Konu: ✭ Casuzza Criminal Organization - CHAPTER: Vice City ✭  (Okunma sayısı 12997 defa)

#630 - 12.05.2024 16:48
Herkese başarılar  ;)
Haha
6
funny
6
Tepki yok
Tepki yok
Haha tepkisini veren kullanıcı(lar):
kirpi, lexjsero55, Mea, wearentn0thing, Omery123,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
funny tepkisini veren kullanıcı(lar):
kirpi, lexjsero55, Mea, wearentn0thing, keremzzrss, Omery123,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#631 - 13.05.2024 06:57
Alıntı
Savaş rolünün seyrini değiştiren bir kural ihlalini şikayet ettik ve şikayet sonuçlanana kadar tanıtım kilitli kalacaktır. IFM yöneticilerinin kararları doğrultusunda hareket edip savaş rolünü haklı olarak kazanmış sayılacağımızı düşünüyoruz.
Savaş rolünü günler önce kazandığımızı zaten biliyoruz, R20 kaçırılıyor tek verdiği emote "/me başını öne eğer." bana şundan sonraki süreçte "bu adam rolcü, şu adam rolcü, bu iyi rol yapıyor, şu kendi halinde, savaşmak istemiyor bla bla bla" saçmalıklarından bahsetmeyin. Kaybettiğini kabullenemeyecek kadar olgunlaşmamış insanlarla kimse yarışmaz, kaybettiğin zamanı bileceksin asıl olgunluk budur. H-a asıl bomba kısma geleyim X kişisi telefonda iki dakika içerisinde konum at oraya geleceğim diyor, nerden R20'nin kaçırıldığını biliyor? Adamı kaçıralı yarım saat olmuş, tüm iletişim aletleri alınmış Allah tarafından vahiy yoluyla iletişimdeler anlaşılan peki bitti mi? Bitmee-z, neden bitsin? İki dakika içerisinde bana konum atacaksın diyen dostum koskoca GTA mapini mecaz değil gerçek anlamda 2 dakika içerisinde dolaşıp R20'nin kaçırıldığı yeri buluyor. DĞVQPAWDAPDVQALA... Bana kimse bu adamlar rolcü, bu adamlar örnek oyuncu bla bla bla demesin sunucuda kimin ne olduğunu gayet iyi biliyoruz.

Dışarıdan istediğiniz oyuncuyu çağırın istedikleri kadar 200 HP canla oynasınlar, istedikleri kadar canlarını hile yardımıyla fullesinler günün sonunda o yerde karakterleri yaralı şekilde yatmaya mahkumlar, olayın hile değil olayın bilek olduğunu anlayamayacak kadar küçüksünüz. Beylerimizi düşürüyoruz ve bunu yediremeyip ayağa kalktıkları gibi yine sıkmaya başlıyorlar :dd tamam en iyisi sizsiniz beyler biz vurduklarımızın SS'ini yapamıyoruz yaptığımız zaman oluşum tanıtımımız 3 gün boyunca kilitli kalıyor ve susturma yiyoruz ama yetkili kadrosuyla donatılmış bir oluşumunuz varsa size serbest beyler. Bazı konularda kapışmayalım dengimiz olmadığınızı zaten çok iyi biliyoruz, hileyle ahkam kesmeye devam edin aslansınız, kralsınız. Rolcülermiş... Yemekten dolayı savaş ilan eden rolcü, esir alınmasına rağmen FEAR RP yapmayı bilmeyen, rolü baltalayan, META YAPAN, META YAPTIRAN, vurulmasına rağmen rolünü yapmayan, emotelere uymayan, savaşı kaybettiğini kabul etmeyen rolcü...

Algı yapmaya devam edin beyler, DM SS'lerini paylaşmamıza izin verilirse burası karışır. Henüz vurmadığınız adamları bile SS alıp paylaşarak bu iş olmuyor. X-Y-Z kişilerinin kanatları altında korunduğunuza dua edin sadece 300 DK jail diyorum bu kadarı yeterlidir konuyu bilene tabi. Rolcü(!)

Ha birde şu son günlerde havada uçup kaçan ve roket atan arkadaşı bizim tarafımızda savaşan oluşumdan sanmışlar, gülünç. Savaşın tam ortasında adam kafamıza ışınlanıp aracımızı roketle patlatıyor ve kanıtı olmasına rağmen suç bizim tarafımızda olanlara atılıyor, h-a eğer elbet bu kişiyi bir tarafa şutlayacaksak bunu sizin yaptığınızı düşünmemiz gerekir çünkü ne hikmetse bi size denk gelmiyor şu roket atan eleman.

Savaş 1 tane açılan şikayetle bitmiş kafasına girilmesine ayrıca gülüyorum çünkü kaçırıldığın zamanki rolde 2 tane admin izlemesine rağmen ve birçok supportun orada olmasına rağmen role uymayan, fear rp yapmayan tek verdiği emote /me başını öne eğer olan birisinin çoktan CK edilip bu savaşı kaybetmiş sayılması gerekirdi sadece korunduğunuzdan kazanıyorsunuz. İşlem uygulanması gerekmesine rağmen sadece admin tarafından bu sefer uyarılıyorsunuz denilip duruluyor, bu adamlara onlarca oluşum şikayeti açıldı 1 tanesinden işlem yediklerini gördünüz mü? Hepsinde bu sefer uyarıyorum deniliyor bir kişi de bunları konuşmuyor. Sözde rolcü...

"Benim bir önergem var ve bu kesinlikle yerine getirilmesi gerekilen bir konu, hiçbir oluşumda admin üyelerinin bulunmaması gerekiyor. Admin birliği misin? Tamam o zaman adminler birlikte olsun. Örn: Valachi gibi birliklerden bahsedebilirim ama burası bir topluluk ve bırakın herkes eşit ortamda mücadele etsin bu adamı kayıralım, bu adamı tanıyoruz bu sefer affedelim vs. kafasında ilerlenmeye devam edilmemeli."

Ha şu bahsedilen şikayete 300dk'dan fazla işlem uygulanırsa zaten her şeyi görmüş oluruz, dediğimi anlayacak kitleye bunları yazıyorum.
Haha
5
100
18
friendly
1
funny
13
pwnt
4
late
1
funny
3
like
1
Tepki yok
Tepki yok
Juvas king of the street, Luciano, yuca back in business, Diablero, Laqsley le incorruptible,
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
lexjsero55, Fahrenheit, the Whoobies, LICARFARD, FrollaNN, Hermaphros, wixie, CaptainSilver,
Luciano, Mea, lASeNal, Diablero, realone, keremzzrss, ResorchRipper, AaronMoore,
FreddyJobs, Lewiad,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
friendly tepkisini veren kullanıcı(lar):
GHETTOGRAPH,
Cripsizm, yuca back in business, Juvas king of the street, 6locc 6a6y, FreedySalo, Ducatro, meteuntertatverdacht, Luciano,
Diablero, lexjsero55, pxre, aka grand mafia, Laqsley le incorruptible,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
pwnt tepkisini veren kullanıcı(lar):
FrollaNN, Mea, Diablero, lexjsero55,
Tepki yok
Tepki yok
late tepkisini veren kullanıcı(lar):
GHETTOGRAPH,
Tepki yok
Juvas king of the street, fathers on the field, yuca back in business,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
like tepkisini veren kullanıcı(lar):
GHETTOGRAPH,
Tepki yok
Tepki yok

#632 - 13.05.2024 10:35
Haha
9
funny
17
disagree
2
dislike
3
Tepki yok
Tepki yok
lexjsero55, P A S H A, Omery123, wearentn0thing, Diablero, Mea, Aras2065, Ducatro,
trenbolone,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
BaySukres, Mea, Aras2065, Scaney, Ducatro, trenbolone,
Bull£T,
Tepki yok
Tepki yok
disagree tepkisini veren kullanıcı(lar):
Bull£T, tr_ouz,
Tepki yok
Tepki yok
dislike tepkisini veren kullanıcı(lar):
OPTİMUS PRİME, Bull£T, tr_ouz,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#633 - 13.05.2024 21:06
Alıntı
Savaş rolünün seyrini değiştiren bir kural ihlalini şikayet ettik ve şikayet sonuçlanana kadar tanıtım kilitli kalacaktır. IFM yöneticilerinin kararları doğrultusunda hareket edip savaş rolünü haklı olarak kazanmış sayılacağımızı düşünüyoruz.
Savaş rolünü günler önce kazandığımızı zaten biliyoruz, R20 kaçırılıyor tek verdiği emote "/me başını öne eğer." bana şundan sonraki süreçte "bu adam rolcü, şu adam rolcü, bu iyi rol yapıyor, şu kendi halinde, savaşmak istemiyor bla bla bla" saçmalıklarından bahsetmeyin. Kaybettiğini kabullenemeyecek kadar olgunlaşmamış insanlarla kimse yarışmaz, kaybettiğin zamanı bileceksin asıl olgunluk budur. H-a asıl bomba kısma geleyim X kişisi telefonda iki dakika içerisinde konum at oraya geleceğim diyor, nerden R20'nin kaçırıldığını biliyor? Adamı kaçıralı yarım saat olmuş, tüm iletişim aletleri alınmış Allah tarafından vahiy yoluyla iletişimdeler anlaşılan peki bitti mi? Bitmee-z, neden bitsin? İki dakika içerisinde bana konum atacaksın diyen dostum koskoca GTA mapini mecaz değil gerçek anlamda 2 dakika içerisinde dolaşıp R20'nin kaçırıldığı yeri buluyor. DĞVQPAWDAPDVQALA... Bana kimse bu adamlar rolcü, bu adamlar örnek oyuncu bla bla bla demesin sunucuda kimin ne olduğunu gayet iyi biliyoruz.

Dışarıdan istediğiniz oyuncuyu çağırın istedikleri kadar 200 HP canla oynasınlar, istedikleri kadar canlarını hile yardımıyla fullesinler günün sonunda o yerde karakterleri yaralı şekilde yatmaya mahkumlar, olayın hile değil olayın bilek olduğunu anlayamayacak kadar küçüksünüz. Beylerimizi düşürüyoruz ve bunu yediremeyip ayağa kalktıkları gibi yine sıkmaya başlıyorlar :dd tamam en iyisi sizsiniz beyler biz vurduklarımızın SS'ini yapamıyoruz yaptığımız zaman oluşum tanıtımımız 3 gün boyunca kilitli kalıyor ve susturma yiyoruz ama yetkili kadrosuyla donatılmış bir oluşumunuz varsa size serbest beyler. Bazı konularda kapışmayalım dengimiz olmadığınızı zaten çok iyi biliyoruz, hileyle ahkam kesmeye devam edin aslansınız, kralsınız. Rolcülermiş... Yemekten dolayı savaş ilan eden rolcü, esir alınmasına rağmen FEAR RP yapmayı bilmeyen, rolü baltalayan, META YAPAN, META YAPTIRAN, vurulmasına rağmen rolünü yapmayan, emotelere uymayan, savaşı kaybettiğini kabul etmeyen rolcü...

Algı yapmaya devam edin beyler, DM SS'lerini paylaşmamıza izin verilirse burası karışır. Henüz vurmadığınız adamları bile SS alıp paylaşarak bu iş olmuyor. X-Y-Z kişilerinin kanatları altında korunduğunuza dua edin sadece 300 DK jail diyorum bu kadarı yeterlidir konuyu bilene tabi. Rolcü(!)

Ha birde şu son günlerde havada uçup kaçan ve roket atan arkadaşı bizim tarafımızda savaşan oluşumdan sanmışlar, gülünç. Savaşın tam ortasında adam kafamıza ışınlanıp aracımızı roketle patlatıyor ve kanıtı olmasına rağmen suç bizim tarafımızda olanlara atılıyor, h-a eğer elbet bu kişiyi bir tarafa şutlayacaksak bunu sizin yaptığınızı düşünmemiz gerekir çünkü ne hikmetse bi size denk gelmiyor şu roket atan eleman.

Savaş 1 tane açılan şikayetle bitmiş kafasına girilmesine ayrıca gülüyorum çünkü kaçırıldığın zamanki rolde 2 tane admin izlemesine rağmen ve birçok supportun orada olmasına rağmen role uymayan, fear rp yapmayan tek verdiği emote /me başını öne eğer olan birisinin çoktan CK edilip bu savaşı kaybetmiş sayılması gerekirdi sadece korunduğunuzdan kazanıyorsunuz. İşlem uygulanması gerekmesine rağmen sadece admin tarafından bu sefer uyarılıyorsunuz denilip duruluyor, bu adamlara onlarca oluşum şikayeti açıldı 1 tanesinden işlem yediklerini gördünüz mü? Hepsinde bu sefer uyarıyorum deniliyor bir kişi de bunları konuşmuyor. Sözde rolcü...

