Konu: Hells Angels 1%'er Outlaw Motorcycle Club, Chapter Florida  (Okunma sayısı 1974 defa)

#80 - 25.02.2024 17:37
Necati agabey hanginiz?
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#81 - 25.02.2024 18:21
babalar yapar  ;)
friendly
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
friendly tepkisini veren kullanıcı(lar):
yuca back in business,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#82 - 26.02.2024 00:06
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#83 - 26.02.2024 09:26
 :-[ :-[
friendly
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
yuca back in business,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#84 - 26.02.2024 21:03
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#85 - 27.02.2024 13:28
necati arabacıyı aramıstım ama
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#86 - 28.02.2024 01:41
Selamlar, İllegal FM'in aldığı karar ve yeni kurallar gereği gerçek hayatımızda bulunan motor kulüplerinin rollerini yapmamıza izin verilmediği dile getirilmiştir. Aslında birebir Hells Angels rollerini yapmıyor olsakta, onların bir kolu,şubesi olarak rol yapmayı düşünüyorduk. Bu sebepten ötürü düşündük ve yönetim ile iletişime geçtiğimiz taktirde aldığımız karar gereği ''Hells Angels'' birliğini kapatmak zorunda kaldığımızı farkettik.

Şuanda aktif olarak bir tanıtım yazılıyor, aynı ekiple yolumuza devam edeceğiz. Sıkı dostum @chikobyte  Çiko'un aramıza katılmasıyla birlikte güzel bir tanıtım hazırlayıp kendi düşüncelerimiz ve hayal gücümüze bağlı bir MC kuracağız.

Her ne kadar destekleyen insanlar olsada, bir o kadar tanıtımı toxicleyenler oldu sorun yok bizler daha güçlü şekilde devam edeceğiz. Bu tanıtımı kullanmamız uygun olmuyacağı için sıfırdan bir tanıtım atacağız, beklemede kalın..

K&A
100
14
friendly
3
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
A L P H A, Mavridis, oxodisian, Avenger7,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Mavridis,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#87 - 29.02.2024 20:15
Selamlar, İllegal FM'in aldığı karar ve yeni kurallar gereği gerçek hayatımızda bulunan motor kulüplerinin rollerini yapmamıza izin verilmediği dile getirilmiştir. Aslında birebir Hells Angels rollerini yapmıyor olsakta, onların bir kolu,şubesi olarak rol yapmayı düşünüyorduk. Bu sebepten ötürü düşündük ve yönetim ile iletişime geçtiğimiz taktirde aldığımız karar gereği ''Hells Angels'' birliğini kapatmak zorunda kaldığımızı farkettik.

Şuanda aktif olarak bir tanıtım yazılıyor, aynı ekiple yolumuza devam edeceğiz. Sıkı dostum @chikobyte  Çiko'un aramıza katılmasıyla birlikte güzel bir tanıtım hazırlayıp kendi düşüncelerimiz ve hayal gücümüze bağlı bir MC kuracağız.

Her ne kadar destekleyen insanlar olsada, bir o kadar tanıtımı toxicleyenler oldu sorun yok bizler daha güçlü şekilde devam edeceğiz. Bu tanıtımı kullanmamız uygun olmuyacağı için sıfırdan bir tanıtım atacağız, beklemede kalın..

K&A

İllegal FM'in çok uzun süre önce aldığı karar ve size de yaklaşık 3(ÜÇ) kere söylenmesine rağmen sizin söylenenleri umursamayıp emrivaki yapmaya çalışarak birliği açmaya devam etmeye çalışmanızdan dolayı böyle bir durumla karşılaştınız. Bire bir Hells Angels rolü yapmadığınızı, ilerleyen dönemlerde de National President izni gelince kültürü tamamen benimseyeceğinizi kendiniz de söylediniz. Oluşumun açılma süreci boyunca size bu konsepti yapamayacağınızı söylediğimiz halde gidip 15 kişiye de NC attırmışsınız, kendi emrivaki denemenizi de FM'in üstüne yıkmaya çalıştınız, sonucunda yine izin verilmedi ve yeni bir tanıtım atmak zorunda kaldınız. En baştan zaten söylenenleri dinleseydiniz bunlara gerek kalmayacak, yeni bir MC kolu olarak rollerinize başlayacaktınız. Kısacası size zaten iletilen bilgiye kulak asmayıp kendi isteğiniz doğrultusunda yasağı gözardı ederek tanıtımı açmaya çalıştığınız için bu durumdayız, ilerleyen süreçte daha dikkatli olmanız adına.
Hmmm
1
Like
3
friendly
1
Hmmm tepkisini veren kullanıcı(lar):
lexjsero55,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok