Konu: Power Gaming  (Okunma sayısı 64 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 23.01.2024 20:25
ŞİKAYET ŞABLONU

Şikayet edilen karakter ad(lar)ı (Allen_Betaplayer @Allen) :  Aubrey Myles, Daisy Walsh
Olaya dahil olan şahit(ler):
Tarih ve saat: 23.01.2024 | 01.33

İhlal edilen kural: (Oyun Kuralları üzerinden ilgili kural bulunmalı, direk olarak kopyala/yapıştır işlemi yapılmalı.)
Olayı açıklayın: Rol SS çıkartmak için, İGS'de durduk. Freestyle rolü sergileyip, motorun üstünde kontak kapalı vaziyette karakterim oturuyor. OOC olarak, Camhunt'dan fotoğraf çıkartmaya uğraşıyordum. Fakat Daisy Walsh ve Aubrey Myles karakerteri, arkamdan yaklaşıp. "Senin bunu kullanacak ehliyetin var mı?" gibisinden sorularda bulundular, karakterinde Daisy Walsh karakteri ile azda olsa bi samimiyeti olduğu için. "Var, belkide yoktur abla. Bilemezsin!" dedim Daisy'de bunun üzerine. "İyi tamam hadi, sür." dedi, bende quit atacağım için pek fazla uğraşmadım. Kontağımı açtım ve daha fazla role girmemek adına uzaklaştım oradan. Fakat bu arkadaşlar, bana megafondan dur ihtarında bile bulunmadan, sireni bile sonra ben durunca açtılar. Direkt arkamdan gelip kovalamaca durumu için telsiz geçtiler, karakterimin hiç te İC sicili olmadığını göz önünde bulundurup, kontağımı kapattım ve bekledim. VE bu arkadaşlar HARD RP yapıyor olmalı ki, beni direkt telsiz geçip suçlu konumuna düşürdüler, destek falan istediler. Sadece "EHLİYETSİZ OLMA" şüphesi için. Fakat karakterimin ehliyetide var, ruhsatıda. Bir kere bile gelip bana lisanslarımı sormadı. Direkt "Duvara yaslan." gibisinden şeyler söyledi. O kadar uzun süredir, rol ss çıkartmaya çalışıyorumki. Üzerimde silah olduğunu bile unutmuşum. İnince silahı ben bile fark etmemişim, ne de Daisy v.s emote attı. Direkt söylediği şey şu, "RED SANCHEZ, GUN GUN!" Bu ne kardeşim? Akşam T-DOG'un molotof atması zorunuza gittide, bizimle mi uğraşıyorsunuz? Ben bu olayı anlamadım. Dört oldu çünkü o olaydan sonra, canınız sıkıldıkça bizi durduruyorsunuz. Buna bi son verin artık, ben sana quit atacağımı, ceza yazacaksan yaz. Gitmem gerek tarzında şeylerde bulundum, başka bir şehirde işim olduğu için, bilgisayarı kapatıp uyuyacaktım. Fakat sen ne yapıyosun? Gelmiş hala zorla role girmeye çalışıyorsun, haksız yere tutuklamaya çalışıyorsun. Senin amacın ne? Silahımı ben asla ve asla herkesin içinde göstermedim, aldığımdan beri. Bu silahı ben sadece bir kez kullandım, kullandığımda zaten herif CK attı. Tolga abimi severim sayarım, sırf onun için hala bu sunucuda oynuyorum. Yoksa sizin gibi insanlarla ile oynanmaz. neyse. Kendimi ne kadar savunsam boş. Yine kazanan PD olacak çünkü. Çok fazla kanıtım yok kusura bakmayın lütfen, ilk ss kast ettiğim şey; uzun süredir rol ss çıkartmaya çalışıyordum motor üzerindeydim. İkincide ise çıkmam gerektiğini belirttim. PD arkadaşlarımızda sürüyle ss video vardır zaten. Bu benim açtığım ilk forum şikayeti, kimseye forum açacak kadar sinirlenmezdim. Üzerine birde rol olmadan, silahıma el koymuş.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar: https://i.hizliresim.com/bndh5ey.png https://i.hizliresim.com/1c1crxt.png https://i.hizliresim.com/1wxgfjx.jpg

Diğer açıklamalar: