11:54 koch the emperor »

#13 - 03.03.2024 14:03
Kendi birliğimden birisini çevrildiğini ve silahı olduğundan dolayı sultan ile görüyorum orda oyun çöktü zaten sonra motor aldım Koch'da araçtan silahını alıp indi arkama atlayıp hemen kaçtık.

#14 - 03.03.2024 15:02
Kendi birliğimden birisini çevrildiğini ve silahı olduğundan dolayı sultan ile görüyorum orda oyun çöktü zaten sonra motor aldım Koch'da araçtan silahını alıp indi arkama atlayıp hemen kaçtık.
Sonradan dahil olduğun birliğin mi? Dostum hala ikinizde bir kanıt sunmadınız, meta yaptığınız ortada çünkü. Şikayet aktif, sonuçlanabilir.

#15 - 03.03.2024 15:12
24 saat içerisinde kanıtları güncelleyin. @Rusky

#16 - 03.03.2024 15:46
24 saat içerisinde kanıtları güncelleyin. @Rusky
Güncel. @Boreki

#17 - 03.03.2024 19:31
Sonradan dahil olduğun birliğin mi? Dostum hala ikinizde bir kanıt sunmadınız, meta yaptığınız ortada çünkü. Şikayet aktif, sonuçlanabilir.
dostum öyle şey mi var? sen metagame yapıyor deyip şikayet açıyorsun kanıt bekliyorsun o zaman bende sana multi accounttan şikayet açayım, hadi sende multi account olmadığını kanıtla.  :D

#18 - 03.03.2024 20:26
İnceleniyor.

#19 - 07.03.2024 01:33
Cezalandırılacaklar
K&A