"Benim bir önergem var ve bu kesinlikle yerine getirilmesi gerekilen bir konu, hiçbir oluşumda admin üyelerinin bulunmaması gerekiyor. Admin birliği misin? Tamam o zaman adminler birlikte olsun. Örn: Valachi gibi birliklerden bahsedebilirim ama burası bir topluluk ve bırakın herkes eşit ortamda mücadele etsin bu adamı kayıralım, bu adamı tanıyoruz bu sefer affedelim vs. kafasında ilerlenmeye devam edilmemeli."

Ha şu bahsedilen şikayete 300dk'dan fazla işlem uygulanırsa zaten her şeyi görmüş oluruz, dediğimi anlayacak kitleye bunları yazıyorum.

Tekrar açıldığı günden bu yana tek savaşa girmediği Valachi kalan bir oluşumun bu kadar mağdur edebiyatı yapması ve her şeyi kuralına uygun şekilde yapıyormuş gibi algı yaratmaya çalışması yeterince üzücü. Buna bir de oluşumdan yasakladığımız hile-hurdalar eklenince çok daha üzücü duruyor. Daha önce de gözü hırsla bürünüp yönetime ya da bir dönem bile yetkili kadrosunda bulunan kişilere karşı garip ithamlarda bulunan oyuncuları gördük ama bunu neredeyse her oluşumunda istisnasız şekilde yapanı her zaman görmüyoruz. Sunucuda Casuzza denildiğinde insanların aklına 'rolcü' adamlar değil de DM'ci, hileci, toxic insanlar geliyorsa zaten önce çuvaldızı kendinize batırmanız gerekiyor. Yukardaki yazıda yine 'adam kayırma' imasında da bulunulmuş ancak kayırdığımız( :D ) adamlar da nedense onlara karşı oynadığımızı söylüyor.

Alıntı yapılan: Rolcü adam tehdidi
Algı yapmaya devam edin beyler, DM SS'lerini paylaşmamıza izin verilirse burası karışır.

Mesela burada da rolcü adamın tehdidini görüyoruz. Çünkü rolcü adamlar bu şekilde yazılar yazar ve tanıtımını kilitler. Bu, kişinin en rolcü adam olduğunu simgeleyen yazıdır.

Alıntı yapılan: Rolcü adam tespiti

Alıntı yapılan: Oluşumun tekrar açıldığı tarih
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=154684.460

Alıntı yapılan: Oluşumun savaşa 'kendi isteğiyle' girdiği tarih
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=154684.msg1178562#msg1178562

İşin özeti, bir önceki oluşumdaki karakterin aynısını(evet sadece ismi farklı) açıp bambaşka bir rol yapıyormuş görüntüsü verince rolcü olunmuyor. Her şeyi açık açık yazmayıp sessiz kaldıkça üste çıkma çabalarınız size sunulan iyi niyetin en büyük suistimal örneklerinden biri olarak görünüyor. Daha önceki oluşumda da benzer davranışlardan dolayı oluşumunuz FM tarafından kapatılmıştı, tekrarının olmamasını istiyorsanız bu tip davranışlardan en kısa zamanda uzaklaşmanız gerekiyor. FM tarafından son uyarı. Oluşumu tekrar açtıktan sonra üçüncü günün ardından savaşa girip mağdur edebiyatı yapamayacağınızın da farkında olmanızı bekliyoruz.
Haha
12
100
17
Like
18
funny
17
pwnt
4
Tepki yok
Tepki yok
Cripsizm, GHETTOGRAPH,
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
BaySukres,
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
yuca back in business, Kartilkisi, GHETTOGRAPH, pxre, lexjsero55, Jacker, Cadillak, fieL,
Juvas king of the street, Ağaçkakan, CIOTHERINGLEADER, Ducatro, Laqsley le incorruptible, 6locc 6a6y, gokturk, Omery123,
tillahbabamercedes222, Manifesto,
Tepki yok
Cripsizm,
GHETTOGRAPH,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok