Öncelikle Keyshawn Salimov adlı karakterin yaptığı kural ihlali pek beni bağlamıyor, ama kısaca onu savunmam gerekirse; Adamın etrafında üç ekip arkadaşın ile durmuşsun, diğer arkadaşların ile onun etrafında dönüp saldırıyorsun. Rolün geri kalanını da videolu şekilde paylaşmanı beklerdim.
İkinci olarak, sadece yumruk yiyerek yere düşüyorum. Herhangi bir yaralanma mevcut değil, yumruk yediğimde emote atıp kalkmam kadar doğal bir şey yok. Mermi yemiyorum sonuçta. RK veya onun gibi bir durum da mevcut değil? Sana tekrardan vurabilirim, sen ve Dyonte Bishop'ta aynısını yapıyor çünkü rolün devamında, Bunun kadar doğal bir şey yok.
Üçüncü olarak, tekrardan dediğim gibi diğer karakterlerin yaptığı kural ihlalleri beni ilgilendirmez. Bir sorunun varsa şikayet açabilirsin onlar hakkında, aynı şekilde benim de yaptığımı söylemişsin, yapmadım ama, yine de yaptığımı iddia ediyorsan sen de şikayet açabilirsin. En doğal hakkın.
Ayrıca "Alt tab atmamın sebebi sizi düşürmemize rağmen kalktıgınız gibi can doldurup gelmeniz.Sabaha kadar sizle mi dövüşücez kardeşim" ifadesi sence savunman için ne kadar doğru bir ifade? Her ihtimalde rolü doğrudan bölüyorsun ve bug abuse'ye girişiyorsun, canımızı doldurmamız için üstünden 120 saniye geçmesi gerekiyor ve chatloglarımızda bu ibare bulunmuyor, bulunuyorsa kanıdını paylaşta biz de görelim. Doğru düzgün bir savunma yapmadığın sürece daha yanıt vermeme gerek olmadığını düşünüyorum.
Gerçi yapabilsen bile her ihtimalde sonucun aynı olacağını düşünüyorum, iyi forumlar.