Herkese tüm destekler adına teşekkür ediyoruz. ROTHSTEIN bugün “yeni tanıtımıyla” 100. sayfasında!
Değerli Vice RolePlay oyuncuları tekrardan tüm destekleriniz için teşekkür ediyorum. Birliğimizi tekrardan aktif ettiğimizden bu yana tam da istediğimiz bir şekilde gelişme ve yükselme kaydettik, bu süreç içersinde tüm Vice şehrine faaliyet gösterecek işletmelerimizi hazırladık, tasarladık ve tapusundan nakliyesine kadar rollerimizi gerçekleştirdik. Bu süre zarfında yaşadığımız problemleri konseptimize uygun bir şekilde diplomatik hamlelerimizle atlattık. Şimdi geriye muhteşem dizayn edilmiş etkinliklerimiz ile rollerimize tamamiyle start verme vakti.
Bizler Yahudi konseptimiz gereği yaşayacağımız tüm sıkıntıları diplomatik yollarla çözeriz, bu konseptimiz gereğidir ama dozajlar arttığı zaman da Yahudiler katliam yaratacaktır, bu da konseptimiz gereğidir.
Tanıtımımızı baştan sona rezlere kadar yeniledik umuyorum beğenmişsinizdir, bu yenileme sürecinde katkılarından dolayı
@akaSyndicate teşekkür ediyorum. Bir diğer teşekkür yaklaşık 10 senedir her koşulda benimle birlikte her yola çıkan diğer arkadaşlarıma.
Ooc/ İc alım konusuna gelecek olur isek; ooc alım açıktır veya kapalıdır gibi klişe haraketler yapmayacağım katılmak isteyen ulaşabilir zaten ic bir senaryo oluştururuz, ic katılmak isteyen zaten bulur, son olarak şunu belirtmeliyim kurallarımız gereği son 5 ay içersinde yenilen ooc cezaları kontrol ediyoruz keza yakın zaman da bir kaç arkadaşımızın katılım isteğini reddetmek zorunda kaldık.