Konu: Emma_Valentina, Vito_Hernandez  (Okunma sayısı 126 defa)

#0 - 26.01.2024 23:28

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: https://www.vice-rp.com/forum/panel?arama=Emma_Valentina @cihanardadanis https://www.vice-rp.com/forum/panel?arama=Vito_Hernandez @MertOlgun190333

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @FalqoN @ZENCP

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'lerde mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
İzinsiz /b kullanımı, Türkçe Terim, OOC hakaret, CJ.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş ile role giriyorduk, /b üzerinden bize hakaret etti kendisi. İzinsiz /b kullanımı ve OOC hakaretten ceza almasını istiyoruz. CJ'ye geleceksek, İC olarak bir laf atışmasına giriyoruz ve arkadaş emote bile atmaya tenezzül etmeden araçtan arkadaşımı atıyor. Türkçe Terim için zaten SS'lerde ki chatlogları kontrol ederseniz açık ve net bir şekilde anlaşılır yaptıkları ihlal.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Cezaları verilir umarım.

#1 - 26.01.2024 23:31
Kanka burda izinsiz /b kullanımı yok orda zaten hepimiz sesteydik camlar kapalı olduğu halde bizle chatlesmeye calistin ve söyledik bize alaycı davrandın bizde küfür ettik birdaha rolde hata yaparken suç atma iyi forumlar dilerim :)

#2 - 26.01.2024 23:53
Anladım bro Metagaming'ide ekliyoruz şikayete, iyi forumlar size.

#3 - 26.01.2024 23:54
Kanka burda izinsiz /b kullanımı yok orda zaten hepimiz sesteydik camlar kapalı olduğu halde bizle chatlesmeye calistin ve söyledik bize alaycı davrandın bizde küfür ettik birdaha rolde hata yaparken suç atma iyi forumlar dilerim :)
Roldeyken arkadaşlarınla sestesin demek. Metagaming'i de ekleyelim şikayete. Ayrıca araç içerisinden sizinle konuşmaya çalışmamız bir rol hatası değil. Heh birde b kullanman zaten bir hata ki ''yarram'' gibi bir kelimeyi ooc chat üzerinden yazma hakkın yok bu başlı başına bir hata. Net olarak haksızsın, savunma yapmaya bile yüzün olacağını sanmazdım fakat yaptıysanda kendi rol hatalarını anlattığın bir savunma yapmasaydın keşke.

#4 - 26.01.2024 23:54
Şahitliğimi onaylıyorum.

#5 - 26.01.2024 23:59
Şahit olarak bende oradaydım (Samuel Torres) Şahitliğimi onaylıyorum, iyi forumlar.

#6 - 27.01.2024 00:16
Kanka burda izinsiz /b kullanımı yok orda zaten hepimiz sesteydik camlar kapalı olduğu halde bizle
Okuduğunuzu Anlamanız Dileğiyle İyi Forumlar

#7 - 27.01.2024 00:24
Üstte gerekeni yazdık, kimseye b chatten( ooc chat ) küfür etme hakkınız yok. Ayrıca car jacking için de henüz savunma yapmamışsınız ((:

#8 - 27.01.2024 12:27
Boş polemik carjacking ile benim alakam yok beni fazla ilgilenmiyor amerika kültüründe leblebi olmadığınıda hatırlatırım iyi forumlar :)

#9 - 27.01.2024 17:34
Emma Valentina ortak nezaket kapsamında cezalandırılacak.