Konu: Rafail_Pavlovsky-DM/ Aktif çatışma rolünde /q [20.02.2024]  (Okunma sayısı 301 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.02.2024 00:05

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Rafail_Pavarovsky @Danqer

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Amir_Beruashvili/ Dyonte_Bishop/ Saleh_Qurayshi

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20.02.2024  22.37

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı

3.10. Refuse RP: Birlikler ya da oyuncular arası agresif rollerde, karşı tarafla etkileşim halindeyken role girmemek adına bağlantı koparmak ya da çıkış yapmak kabul edilmeyen davranışlar arasındadır. İhlalin gerçekleşmesi durumunda ceza olarak hapis işlemi, sık sık tekrarlanması durumunda ise yasaklama işlemi uygulanır. Rolden kaçmak için üçüncü parti yazılım ya da sistem açığı kullanılması durumunda 8.2. kuralı, kolluk kuvvetlerine karşı bu ihlal gerçekleştiğinde ise  13.3. ve alt maddeleri işleme alınır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Pizzacının önünde sebepsiz yere Saleh adlı karakterle kavgaya girmişler, yan yanaydık arkada görünce biz de koştuk normal bir kavga rolüydü. Adamla kovalaştıktan sonra çatıdan çatıya atlarken sıkıştı, girdiği evin önündeki çatıdan interiora pusup silah çekmiş. Arkasından girdiğimizde silahı görünce direk geri çıktık ama ateş etti. Sonrasında da dışarı çıktı biz etrafta kaçarken maske çekip çatıdan ateş açtı. Hadi silah vardı da diyeceğim de karakter 7 lvl :D. Bir insan neden kavga rolünde silah çeker olay yapar anlamış değilim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Yapacak bir şey, bir savunma bana göre yok. Daha kendisini nasıl savunur bilmem, saçma bir olaydan şikayet açmak istemezdim ama bize doğru olay döndü bu saate kadar polistir, medicaldir uğraşıyoruz.

#1 - 21.02.2024 12:04
24 saat içerisinde savunmanızı iletmelisiniz. @Danqer

#2 - 21.02.2024 22:14
Geçerli sayılabilecek videom veya bir ekran görüntüm olmadığı için olayların gelişmesini anlatacağım.

Arkadaşlar ilk önce tek kişi gelip yumruk atıyor daha sonrasında bir anda 3 kişi olup üstüme emote atmadan brawl rolüne geliyorlar bende o sırada kaçıyorum ve eve giriyorum arkadaşın videosu varsa daha önce arkadaşının düştüğü yeride gösterebilir. Eve girdikten sonra girenlere ateş açıyorum ve dışarı çıkıp kaçıyorum zaten o sırada kimse olmuyor fırsattan dolayı boş bir evde duracak değilim ve ben oyundaydım oyundan çıktığıma bağlı bir kanıt göremiyorum.

#3 - 22.02.2024 13:15
24 saat içerisinde kanıtları güncelleyin. @mstc0

#4 - 24.02.2024 13:58

Burada şahıs kimseyi vurmadığını idda ediyor, dışarıda boş diye kaçtığını söylüyor nasıl böyle yalan konuşabiliyor anlamış değilim. Elimizde kanıt olabileceğini hiç mi düşünmüyor acaba. Yalan savunma yapıyor yönetim ekibini kandırma suçunu da işlemiş oluyor.

@Boreki
« Son Düzenleme: 24.02.2024 14:01 mstc0 »

#5 - 24.02.2024 14:05

Burada da önceki ss te vurduktan sonra /q attığına dair kanıt var 2 gündür dışarıdaydım bilgisayara girmedim kanıtları o sebeple geç atıyorum anlayışınızı beklerim.

#6 - 25.02.2024 15:59
@Boreki  Şikayet sonuçlanabilir.

#7 - 25.02.2024 16:01
Dostum attığın kanıtlarda hala benim q attığıma dair bir kanıt yok ve ben oyundan çıkmadım sadece iftira atıyorsun. Kin beslemene gerek yok, iyi forumlar gerekmedikçe ileti gelmeyecek. :sampanya:

#8 - 25.02.2024 18:47

Nasıl kanıt yok kardeşim aradan 15 dakka geçmeden Q atıyorsun adam oraya ss atmış hala nasıl iftira diyebiliyorsun?

#9 - 25.02.2024 18:50
Öncelikle benimle dostum diye konuşma bir dostluğumuz yok. Sonrasında, en son beni 22.36 da vuruyorsun 22.43 saatinde ismini arattığımızda oyunda olmadığın görülüyor. Burada herhangi bir kapalılık veya iftira söz konusu değil ss kanıtlarla görülmekte, sonuçlanmasını bekliyorum. Ana karakterde bunu yaptıysan da geçmiş olsun dileklerimi iletirim. Sana da iyi forumlar.  ;)