Konu: [25/01/24] Keontay Murphy  (Okunma sayısı 287 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 25.01.2024 02:23

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Keontay Murphy

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Nancy Turner @Guillermo Dora Spera @aDoSa284

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 25/01/2024 01:34

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Retarted RP: Güvenli bölgede agresif roleplay gerçekleştirerek kışkırtmada bulunma, maske kullanmak, verilen emote'a uyum sağlamamak.
Uygunsuz roller: reşit olmayan (18 yaş altı) karakter yönetmek

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Videonun başında küfür ederek kışkırtmaya başladı. Sonrasında gerçekleşen tartışmanın ardından üzerine yürüdüm ve hiçbir emote vs. vermeden maskeyi kafaya geçirdi. /incele yapıldığında 12-16 yaş aralıklı, kas seviyesi 2, dayanıklık seviyesi 2 ve benim kas seviyem 8, dayanıklık seviyem ise 5 olduğundan kendisini rahatlıkla evirip çevirip sürükleyebilmekteyim. O ise o tartışmanın esnasında bara atladı ve ensesinden sürüklenmesine rağmen dolaptan bira aldı, personellere parasını da verdi, hiçbir şey olmamış gibi mekandan ayrıldı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Bu 18 yaş altı karakterlerin rol gerçekleştirmenin yanı sıra zenci karakter oluşturmak için de yönetim izni alınması gerekir bence. Çünkü rolde asarım, keserim, biçerim kafasına girenler genellikle zenci rolünü bu kadar kolay sandıklarından dolayı bu rahatlık bundan geliyor.

#1 - 25.01.2024 10:56
@t2rker 24 saat içerisinde savunmanızı iletmelisiniz.

#2 - 25.01.2024 11:34
karakteri 6 ay önce açmıştım ve karakterimin yaşı 17. Çocuk skini kullanmıyorum ve yetişkin rolü yapıyorum. Yönetim isterse karakter yaşını arttırabilir.

güvenli bölge dediğin yerde senden bira isteyen adama vermiyorum, mekanın sahibi benim, basın gidin, gibi ifadeler kullandın. Mekanda sıradan bi garsonsun ve retarted rp yaparak adama servis yapmayı reddederek sana ait olmayan mekanı benim diyerek adamı kovmaya çalışıyordun ben de ooc tanımama rağmen olaya dahil oldum fakat sürekli olarak kışkırtmaya devam ederek deskten atladın ve üstümüze yürüdün. Ben de doğal olarak kendimi savundum ayrıca kasın daha fazla olması kafana göre adam sürükleyebileceğin anlamına gelmiyor /dene atman gerekiyor. Güvenli bölgede kışkırtıcı rol yaparak kavga çıkarıyorsun sana bir kez vurmadık bile bide şikayet açmışsın dostum oyundan keyif almaya bak böyle saçma sapan şikayetlerle uğraşma nasıl yaklaşırsan öyle tepki alırsın kimse sana durduk yere posta koymadı mekanda. Ekstra olarak hoodie cebinden siyah cisim gösteren adama siktir git ben deniz piyadesiyim demek hangi roleplay kuralına uyuyor onu da anlamadım deniz piyadeleri ölümsüz/silah işlemez adamlarsa afganistanda binlercesine neler oldu internetten bi izle istersen ondan sonra god rp yaparsın piyade karakterinle

servis yapmayı 5.reddedişi, kibarca söylenmesine rağmen açık olan mekanda servis yapmıyor.

agresif role girmeyen basit bir küfüre karşılık deskten süper kahraman gibi atlayıp müdahale ediyor deniz piyadesi ben de kendimi savunmak zorunda kalıyorum

bahsettiğim fear rp ihlali, üstüme yürüyüp saldırmaya çalıştığı için kendimi savunuyorum

agresif role devam ediyor biz de birayı alıp uzaklaşmaya çalışıyoruz fakat güvenli bölgede boyundan tutarak adam sürüklüyor xd

imvu skin kullanan adamsın bide gelmiş benim priv zenci skinine laf ediyosun kardeşim benim ya :D

#3 - 25.01.2024 12:37
Spoiler: GösterGizle
karakteri 6 ay önce açmıştım ve karakterimin yaşı 17. Çocuk skini kullanmıyorum ve yetişkin rolü yapıyorum. Yönetim isterse karakter yaşını arttırabilir.

