Konu: [Kaza Rolü İhlali] Vincenzo Torres / Arthur Bondurant  (Okunma sayısı 257 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.02.2024 03:01

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Vincenzo Torres @AlfaRaptor / Arthur Bondurant @Avenger7

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 24.02.2024

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Kaza rolü ihlali
PowerGaming

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
Merhabalar,

Commerce bölgesinden Market bölgesine doğru seyir alıyordum. Mouse misketine bastığımda arkamda bir sultan belirdi ve hızla takip etti. Market caddesine girdikten sonra aracıma sıfır bir şekilde yanaşıp sıkıştırarak sürüş gerçekleştirdi ve bunları yaparken de kornaya basıp durdu. Sonrasında Market VCPD önünde bana PIT attı ve kaza yapmama sebep oldu. Kaldırımda ki oturma bankına çarptığım için kaza rolünü gerçekleştirmedim çünkü reel olarak düşünürsek sadece aracımın ön tarafı hasar aldı. Sultanı peşlemek için arkalarından gittim ve gittiğimde sultanın kaza yapmasına sebebiyet verdim. İki defa duvara çarptılar, ikincisinde araçları kullanılmaz hale geldi fakat hiçbir rol yapmadılar. Şöför Vincenzo Torres, yan koltukta oturan Arthur Bondurant ise araçtan inip hiçbir şey yokmuş gibi kahkaha atıp aracın etrafında koşmaya başladılar.

Açık söylemek gerekirse Vincenzo Torres adlı oyuncu yanlış yapmış olabilir fakat yanında bir sunucu moderatörü var ve onu uyarması gerekirdi. Tam tersi, ayak uydurdu ve işin eğlence kısmını yaşadılar.

PM üzerinden (neden kaza rolü yapmadığını) konuşmaya çalıştım ve ters ters cevaplar verdi. (-ben senin dibine girdiğimi görüyor muyum?)
diye bir yanıt aldım fakat ben kaza yaptıktan sonra peşlediklerimde IC olarak arkadaşına (g***me girmeseydi) diye bir yazı yazıyor.

Kanıtlarımı aşağıda sunuyorum, iyi günler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle

Burada takip ediyor.

Burada dibime giriyor.

Aracıma çarpıyor.

Burada kendisine kaza yaptırıyorum. (ben kaza yapmıyorum)

Burada kendisi kaza yapıyor, ben bir şey yapmıyorum.

Aracı kullanılmaz hale geliyor ve inip hiçbir şey yokmuş gibi kahkaha atıp koşuşturuyorlar.

PM üzerinden iletişim kuruyorum fakat ters ters cevaplar sergiliyor.

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli yaptırımların uygulanmasını talep ediyorum.

« Son Düzenleme: 24.02.2024 03:06 Olorin »

#1 - 24.02.2024 19:23
Yetersiz bir şikayet, Vincenco Torres karakteri ile ilgili desem daha doğru olacaktır. Arada beni de eklemiş arkadaş sorun yok. Savunmamız 24 saat içerisinde gelecektir.

#2 - 24.02.2024 23:12
Yetersiz bir şikayet, Vincenco Torres karakteri ile ilgili desem daha doğru olacaktır. Arada beni de eklemiş arkadaş sorun yok. Savunmamız 24 saat içerisinde gelecektir.

Sonuç olarak sen de aynı araçtasın ve kazanın içerisinde sen de varsın. Üstüne üstün moderatörsün bu da demek oluyor ki oyuncuların ihlaline eşlik etmek değil doğruyu yaparak örnek olman gerekiyor.

#3 - 25.02.2024 00:53
İyi akşamlar, İyi forumlar açıkcası şikayetin yetersiz ve saçma olduğunu düşünüyorum.

Resimde görüldüğü üzere
Açıkcası burada kimin çarptığı net değil belkide buglandın belkide çarpmış gibide gözüktüm zaten sistemim o kadar iyi olmadığını belirttim "Götüme girerse" kelimesini laglandığım ve de benim laglandığımı göre göre şerit değiştirmiyorsun orada ben çarpmadım videon varsa izleyelim.
2. burada kaza yaptırıyorum diyorsun şikayetinde kaza yaptırmak pit'dir ard arda pit atıyorsun  kaza rolü bekliyorsun rolümü baltalıyorsun
Diyorsun ya kendi kaza yapıyor aracın niye kayıyor dostum? Tanrı mı oynuyor aracınla bariz pit atıyorsun.

Diyorsun ya demekki farkındasın diye. Sen her kendi kaza yapan adama duruyor musun?

Kahkahalar ise orada senin yaptığın hareketin sonucunda role girmesini bekleyemessin bir insanın dostum ooc olarak bile güldüm senin sergilediğin hareketlere orada

Tamamen toxic'lik üzerine açılmış bir şikayet üstümüze oynanıyor, Tekrardan iyi forumlar.

#4 - 25.02.2024 00:56
Bu iletinin üzerine daha ileti gelmeyecektir. Birliğimin R19’u gerekli savunmayı iletti. Ekran görüntülerin ile de yanılttığın bariz belli. Yetkilileri boş şikayetler ile yorman ne kadar mantıklı?

#5 - 25.02.2024 01:06
İyi akşamlar, İyi forumlar açıkcası şikayetin yetersiz ve saçma olduğunu düşünüyorum.

Resimde görüldüğü üzere
Açıkcası burada kimin çarptığı net değil belkide buglandın belkide çarpmış gibide gözüktüm zaten sistemim o kadar iyi olmadığını belirttim "Götüme girerse" kelimesini laglandığım ve de benim laglandığımı göre göre şerit değiştirmiyorsun orada ben çarpmadım videon varsa izleyelim.
2. burada kaza yaptırıyorum diyorsun şikayetinde kaza yaptırmak pit'dir ard arda pit atıyorsun  kaza rolü bekliyorsun rolümü baltalıyorsun
Diyorsun ya kendi kaza yapıyor aracın niye kayıyor dostum? Tanrı mı oynuyor aracınla bariz pit atıyorsun.

Diyorsun ya demekki farkındasın diye. Sen her kendi kaza yapan adama duruyor musun?

Kahkahalar ise orada senin yaptığın hareketin sonucunda role girmesini bekleyemessin bir insanın dostum ooc olarak bile güldüm senin sergilediğin hareketlere orada

Tamamen toxic'lik üzerine açılmış bir şikayet üstümüze oynanıyor, Tekrardan iyi forumlar.

1- Ben normal yolumda giderken sıkıştırıp çarpıyorsun, sonrasında kaçıp arkadaşına (g***me girmeseydi) tabirini kullanıyorsun ve gelip role girmememi bekliyorsun? Ne mantıkla bunu yazdın? Çok merak ediyorum.

2- Senin kaza yapmana sebep olunca illa benim de orada kaza mı yapmam gerekiyor? Aracım kayıyor sadece, kaza yaptığımı göstermez bu. Sana kaza yaptırırken dengemi kaybediyorum. PIT konusuna gelirsek, zaten samp senkronizasyonlarında PIT dışında farklı bir şekilde kaza yaptıramam. Bilindiği üzere polislerde kaçan aracı durdurmak için PIT atıyor.

3- Sen kimsin ki? Ben senin için neden bu kadar zahmete gireyim? Toxiclik çabasına gireyim? Oyunda benim oyunumu baltalıyorsun, kural ihlali gerçekleştiriyorsun. Ben de en doğal hakkımı kullanarak şikayet açıyorum.

4- Her kendi kaza yapana duruyor musun? Diyorsun. Aramızda bir rol dönüyor zaten o esnada. İlla ki chat dönmesine gerek yok.

Bu iletinin üzerine daha ileti gelmeyecektir. Birliğimin R19’u gerekli savunmayı iletti. Ekran görüntülerin ile de yanılttığın bariz belli. Yetkilileri boş şikayetler ile yorman ne kadar mantıklı?

1- Ekran görüntülerim ile kimseyi yanılttığım yok. Arkadaşın zaten PM üzerinden de diyor sistemim çöp diye, bunun üzerine kaza yaptıktan sonra sana (g***me girmeseydi) diyor. Bunu yazması her şeyi belli ediyor zaten.

2- Ben yetkilileri boş şikayetle yormuyorum, oyunum baltalanıyor ve şikayetimi iletiyorum. Hele ki olayın içerisinde karşıda moderatör varsa daha da üzerinde dururum çünkü siz örnek oyuncu olmalısınız.

Diyeceklerim bu kadar, sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 25.02.2024 01:17 Olorin »

#6 - 25.02.2024 02:28
Gülerek tekrar son yanıtı veriyorum seninle daha muhattap olmayıp admin kararı bekleyeceğim.
1. Sıkıştırmıyorum sen benim laglandığımı görüp şerit değiştirip önlem alabilirsin saygı çerçevesi olarak bunu yapman gerekiyordu bu oyuna yeni başlamadım ilk rolümde değil tanıtımıma girersen rolümün kalitesini görürsün.
2. Dostum diyorsun pd pi atıyor senin aracında pit demiri var mı? Velevki bug olsa bile orada pit yedin nasıl devam ettin? Pit atınca sende darbe alıyorsun ya hani nasıl oluyorda devam ediyorsun? Merakımdan soruyorum.
Alıntı
2- Senin kaza yapmana sebep olunca illa benim de orada kaza mı yapmam gerekiyor? Aracım kayıyor sadece, kaza yaptığımı göstermez bu. Sana kaza yaptırırken dengemi kaybediyorum. PIT konusuna gelirsek, zaten samp senkronizasyonlarında PIT dışında farklı bir şekilde kaza yaptıramam. Bilindiği üzere polislerde kaçan aracı durdurmak için PIT atıyor.

3. Ben akşam belli bir saatimi ayırıp rol yapmak isteyen oyunculardanım. Çoğu oyuncuda öyle.
4. Kanka diyelim ki kaza yaptın nasıl devam ettin? aramızda rol döndüğü yok ben buglanıyorum ve sen kaza yapıyorsun ha diyorsan rol var neresinde onuda söylede anlayalım. Videon varsa at tekrar söylüyorum.
Alıntı
4- Her kendi kaza yapana duruyor musun? Diyorsun. Aramızda bir rol dönüyor zaten o esnada. İlla ki chat dönmesine gerek yok.

5. Neyi belli ediyor anlatsana yukarda açıklamasını yaptım zaten.
Alıntı
1- Ekran görüntülerim ile kimseyi yanılttığım yok. Arkadaşın zaten PM üzerinden de diyor sistemim çöp diye, bunun üzerine kaza yaptıktan sonra sana (g***me girmeseydi) diyor. Bunu yazması her şeyi belli ediyor zaten.

6. Arthur'un bir şeyini göremiyorum kanka sen görüyorsan söyle senden farksız birşey yapmıyor. Velevki biz pit attık sen kaza yaptın neden durmadın rol yapmadın? Şimdi dersin ki rolledim takipledim rolledikten sonra nasıl takip ettin nasıl buldun bizi? Ha- rollediysende rolünüde at lütfen birşey demeyeceğim. Bizde sinirden senin gösterdiğin davranışı gösteriyoruz normal olan şey.

Daha ileti gelmeyecektir. İyi forumlar.

#7 - 25.02.2024 07:22

2. Dostum diyorsun pd pi atıyor senin aracında pit demiri var mı? Velevki bug olsa bile orada pit yedin nasıl devam ettin? Pit atınca sende darbe alıyorsun ya hani nasıl oluyorda devam ediyorsun? Merakımdan soruyorum.

Ha- rollediysende rolünüde at lütfen birşey demeyeceğim. Bizde sinirden senin gösterdiğin davranışı gösteriyoruz normal olan şey.

Her kaliteli rolcü hata yapmayacak diye bir şey yok.

PD araçlarında PIT demiri var, evet. Fakat polisten kaçanlar PIT atarken bir sorun teşkil edilmiyor.

Kaza rolü yapmadım çünkü ekran görüntüsünde görüldüğü üzere kaldırımda ki oturma bankına çarpıyorum.

Eğer lagın olsaydı da ben sana pit atamazdım. Şansına videom yok, yoksa diğer bir ihlal olarak yöneticiyi kandırmaktan cezalandırılırdın, dua et.

#8 - 25.02.2024 10:42
Nasıl bir sorun teşkil etmiyor anlamadım dediğini bu konudan dolayı bir problemin olmuş galiba sıkıntı yok.
Alıntı
PD araçlarında PIT demiri var, evet. Fakat polisten kaçanlar PIT atarken bir sorun teşkil edilmiyor.

Ne anlatıyorsun sen kanka oturma bankına çarptım oraya çarptım bu yüzden yapmadım vs. SS'ide göremedim nerede çarptın? Kimi kandırma çabasındasın? Velevki oturma bankına çarptım diyorsun tekrar söylüyorum her türlü rolünü yapman gerekir. Ha şöyle desen ki laglandın buglandın rolsüz kaza olduğu için yapmadım bunu anlarım. Diyeceksin sen neden rol yapmıyorsun sen beni takipleyip ard arda pit atarsan sinirden ben değil kim olursa olsun yapamaz. Oturma bankına çarptığının ss'i varsa iletebilirsin aksi taktirde yönetim kandırma çabasına giriyorsun çünkü.
Alıntı
Kaza rolü yapmadım çünkü ekran görüntüsünde görüldüğü üzere kaldırımda ki oturma bankına çarpıyorum.

Sana mı dua edeyim? Orayı geç lagın olsa pit atamazdım vs. bu ayakları geçelim.  Yöneticiyi kandıran belli artık diyecek birşey bulamayıp yönetimi kandırma diyorsun normal gördüğümüz şeyler.
Alıntı
Eğer lagın olsaydı da ben sana pit atamazdım. Şansına videom yok, yoksa diğer bir ihlal olarak yöneticiyi kandırmaktan cezalandırılırdın, dua et.

İyi sabahlar, İyi forumlar.
« Son Düzenleme: 25.02.2024 10:44 AlfaRaptor »

#9 - 25.02.2024 22:16
Nasıl bir sorun teşkil etmiyor anlamadım dediğini bu konudan dolayı bir problemin olmuş galiba sıkıntı yok.
Alıntı

Ne anlatıyorsun sen kanka oturma bankına çarptım oraya çarptım bu yüzden yapmadım vs. SS'ide göremedim nerede çarptın? Kimi kandırma çabasındasın? Velevki oturma bankına çarptım diyorsun tekrar söylüyorum her türlü rolünü yapman gerekir. Ha şöyle desen ki laglandın buglandın rolsüz kaza olduğu için yapmadım bunu anlarım. Diyeceksin sen neden rol yapmıyorsun sen beni takipleyip ard arda pit atarsan sinirden ben değil kim olursa olsun yapamaz. Oturma bankına çarptığının ss'i varsa iletebilirsin aksi taktirde yönetim kandırma çabasına giriyorsun çünkü.
Alıntı

Sana mı dua edeyim? Orayı geç lagın olsa pit atamazdım vs. bu ayakları geçelim.  Yöneticiyi kandıran belli artık diyecek birşey bulamayıp yönetimi kandırma diyorsun normal gördüğümüz şeyler.
Alıntı

İyi sabahlar, İyi forumlar.

Duvara konuşsam daha net anlar dediklerimi. Neyse birader sen boşver, yönetici kararını verir.