Konu: Dm arayışı.  (Okunma sayısı 197 defa)

#0 - 13.02.2024 21:08

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Emocann @Jrean @Eserrrooo

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yok

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Kantılarda mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Gun-rp, DM.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ben ırkçı bir karakterim, bunlara siyahi dediğim için beni silahla kovalayıp ateş ettiler. Hiç bir şekilde saldırmadım, böyle bir şey olamaz o zaman bana beyaz diyeni silahla öldüreyim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Bana bu video ile şikayet açmışlar ancak burada mevcut kanıtlar.

Ek açıklamalar(varsa): Kişiler DM ve Gun-rp arayışındalar gerekli cezaları almaları lazım.

#1 - 13.02.2024 21:46
Arkadaş troll gibi davraniyordu "kara çocuk, aptal siyahiler" gibi kelime kullandı daha sonrasında da kuşa dedim gibi dalga geçercesine cevap verdi bende sıktım. Pmden yazınca karakterim ırkçı gibi cevap verdi, karakterin ırkçı olabilir. Vurulunca şikayet acma lütfen. Ssleri bilgisayar geçince atacağım. Arkadaşın troll davranışlarından ceza almasını arz ederim.

#2 - 13.02.2024 21:52
Arkadaşın tavırları troll, olduğunu düşünüyorum dm arayışı yok biz sanchezler ile gezerken arkadaş yanımıza geldi ve ırkçı kelimeler kullandı biraz kovalamaca sürdü ardından, tavırları yüzünden sıkma kararı aldık kuşa dedim vesaire gibi şeyler kullanıp troll, yapıyor arkadaş dm arayışında değildik hiç bir zaman ilk olarak. Yanımıza gelip olay başlatanda senin karakterin laf atanda senin karakterin, ırkçı söylemlerin devam ettiği için böyle şeyler gelişti.

#3 - 13.02.2024 21:56
Eserrrooo adına yazıyorum;
 Kanka selamın aleyküm, kendin ceza alacaksın diye bize de ceza aldırmaya çalışıyorsun ama başaramayacaksın ::), komiksin ve daha nereden şikayet açılmasını bile bilmiyorsun 8). Gidiyorsun Hileci/Bugger Bildirimi kısımından açıyorsun O:-). Neyse, savunmaya geçecek olursak, kanıt olarak bir video bırakacağım, onu izlersen zaten anlarsın. Bizim yanımıza geliyorsun ve değişik değişik küfürler ediyorsun daha sonra üç kere spam atıyorsun şaka şaka şaka diye, yani bizi trollüyorsun, bu sefer yeniden karabok diyorsun ve yine spam atıyorsun kuşa dedim kuşa dedim kuşa dedim diye. Bizi trollemeye gelmişsin belli ki, üç kişiyiz ve hepimiz arkadaşız. Fear RP yapmıyorsun, troll yapıyorsun. Seni kovalıyoruz, normalde bir şey yapmayacakken bizi sinirlendiriyorsun, beş buçuk dakika kovalamacada yarısını ESC atarak. Sonra arkadaşım da sana ateş ediyor. Savunma bu kadardı.
Spoiler: GösterGizle

#4 - 13.02.2024 21:59

Görüldüğü gibi yukarıda karakterin "Kuşa dedim, ADAM SİKİYORLAR!, Kuşa dedim" gibi troll davranışlar sergiliyorsun dostum kendini
süper zeka filan mı sanıyorsun? Fırsattan yararlanmaya çalışırken kendini ifşa etmişsin  :'(

#5 - 13.02.2024 23:35

Daha fazla iletiye gerek olmadığını düşünüyorum. Savunmamız bu yöndedir, karakterin Non Rp, Fear RP, troll ve türkçe terimden ceza almasını arz ederim. Irkçı bir karakteri yönetse bile böyle takılması Vice sunucu kurallarına aykırı olduğunu düşünüyorum. Kolay gelsin.

#6 - 14.02.2024 16:51
Yaptığım farklı bir ihlal varsa "Sözde" O durum hakkında şikayet açın burası ayrı bir konu. Burada sırf size ırkçı söylemler söylediğim için, bana ateş etme hakkınız bulunmuyor. Diyeceklerim bu kadar iyi forumlar.

#7 - 14.02.2024 17:37
Yaptığım farklı bir ihlal varsa "Sözde" O durum hakkında şikayet açın burası ayrı bir konu. Burada sırf size ırkçı söylemler söylediğim için, bana ateş etme hakkınız bulunmuyor. Diyeceklerim bu kadar iyi forumlar.

kanka amerikada çeteci olan bir zencinin yanında onlara ırkçı terimler söylesen kafanı kesip sergilerler. :D

#8 - 14.02.2024 17:58
Hemen çekip vurmadık, takipledik ırkçı söylemlerin devam etti troll davranışların devam etti. En sonunda vurma kararı aldık çeteci bir siyahi ve çete içinde saygın kişilere ırkçı söylemler edip vurma hakkınz, yok gibi şeyler söyleme kanka her neyse yetkili kararını bekliyelim  ::) ::)

#9 - 14.02.2024 18:10
Karakterin böyle bir role girişiyorsa Ck'ya bile yol açabilir, dikkatli bir şekilde rol yapmanı tavsiye ederim.