güvenli bölge dediğin yerde senden bira isteyen adama vermiyorum, mekanın sahibi benim, basın gidin, gibi ifadeler kullandın. Mekanda sıradan bi garsonsun ve retarted rp yaparak adama servis yapmayı reddederek sana ait olmayan mekanı benim diyerek adamı kovmaya çalışıyordun ben de ooc tanımama rağmen olaya dahil oldum fakat sürekli olarak kışkırtmaya devam ederek deskten atladın ve üstümüze yürüdün. Ben de doğal olarak kendimi savundum ayrıca kasın daha fazla olması kafana göre adam sürükleyebileceğin anlamına gelmiyor /dene atman gerekiyor. Güvenli bölgede kışkırtıcı rol yaparak kavga çıkarıyorsun sana bir kez vurmadık bile bide şikayet açmışsın dostum oyundan keyif almaya bak böyle saçma sapan şikayetlerle uğraşma nasıl yaklaşırsan öyle tepki alırsın kimse sana durduk yere posta koymadı mekanda. Ekstra olarak hoodie cebinden siyah cisim gösteren adama siktir git ben deniz piyadesiyim demek hangi roleplay kuralına uyuyor onu da anlamadım deniz piyadeleri ölümsüz/silah işlemez adamlarsa afganistanda binlercesine neler oldu internetten bi izle istersen ondan sonra god rp yaparsın piyade karakterinle

servis yapmayı 5.reddedişi, kibarca söylenmesine rağmen açık olan mekanda servis yapmıyor.

agresif role girmeyen basit bir küfüre karşılık deskten süper kahraman gibi atlayıp müdahale ediyor deniz piyadesi ben de kendimi savunmak zorunda kalıyorum

bahsettiğim fear rp ihlali, üstüme yürüyüp saldırmaya çalıştığı için kendimi savunuyorum

agresif role devam ediyor biz de birayı alıp uzaklaşmaya çalışıyoruz fakat güvenli bölgede boyundan tutarak adam sürüklüyor xd

imvu skin kullanan adamsın bide gelmiş benim priv zenci skinine laf ediyosun kardeşim benim ya :D

"Kimse durduk yere posta koymadı sana mekanda" demişsin savunmanda. Her şeyin karşılıklı olduğunu ve gelişine vurduğunu ifade etmişsin.
O zaman şöyle yapalım;
Rol içerisinde karakterime "Adama servis yap amına koyduğumun anime tiplisi" demenden ötürü bu rol böylelikle başladı. Zaten kaydı onun için açmıştım. Ha şu ki, senin bunu söylemeden önce senin karakterine kışkırtıcı bir eylemde bulunduysam dök kanıtını. Varsa dök ki kalıbımı basarım, RP'yi şuracıkta bırakırım. Burada benim attığım kanıttan SS çekip paylaşman bir şeyi ifade etmiyor.
Oranın bir personeli sayılmaktayım ve işverenim 19 yaşında kadın bir karakter olduğundan dolayı 27 yaşındaki bir karakterle çalıştığı yeri sahiplenerek mekanın huzurunu korumaya çalıştım. Ama sen, zenci rollerini baka baka öğrenmişsin ki karakterinin bir ilah olduğunu sanmaktasın. Asarım, keserim, biçerim kafalarına girmişsin.
Bir işletmeci ise istediği zaman mekanını açar ve istediği zaman kapatabilir. Orada son kez içkilerini aldıklarından dolayı içip kalkıp gitmelerini beklemişken müşterilere, üstüne daha sipariş almadığımı güzellikle söylemişim.
Deniz piyadesi muhabbetine gelirsek de; kendi kafanda galiba "/do Karakterim Deniz piyadesidir. " vermişim gibi bir tepki veriyorsun. Senin suratına söylüyorum onu. IC'den söylediğimiz her kelimeye inanacaksan... neyse.
Son olarak da... Kimse senin skinine laf etmemişken rolden bile "Anime surat" diyip durdun. Çok beğendiysen bana Discord adresini ver, sana beraber başka bir skin bakalım.

#4 - 25.01.2024 12:56
Nancy Turner karakteri olarak rolde bulundum ve @ekosection 'ın şikayetinde şahitliğimi onaylıyorum.

#5 - 25.01.2024 13:34
Merhabalar, rol ile ilgili gerekli bilgilendirmeyi işletme sahibi olarak ben yapacağım. İşletme yaklaşık 2-3 saatlik bir süreç boyunca açık kaldı ve videoda da görüldüğü üzere saat gece 2 sularına doğru ilerliyor ve sizi bilmem ama hepimiz işi gücü olan insanlarız ve gece 4-5'e kadar SAMP oynamaktan daha değerli bir hayatımız var. Mekan uzun süre açık kaldığından ve gece vakitlerine doğru yaklaştığından dolayı mekana reklam vermeyi kestikten sonra mekan içerisindeki insanların rollerini bitirmesi için bir zaman tanıdık ve bu konuda sende dahil herkesi IC yollarla uyardık ve alkol satışını kapadık. Gerçek hayatta da bazı saatlerde bazı işletmelerde ürün satışı gerçekleşmez. Bu kişilerin inisiyatifine bağlıdır. Burada insanları düşünerek rollerini bitirmeleri ve yarıda kesilmemeleri için fırsat tanıyoruz ve böyle bir tepki alıyoruz.  :garip:

