Konu: Dolandırıcılık  (Okunma sayısı 59 defa)

#0 - 21.02.2024 21:30

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Norman Matthies   @Marco_Diaz

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Şahit yok

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21.02,2024  21,03

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
14.4. Dolandırıcılık: Herhangi bir şekilde karşıdaki karakteri kandırarak para kazanmaktır. Dolandırıcılık için para limiti bir kişi için $25.000 olarak belirlenmiştir. Dolandırılacak kişi en az 10 seviye olmalıdır. Herhangi bir şekilde araç, ev, işyeri gibi taşınmaz mülklerin satışı veya envanterdeki eşyalar için dolandırıcılık yapılamaz. Meslek veya tamamen legal hizmetler için hiçbir şekilde dolandırıcılık gerçekleştirilemez.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Yolda bisikletimle giderken bir anda durdum sosisli yeri vardı bir de arkadaş ortamı vardı durdum ve sosisliye bakan var mı yazdım birisi geldi neyse işte rolden sosisli almaya geldim neyse yaptı felan yedim ve gittim (ROLDEN) sonra biraz ilerde afk kaldım ve geri geldiğimde bisikletimi ileri götürmeye çalışıyordu inmesi için uyardım benden sürekli para isteyip duruyordu ve hiç bir şekilde inmedi ve sürekli 1bin dolar istiyordu pm'den rol üzerinden yedik desemde hala parasını istemeye devam ediyordu sonra bisikletime bindim beni yumrukla indirdi hiç bir komut emote vermedi hala para istemeye devam etti cezasını çekmesini istiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/5da3u7u

Ek açıklamalar(varsa): Yok.

#1 - 21.02.2024 21:49
Ya abi geliyon sosisli yiyorsun sonra kaçıp gidiyorsun para vermeden bende oradaki arkadaşlara paramızı getiricem dedim bu yani

#2 - 21.02.2024 21:50
Sosis yediğini kendiside itiraf ediyor zaten

#3 - 22.02.2024 00:33
Bu seferlik uyarıyoruz. Bir sonraki benzer şikayette burası referans alınıp, artırımlı olarak ceza verilecek.

K&A