Konu: Trolling - VDM  (Okunma sayısı 152 defa)

#0 - 29.01.2024 02:12

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Deshaquen_Rookie @napolyon0605  Maurice_Ingram @theeyeslied

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Duke_Ramirez @iiamaltuq  Jacop_Wright @eXods  Milan_Marino @xxefeytxx

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 01:45 -29.01.2024

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Birliğime yeni aldığım adam ile sohbet ederken bu adamların araba ile gelip bizi ezmesi, sonrasında bize saldırıp bayıltması.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Üstteki fotoğrafta, bize doğru geliyor. Alttakinde içe çarpıp arkadaşlarımı uçuruyor.

#1 - 29.01.2024 02:45
Biz orada hızlı geliyorduk, araba yavaşlamadı ve çarptık. Önceden bize ateş açtığınız için durup iyi misin rollerine girmek istemedik çünkü tekrar ateş açma ihtimaliniz vardı.
Bu arada kendi yaptığınız hata üzerinden bize şikayet açmak ne kadar doğru orası tartışılır
Aynı şekilde sse bakılırsa bden rolü bölerek rol check attığıda görülebilir bu konuda adminlerin ilgilenmesini rica ediyorum

« Son Düzenleme: 29.01.2024 02:50 theeyeslied »

#2 - 29.01.2024 03:59
Eğer siz saçma rol yapmasaydınız hiç biri olmayacaktı, mahallemize gelip bize laf attınız. Size ateş ettik, bayılttık. Ardından mermi yemiş olmanıza rağmen ayağa kalkıp bize yumruk attınız. Bunu nasıl açıklayacaksın peki?

#3 - 29.01.2024 04:02
Yetkililerin ilgilenmesini bekleyelim.

#4 - 29.01.2024 04:03
Biz orada hızlı geliyorduk, araba yavaşlamadı ve çarptık. Önceden bize ateş açtığınız için durup iyi misin rollerine girmek istemedik çünkü tekrar ateş açma ihtimaliniz vardı.
Bu arada kendi yaptığınız hata üzerinden bize şikayet açmak ne kadar doğru orası tartışılır
Aynı şekilde sse bakılırsa bden rolü bölerek rol check attığıda görülebilir bu konuda adminlerin ilgilenmesini rica ediyorum

Kardeşim öncelikle selamlar. Orada troll yapıp arkadaşlarıma vuruyordunuz ve bende arkadaşlarıma yardıma gittim, attığın Ss'de mahalleye girer girmez gazladım ve sende önüme çıktın, bende doğal olarak duramadım. Eklemek istediklerim var; Mermi yiyip bayıldıktan sonra süreniz bitince kalkıp neden koştun? Ve ayrıca Rk'nız bulunduğu halde nasıl kalkıp saldırdınız? Bunları açıkla lütfen.

#5 - 29.01.2024 04:26
kanka ben hepinizi düşürdüğüm halde  siz kalkıp  gelip onlara vurmaya devam ettiniz soymaya çalıştınız ve sürekli rol check atıp duruyorsunuz  :D

#6 - 05.02.2024 22:27
Deshaquen_Rookie karakteri ( @napolyon0605 ) ve Requan_Wanted ( @yagizbcrnn ) Car-Ramming kapsamında cezalandırılacak.