İşletmemin lokasyonu Vice Sahili ve aynı zamanda etkinlik bölgeleri de güvenli bölge olarak değerlendirilir. Ayrıca herhangi bir illegal birlikte bulunmadan silahlı rollere de karışamazsın. Bunların dışında sana IC'de kameraların aktif olduğunu söyledikten sonra hiç bir şekilde geri adım atmadan rolünü sürdürüyorsun. Ekosection'u Deniz Piyadeleri ölümsüz/silah işlemez olarak eleştirmişsin fakat illegal bir karaktere sahipsen bile yüzün kameralarda apaçık gözüküyor ve bu konuda karakterinin polise yakalanma korkusu gibi şeylerden en azından ufakta olsa korku belirtisi göstermesi gerekirken aynı özgüvenle rolünü sürdürüyorsun ve rol içinde de "Dünya benim etrafımda dönüyor" gibisinden cümleler kurup sanki o mekanda tanrıymış gibi saçma bir rol sergiliyorsun. Sırf size alkol satılmadı diye silah çekerek saçma rolünü sürdürüyorsun.

Personel ve garson olayı hakkındaki konuyu da şöyle açıklayabilirim. Mekanı aktif olarak üç karakter işletiyoruz ve karakterlerimiz bu mekanı açmadan önce de tanışıyordu ve aramızda işçi-patron ilişkisinden daha çok sıkı sıkıya bağlı bir dostluk var. Her gece zaman zaman benim evimde ve başka lokasyonlarda rol yapıyoruz. Justin Lachman karakteri aramızdaki tek erkek karakter olduğundan ve bizden yaşça büyük olduğundan dolayı ise bu tarz durumlarda önplanda kalıyor. Bu konuyu da tekrardan eleştirecek kişi sen değilsin ve buna izin veriyoruz.

Oynadığın oyunu fazla ciddiye alabilirsin saygı duyarım fakat insanları kullandığı skinden iğneleyici bir üslupla yargılaman komik duruyor. İnsanların tercihleri seni ilgilendirmiyor. Ayrıca aynı üslubunu kanıt videosunun yorumlarında da sürdürerek seviyeni belli etmişsin. Daha fazla yanıt gelmeyecek  :palmiye:

#6 - 25.01.2024 14:37
hahaha aynen kanka sana çarpana kadar nametagın bile gözükmüyordu bi akıllı sensin heralde market caddesinde karşıdan karşıya geçerken araba çarpmasından daha doğal ne olabilir?
ayrıca madem servis kapandı yeni gelenlere neden servis yapılıyordu? Ayrıca çocuk siparişini mekan kapandı denmeden çok çok öncesinde vermişti.

oyun oynadığınızın farkına varın ve boş işlerle vakit kaybetmeyin şu şikayet kime ne kazandıracak? vice yetkililerine olan saygımdan dolayı savunma yazdım daha fazla ileti atıp tartışma yerine çevirmeyin düşmanlık yapacaksanız şikayet açarak yapmayın :o

#7 - 25.01.2024 14:50
oyun oynadığınızın farkına varın ve boş işlerle vakit kaybetmeyin şu şikayet kime ne kazandıracak? vice yetkililerine olan saygımdan dolayı savunma yazdım daha fazla ileti atıp tartışma yerine çevirmeyin düşmanlık yapacaksanız şikayet açarak yapmayın :o

Dinime küfreden müslüman olsa...
O zaman attığım videoya saçma sapan yorumlarda bulunmayın. Forumda yazamadığın kindar görüşlerini o OOC'den tanıdığın arkadaşlarınla başka platformdan aktarma.

#8 - 25.01.2024 15:00
kardeşim seni tanımam etmem 5 ay sonra ilk kez dün girdim oyuna kendini fazla önemseme

#9 - 25.01.2024 15:16
hahaha aynen kanka sana çarpana kadar nametagın bile gözükmüyordu bi akıllı sensin heralde market caddesinde karşıdan karşıya geçerken araba çarpmasından daha doğal ne olabilir?
ayrıca madem servis kapandı yeni gelenlere neden servis yapılıyordu? Ayrıca çocuk siparişini mekan kapandı denmeden çok çok öncesinde vermişti.

Bir şeyi yapıyorsan yaptığın şeyin arkasında ol videoda düz giderken beni görünce direksiyonu bana doğru kırıp CR atmaya çalışıyorsun onu bile başaramıyorsun. Orada rol yapan insanların rolünü baltaladıktan sonra sana şikayet açılması kadar doğal bir şey yok. Agresif tutumlar sergileyip insanlara nefret kusup daha sonrasında oyunu ciddiye almayın demen normal bir davranış değil. Servis yapmamamızın sebebini de asla tanımadığım senin üzerine oynamamız olarak arkadaşlarına gururla anlatırsın. Mümkünse bir daha gel yine servis yapmayalım.  :sampanya:

« Son Düzenleme: 25.01.2024 15:20 aDoSa284 »