Her şey için teşekkürler…
Değerli Vice Roleplay oyuncuları, hepinize mutlu akşamlar diliyorum.
Aslında bir gün bu veda yazısını kaleme alacağımı biliyordum, fakat dürüst olmak gerekirse bu kadar erken olacağını hiç düşünmemiştim. Bu yüzden içimde bir burukluk, bir miktar da hüzün var.
2016 yılında temellerini attığımız bu oluşuma bugün dönüp baktığımda, aklımda sadece güzel anılar kalıyor. Bizler her zaman modern mafya rolü konseptini, özellikle de Yahudi Suç Ailesi temasını en iyi şekilde sizlere yansıtmak için çabaladık. Bu konuda yıllardır süregelen, kendine özgü ve başarılı bir hikayeye sahip olduğumuzu düşünüyorum.
Her zaman bir oyun platformu içerisinde olduğumuzun bilincinde hareket ettik. Bugün tek bir kişinin bile çıkıp bizlerin art niyetle hareket ettiğini söyleyebileceğini sanmıyorum. Bizler daima samimi, eğlenceli, esprili ve sıcak bir ekip olarak akıllarda kalacağız. Bunun için tüm ekip arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum; iyi ki bu yolculukta birlikteydik.
Uzun uzun yazmanın bir anlamı yok, anlatmak istediğim şey aslında oldukça basit. Vice Roleplay tarihinde — son hood onaylılar listesini saymazsak — en hızlı şekilde hood onaylı olma hakkı kazanan birliklerden biri olmanın gururunu yaşadık. (Idlewood’da.)
Ayrıca, yalnızca dört ay gibi kısa bir sürede “Ayın Mafyası” unvanını almamız da bizim için ayrı bir mutluluk kaynağıydı.
Ancak son dönemde ekibimizde yaşanan pasiflik, kendi özel hayatımdaki sorumluluklar ve ilerleyen yaşım, farklı farklı sahip olduğum sorumluluklar nedeniyle, ROTHSTEIN birliğini bir daha açılmamak üzere kapatma kararı aldık.
Kısa sürede tanıdığım, samimi dostluklar kurduğum herkese teşekkür ederim. Yıllar önce tanıdığım insanlarla bu platformda yeniden bir araya gelmek benim için büyük bir mutluluk oldu.
Şimdi şöyle geriye dönüp baktığımda emin olduğum tek bir şey var:
SAMP RP tarihinde “Yahudi konsepti” denildiğinde, akıllara her zaman biz geleceğiz.
Bu roleplay aleminden bir Aytuk geldi geçti, umarım beni iyi hatırlarsınız
Special THNX.Her ne olursa olsun, zaman, tarih, yer, mekan, nerede, nasıl olduğu fark etmeksizin hadi beyler rothstein dediğim zaman hadi diyen çok değerli kardeşlerim " @akaSyndicate - @CorkyOne -@FeakGl0bal - @Fective - @Jaguar - @WearPee " sizlere çok teşekkür ediyorum, her zaman var oldunuz, benim için çok özel insanlarsınız, zaten biliyorsunuz burada temsilen yazdığımı da biliyorsunuz, canımsınız, sımarmayın... En önemli teşekkürlerden birisini @raisingalittlehell kardeşime borçluyum, inanılmaz bir azim, inanılmaz bir bağlılık ve sadakat, bu birlikte en büyük emek sahibi insanlardan birisi, sana da ayrıca çok teşekkür ediyorum çok değerli kardeşim benim. Keza @cwn019 @lonely - @MoonBreathUser - @tommyelchavo - @brkdrn22 - @Caldwell - @Polyan kardeşlerime de çok çok teşekkür ediyorum, ekibe katıldıkları günden bu yana yaklaşık 4 aydır bizlerle birlikte oldular, bunu da oluşturduğumuz aile ortamına ve kemik kadronun karakterli, onurlu ve samimi insanlardan oluşmasına borçlu olduğumu da belirtmeliyim. ÇOK TEŞEKKÜRLER! Teşekkür kısmını biraz uzun tutacağım çünkü bu benim samp aleminde ki son aksiyonlarım olacak, bu kısım ayrı ayrı etiketlediğim insanlar için olacak.
-
@enesalvio -
@Yuciar @miRR @marlo @soiledove_exe @Skysurge @swordart - @relug - @reagen yazmadığım, eklemeyi unuttuğum muhakkak çok kişi vardır ama sizlerle sonradan tanıştım, bu yeni vice döneminde tanıştım, her şey için çok teşekkür ederim, ben sizi sevdim, umarım sizlerin hafızasında da hep iyi kalırım.
Sevgiyle