Konu: Ehliyet sınavına gireceklere tavsiyeler..  (Okunma sayısı 509 defa)

#10 - 22.04.2024 13:24
İlk başta sadece şunu söyleyeceğim test çözmek sadece sizi yorar ve çevremden girenlerin bir çoğu bir ay kadar test çözüp başarısız olanda var olmayanı da var.
Test aşamasını ben sınavdan üç gün önce Ebru Hoca isimli YT kanalını seyrederek geçtim. Kanalı mutlaka inceleyin, detaylı anlatıp çözüyorsunuz.

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#11 - 24.04.2024 14:50
3 yıldır yasal olarak trafikteyim. Ehliyet sınavından bağımsız olarak söyleyeceğim şeyler şunlar:

Sinyalleri asla ama asla ihmal etme, kalkış ve yanaşma sinyalleri dahil olmak üzere. Doğru şekilde fren dozlamayı ve motor kompresyonunu kullanmayı öğrenin (sağlıklı bir yöntem değil ama bilmek zarar vermez özellikle dizel motorlu arabada) Yazılı sınav çok kolaydır, okusan anlarsın. Direksiyon sınavında da dur tabelalarına, trafik ışıklarına, hız sınırına ve debriyajı yedirerek arabayı kaldırmaya dikkat et, rahatlıkla geçersin. Asıl mesele trafikte arabayı idare edebilmektir ve tehlikeleri önceden sezebilmektir.

Erkek adam Tofaş sürer. Doğan L'ne kurban olayım be dayı...
Tofaşı sürebilen her arabayı sürer zaten
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#12 - 26.04.2024 03:25
Şehirler arası ve şehir içi 1992 Renault Broadway rahatça sürmeme rağmen ehliyet sınavında direksiyonda 4 kere kaldım 5'incide geçtim.
Heyecan yapmayın, hatta gerekirse girmeden önce benim gibi acile gidin sakinleştirici vurdurun öyle girin sınava.
Şimdi ise yaklaşık 3-4 yıldır hiç ceza yememiş bir ehliyete sahibim.
Pratik yapacaksan eğer sakin yap pratiği.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok