Ailenizde arabası olan varsa önceden sizi çalıştırsın, senelerdir babam şoförlük öğrettiği için sınavı da çok zorlanmadan yaptım. Kursa öyle dümenden yazılıp derslere falan hiç gitmedim, sonra hiç çalışmadan sınava girince 4 puanla yazılıdan kaldım, ehliyet cepte diye bi uygulama indirip 700-800 soru çözdüm sonra girdiğimde yazılıyı geçtim. Direksiyon yazılıdan daha basit bence, zaten komisyon üyeleri o kadar tecrübeli oluyor ki sizler koltuğa geçtiğinizde hemen anlıyorlar şoförlük var mı yok mu diye. Ben parkur alanına gittiğimde kaputu açtırdı akü nerede motor soğutma suyu nerede dedi gösterdim hiç bagajı açtırıp stepneyi falan sormadan direkt aracın içine geçirdi, içeriyi tanıyo musun dedi tam gösterecektim içerideki şeyleri tanıyosan boşver devam et dedi, neyse geriye almayı L parkı falan filan yaptım, parkur dağın başında olduğu için yokuş da çok zorluydu bi de iş çıkışıydı göbeğe çıkarken 10 12 defa aracı yokuşta kaldırdım, biraz daha ilerledik direkt paralel parka geç dedi niye yokuş kalkış yapmadık dedim zaten 1 saatir kaldırıyon orada yapıp burada mı yapamıcan falan filan dedi, paralel parkta da lastik kaldırıma dokunmadan ufak bi manevra yapıp aracı kaçırdım, zaman kısıtı zaten yok 35 dakika mı neydi, relax olun halledersiniz. Parklarda aynalara dikkat ederseniz kalma ihtimaliniz sıfır, zaten kaldırımların üstüne çizgi çekiyorlar aynadan o çizgiyi gördüğünde yanaşabilirsin anlamına geliyor. Gireceklere başarılar.