Konu: Decovon_Moore, Aisha_Kaelene [Deathmatch]  (Okunma sayısı 137 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.01.2024 21:08

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Decovon_Moore, Aisha_Kaelene

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 24/01/2024 20:52

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Idlewood pizzacının önündeyken karakterlerden biri önce carjack attı sonra ikisi birden saldırmaya başladı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 25.01.2024 04:09
Dostum öncelikle iyi forumlar dilerim, karakterini ve seni daha önce gördüğümü hatırlamıyorum. O saatlerde sunucuda yoğun bir lag vardı bende oyundan düştüm, bir süre boyunca (3-5 dakika) boyunca oyuna giremedim. Bunu net bir şekilde hatırlıyorum hatta arkadaşlarımla maçı izliyorduk yurt odasında. Bu şikayeti açarak hesap verilerimin başka birilerinin elinde olduğunu bana gösterdin şifrelerimi değiştireceğim. Bakıldığında bu savunma yeterli görülmeyecek ama ben asla böyle bir şey yapmadım oyundayken bir defa olsun Pizza Stack tarafına gitmedim. Tekrar girdiğimde ise kaldığım yerdeydim, o saatlerde beraber rol yaptığım arkadaşlarımda şahit. @gethigh @AlperenSemiz Şikayette bulunan diğer arkadaşla daha önce rol yapmadım tanımıyorum, kusura bakma birisi görülen o ki hesabımı elinde tutuyor. Savunmam bu kadar iyi forumlar dilerim.

#2 - 25.01.2024 04:12
Dostum öncelikle iyi forumlar dilerim, karakterini ve seni daha önce gördüğümü hatırlamıyorum. O saatlerde sunucuda yoğun bir lag vardı bende oyundan düştüm, bir süre boyunca (3-5 dakika) boyunca oyuna giremedim. Bunu net bir şekilde hatırlıyorum hatta arkadaşlarımla maçı izliyorduk yurt odasında. Bu şikayeti açarak hesap verilerimin başka birilerinin elinde olduğunu bana gösterdin şifrelerimi değiştireceğim. Bakıldığında bu savunma yeterli görülmeyecek ama ben asla böyle bir şey yapmadım oyundayken bir defa olsun Pizza Stack tarafına gitmedim. Tekrar girdiğimde ise kaldığım yerdeydim, o saatlerde beraber rol yaptığım arkadaşlarımda şahit. @gethigh @AlperenSemiz Şikayette bulunan diğer arkadaşla daha önce rol yapmadım tanımıyorum, kusura bakma birisi görülen o ki hesabımı elinde tutuyor. Savunmam bu kadar iyi forumlar dilerim.
  Arkadaşımı onaylıyorum, o saatlerde fazla lag vardı yanlış anlaşılma olmuş olabilir.

#3 - 25.01.2024 13:55

Ben Cekatin'e kefilim. 10 yıldır tanır, sever sayarım. Bahsettiği saatlerde beraber rol yaptık ve sunucuda lag olduğu için ben dahil çoğu kişi bağlantı sorunu yaşadı. 2/3 sefer gir-çık yaparak kendimce sorunu çözdüm. Daha önce zaten arkadaşımın hesabı çalındı ve paraları hortumlandı. Ayrıca rol yaptığımız saatlerde Decovon'un oraya gittiğinede hiç rastlamadım. İyi forumlar.

#4 - 25.01.2024 14:04
Lag ile açıklanacak bir şey değil bu ben de bu olayı yaşadıktan sonra çok lag var diye çıktım zaten. O saatlerde orada değil diyorsunuz ama ssler bunu gösteriyor. Hesap çalınma gibi bir durum varsa haklısınız zaten duyuru da geçildi ama bundan emin olamam ben. Kararı bekleyelim.

#5 - 25.01.2024 23:32
Üç defa hesabımdan paralarım benim bilgim dışında çalınarak hortumlandı, bir seferinde sadece geri dönüş alabildim. Sonuncusu ise geçtiğimiz ay veya günlerde yaşandı. Her seferinde şifre değiştirip başka platformlarda kullandığım şifreleri kullansamda çalınıyor işte hesaba ulaşabiliyorlar demek ki, aşşağıya kanıtlarımı bırakıyorum.  Demem o ki, orada gerçekleşen durum benim bilgim dahilinde olmadan gerçekleşmiş, bu duruma sebebiyet verdiğim için şahsım adına özür dilerim dostum. Farklı bir savunma yapmayacağım cümleten iyi forumlar dilerim.

Spoiler: GösterGizle

#6 - 30.01.2024 04:58
Savunma yeterli görüldü. İlgili hesap çalınma tarihlerine denk geliyor olay.

Şifrelerinizi güncelleyin @cekatin the tired