Konu: Saleh_Qurayshi Oyuncu şikayeti  (Okunma sayısı 40 defa)

#0 - 17.02.2024 21:51

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Saleh_Qurayshi @Krezuran

Olaya dahil olan şahit karakter adı: David Servid

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17.02.2024 20:00-21:00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
11. Güvenli Bölgeler

Sunucu içerisinde sistemsel olarak belirtilmiş alanlar (köşede Güvenli Bölge ibaresi olan) ve listelenmiş yerler güvenli bölge olarak tanımlanır. Bu bölgelerde karşılıklı anlaşılmış olsa bile hiçbir şekilde illegal rol gerçekleştirilemez, agresif rollere yönelik kışkırtıcı roller yapılamaz.

Bu kural yetkililer tarafından istisnai durumlar için esnetilebilir.

Sistemsel oyunda işaretli alanlar dışındaki güvenli bölgeler aşağıda verilmiştir:
- Tüm polis departmanları ve çevresindeki sokaklar (Kasabalardaki şerif departmanları, LVPD ve SFPD çevresi de dahil)
- Tüm hastaneler
- Tüm meslek noktaları (Idlewood Well Stacked Pizza kurye mesleği hariç)
- Tüm havalimanları
- Tüm haber ajansları
- Tüm bankalar
- Hapishaneler: Anlaşmalı dahi kavga başlatılamaz, gardiyanların rolsel varlığı göz önünde bulundurularak rol yapılmalıdır.
- Rodeo Park
- Vice Sahili (GYM & Ocean Caddesi & Otel)
- ViceMall
- Vice Üniversitesi ve çevresi
- Malibu Club
- Market Caddesi (tüm cadde güvenli bölge olarak belirlenmiştir)
- Vice Forum (Stadyum ve otopark bölgesi)
- Verdant Bluffs Gözlemevi ve buraya bağlı tüm yeşil alanlar
- Malibu Corporation
- Sunshine Autos
- Gentleman's Social Club
- Commerce Plaza
- CPT Vice ve Mermi Tüccarı bölgesi (sadece ortak noktalar, birliklerin kendi NPClerinin olduğu bölgeler dahil değildir. Yine de Silah NPCsinin varlığını bilerek bunun etrafında kamp kurmak metagame kapsamında değerlendirilir.)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Normal bir şekilde hapishanede rol yapmaya çalışırken gidip herkese vurmaya çalışıyor ve kavga başlatmaya çalışıyor. Saat 20:50 civarlarında hapiste oyunu açık bırakıp gitmeyi düşündüm ve kendime duruş ayarlıyordum Saleh_Qurayshi isimli arkadaş "/me dalar" diye bir emote atıp bana saldırmaya başladı 3-5 hit atıp kaçtı ve "/me dalmayı bırakır" diye bir emote attı. Daha öncesinden biz rol yaparken attığı değişik emoteler ve değişik konuşmalarıda trolling ve türkçe terim kullandığını destekler biçimde.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/0bsv4l   https://hizliresim.com/ai9nsc6     https://hizliresim.com/l3qk65i

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin gerektiği cezayı almasını umuyorum.

#1 - 17.02.2024 21:53
Şahitliğimi onaylıyorum

#2 - 17.02.2024 22:00
Arkadaş özene bezene işine gelecek şekilde kırpmış maşallah.Pmden zaten işim gücüm yok seninle uğraşıcam derken doğru söylüyormuş.Kavgayı ben başlatmadım durduk yere saldırma olayı yok.Keşke kendi saldırdığı kısımları da videoya alsaymış.
şahitliğini onaylayan arkadaş da jailde bıçakla dolaşıyordu.Başka biri admin çağırdı anca bıraktı saldırmayı sağa sola.
« Son Düzenleme: 17.02.2024 22:03 Krezuran »

#3 - 18.02.2024 01:00
Bu seferlik uyarıyoruz. Bir sonraki benzer şikayette burası referans alınıp, artırımlı olarak ceza verilecek.

K&A