Rollerinizde kendi fikirlerinizi değil de gerçekleri yansıtsanız daha güzel olur. Elinize emeğinize sağlık. 

Amacımız kışkırtmak veya zevk bozmak değil. Tekrardan iyi roller.

emeklerimize teşekkür ettiğin için, rica ederiz.
sevgili wito, hayatım boyunca hiç amerikaya ve kübaya gitmedim. gitmek isterim. ayrıca neyin ne olduğunu gayet iyi biliyorum. eğer gerçekleri yansıtmak konusunda bir problem olduğunu düşünüyorsan eğer sana istediğin cevabı vereyim. "evet, gerçeği yansıtmıyoruz." ve bunun farkındayız. amacımız sunucuda kendi farkımızı, rengimizi ortaya koymak. emin ol gerçeği kimse yansıtmıyor. hepimiz dizi, film ve internet araştırmalarından öğrendiklerimiz kadarız.
biz internetteki güncel bilgilere göre rol yapmıyoruz. mesela miami'deki kübalılar küba lideri fidel castro'nun ölümünü kutladı. biz ise graffitisini yapıyoruz rolde. mesela andy garcia, oscar ödül törenine che guevara tişörtüyle gelen bir ünlüye tepki gösterdi ve che guevara hakkında kötü şeyler söylemişti. biz ise che guevara tişörtlü skinle rol yapıyoruz. bu iki ünlü figürün çok masum olmadıklarını, masum insanlara zarar verdiklerini de biliyoruz. kendi adıma konuşacağım. bu konu hakkında çok şey biliyorum.
özetle biz
bildiklerimizin tersini yapıyoruz
bilinçli şekilde, peki ya siz ne yapıyorsunuz?
son olarak 2 buçuk yıldır discordlarda ve forumda dolaşan meşhur iletimi de atayım