İlk öncelikle fear rp neden yapayım bana kendi çalıştıgım mekanımda patronumun yanında oeospu muamelesi yapıyorsun bi kızın gözünden düşünüldüğünde neden böyle birşey yapayım car dm felan yok bana saldırıyorsun bende arabamla hızlıca uzaklaşıyorum sonrasında gidiyorum aracına çarpıyorum bunun emotesini atarken sen bana CAR JACK ATTIN. Yarıda kaldı hatta o da var gene kendini haklı çıkarmak için birşeyler uydurmaya devam etmişsin klasik idlewood zencisi. Bana saldırıyodun arabaya basıp hızla gidiyorum sonrasında geliyprım bakayım uzatıcak mısın aynı zamanda yaptıgın hareketlere karşılıksız mo kalayım sen kimsin ya???
@pinky Ada_Jahson Nasılsınız sevgili dostum, umarım iysinizdir duyduk ki ve gördük ki, hakkımızda şikayet açmışsınız.
Biraz gerginiz gibi her halde? Hiç sinirlenmenize gerek yok, derin nefes alalım ve şu aşağı'daki bir satırıi okuyalım. Ada_Jahson teşekkürler, saygılar.
Her neyse direkten konuya gireceğim, sizleri pek yormıyacağım şimdi sevgili dostum, kendin video'da trolleyip ve CAR-DM yaptığın ihlaler belli, extra olarak'ta benim karakterimin seninle bir sorunu yok ve Yajeel Ve Suge'ninde bir sorunu yok, eğer ki. Daha önce video' alsaydık, buraya kanıtları bırakacaktım, yaptığın ihlaler ise yanlış anlama, beni ama doğruları konuşuyorum.-Ne peki bunlar? "Trolling & Ooc kin & Non-Ro & Car dm- Fear-rp"'Buraya bir şey eklemek istiyorum, ss'de benim car-dm'atığım gözükmüyor sadece araçta yanında duruyorum, garaja daha sonra geldim, aracımı yaptırdım sonradan olaya dahil oldum, yani hiç bir husumetim yok sadece üstünüze rolsel olarak, affedersniz ama-,. işiyorum"yani bunun emote'nu vermişim zaten belirtmişim ss'i burada kendisi almış, Allah razı olsun. "
https://i.hizliresim.com/hku6dfu.png " her neyse sonra, ise sizlerin yani daha doğrusu, Ada Jahson, karakteriniz trollemeye başladı "Noob-dm" sebepsiz yere bla bla, extra olarak, şöyle diyeyim. Bizim burada ihlal yaptığımız yok, her şey as apacık ortada Suge ve Yajeel'adına konuşarak söyliyorum, ben olaya daha sonradan dahil oldum, bizler hiç bir ihlal yapmadık, video'da belirtiğimiz gibi amacımız rol paslamak şahısın kullandığı kelimeler. "VİDEO'DA BELLİ" Ne bir "fear-rp" var, ne'de bir role uyum sağlamak va?. Ada_Jahson, karakteri bir kere yaralıya düştükden sonra, ayağı kalkıp. "BEYZBOLL" Sopası ile şahsi karakterime ve şahsi arkadaşlarıma, vurmaya başladı, "RK" İhlali'de var, dediğim gibi kanıtlar olsa buraya bırakacaktım, şahıs tekrardan bayıldıktan sonra kendisi aynı hattayı tekrardan yaptı, Bizler şöyle düşündük, oyuna yeni başlamış ve şikayet açmaya gerek yok, bizde ilk zamanlarda böyleydik bu kadar abartılı bir şekilde değil, hani insanların rollerine karışmam fakat sizler. "Suryeli" Rolü yapıyordunuz, her neyse extra olarak, şunu eklemek istiyorum. Belli ki, arakdaşımız bize ooc kinlenmiş ve yaptığı ihahlaerden utanmamış gibi buraya gelip şikayet açıyor, evet doğall hakkınız burası roleplay konsepti oyun ortamı böyle durumlarda sakin kalmanızı tercih ederim.
https://i.hizliresim.com/hku6dfu.png @pinky Ada_Jahson, karakteri pm'den admine yazmış zaten "SS ALMADIM Kİ, BİDE GELİP TROLLÜYOR" AN2s sövücem şimdi demiş. Burada OOC-Kin kapmış, burası roleplay, oyun ortamı dediğim gibi sakin kalmanızı tercih ederim.
Bir şey daha eklemek istiyorum: SS'lerde yeterince kanıt göremiyorum ve ne bir yumruk atığım ss var, ne bir ihlal yaptığım ss var? Bizler ihlal bile yapmamışız yanında duruyoruz, evet yumruk atık ama spawn kill ne'de trolling? Hiç bir şey yeterli değil, Ada Jahson, gerçekten teşekkür ederim bizlerin gerekli istiyeceğimiz kanıtları bırakmışsınız zaten bir yetkilimiz burayı gelip, okursa net bir şekilde anlar arkadaşım, bizler senin oyununu mahvetmetik siz bizim oyunumuzu mahvetiniz gece gece, biz yine rollümüzü yaptık sizler baygın durumundayken bile o kadar, şey yatpınız şey işte-, ihlal..

Adınıza özür dilerim, ama her insan hatta yapar, kimse kimseyi kırmazsın burada resmen hakaret ederek, yanıt vermişsiniz bizler kötü bir oyuncumuyuz? Bizler, kötü mü örnek oluyoruz? Eğer ki, öyle görüyorsanız özür dilzeriz,
@pinky bizler böyle insan değiliz, iyi günler..
Ek açıklama: Gerekli yetkililere bırakıyorum, en iyisini Vice, Roleplay adminleri iyi billir.
Sizlere iyi forumlar, iyi günler arkadaşım, daha sakin ve daha relax kalmanızı tercih ediyorum. "OOC KİN" tutmuyalım, lütfen bize sinirlenmenize gerek yok, dediğim gibi İC'yi ooc'ye dökmiyelim lütfen, eğer ki isterseniz sizlere terapi randuvusu alabillirim. İYİ GÜNLER!