Konu: Niko_Tabatadze - Pm'den Ailevi küfür, şahsi küfür.  (Okunma sayısı 97 defa)

#0 - 22.01.2024 17:49

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Niko_Tabatadze @Turox2

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss te mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: AİLEVİ KÜFÜR
Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: merhaba biz bu adamla rolde tartıştık, beni aracı ile defalarca ezdi bende korkutmak için silahımı gösterdim, sonrasında takip et dedi bende etmedim silahımı eve koymaya gittim sıkılacak bir durum yoktu ortada, sonra bana pm den ailevi küfürler edip şahsıma küfürler yağdırdı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Pm den küfür etmek bile yasak, arkadaş benim anneme sövüyor, şahsıma ait küfürler yağdırıyor. Bildiğim kadarıyla sunucuda kesinlikle yasak olan bir şey. Oyunda 626 saat geçirmiş bir adam, bilmesi gerek böyle şeyleri. Daha öncedende Trolling den ve Ortak nezaketten ceza almış. Kesinlikle karakterin yasaklanmasını talep ediyorum.

#1 - 22.01.2024 17:52
@Turox2 Savunma için 24 saatiniz bulunuyor.

#2 - 22.01.2024 18:06
Savunma gerektirecek bir konu yok, adam direk pm den aileme ve bana küfürler yağdırıyor. Her şey ortada değil mi?

#3 - 22.01.2024 18:43
Şikayeti açan şahıs sunucunun rol düzeyini düşürmekte ve insanlara illallah ettirmektedir, bu gibi oyuncuların sunucuda işi yoktur. Şahıs yolda aracıyla saçma tavırlar sergileyip aracıma çarpıyor ardından durup role girmesi gerekirken hiç oralı olmayıp roleplay davranışlarına aykırı olarak mapta sağa sola gidiyor role girmek için takip ettiğimde ise benden kaçarken aracını sağa sola çarpıp duruyor ve onu yakalayıp role girdim değişik tavırlarda bulundu , kendisinin oyun tarzı ruh emici bunu bilmesine rağmen o kadar küfür yiyip şikayet açıyor diyecek bişey bulamıyorum gerçekten low rp'nin deyiminin ortaya çıkmasının kanıtıdır kendisi.

#4 - 22.01.2024 18:51
Ek olarak benim geçmişte yediğim ortak nezaket cezamın 6 ay önce ve trolling cezamın ise yaklaşık 1 sene önce olması çok manidar sunucuda kimseyle uğraşan bir insan değilim beni tanıyan dostlarımı referans gösterebilirim.

#5 - 22.01.2024 19:56
Öncelikle söyleyeceklerini destekleyecek hiç bir kanıt yok, kanıt sun bana öyle böyle yaptı deme, senin hayatında yaşadığın dakika kadar benim roleplay sunucularında dakikalarım var, bana küfür ettikten sonra kusura bakma kanka çocuk yazmış yazanda sensin onunda ss ini koyabilirim. Yalan söylediğin bariz ortada, ss in varsa şikayetin varsa şikayetini oluşturabilirsin, küfür ettiğini onaylıyorsun ve sunduğum kanıtta da mevcut.

Karakterin yasaklanmasını talep ediyorum.

#6 - 22.01.2024 20:01
Ben annemi bacımı sokakta bulmadım, bana rahat rahat küfür edemezsin burası öyle bir sunucu değil, hiç bir insanın ailevi değerlerine küfür etmek hakkın değil.
Çok ağır küfürler ettin, yetkililerden küfürleri göz önünde bulundurarak böyle sunucuya zarar veren insanlara kin güden oyuncuları uzaklaştırmasını istiyorum.

Tekrar ve tekrar karakterin yasaklanmasını talep ediyorum.

#7 - 22.01.2024 20:15
Birader burda duyar kasmana gerek yok çocuk yazdı olayını dalga geçmek için yazdım sana, karakter yasaklanması o kadar kolay değil bu sunucuda sende bunu bil. Benim  sen gibi çok arkadaş elimin altından geçti problem o değil zaten, bana rp deneyimini kanıtlamana gerek yok. İlgi toplamaya çalışan bir arkadaş olduğun bariz belli. Madem ailevi değerlerine hakaret edilmesini istemiyorsun sende duyarlı davranacaksın, insanlar her zaman sakin bir vaktinde olmayabilir, senin benim karakterimin yasaklanmasını ısrarla istemen açıkça bu oyunu kin ve nefretle oynayıp rol zevkini baltalayan bir oyuncu olduğunu gösteriyor. İçinde bulunduğun birlikte aynı şekilde insanları kışkırtan ve oyun içi-oyun dışı lanet ettiren bir birliktir tam yerini bulmuşsun aynen bu oyun tarzınla devam et kardeşim.

#8 - 22.01.2024 20:17

#9 - 22.01.2024 21:54
Birader burda duyar kasmana gerek yok çocuk yazdı olayını dalga geçmek için yazdım sana, karakter yasaklanması o kadar kolay değil bu sunucuda sende bunu bil. Benim  sen gibi çok arkadaş elimin altından geçti problem o değil zaten, bana rp deneyimini kanıtlamana gerek yok. İlgi toplamaya çalışan bir arkadaş olduğun bariz belli. Madem ailevi değerlerine hakaret edilmesini istemiyorsun sende duyarlı davranacaksın, insanlar her zaman sakin bir vaktinde olmayabilir, senin benim karakterimin yasaklanmasını ısrarla istemen açıkça bu oyunu kin ve nefretle oynayıp rol zevkini baltalayan bir oyuncu olduğunu gösteriyor. İçinde bulunduğun birlikte aynı şekilde insanları kışkırtan ve oyun içi-oyun dışı lanet ettiren bir birliktir tam yerini bulmuşsun aynen bu oyun tarzınla devam et kardeşim.

Çok komik cümleler kurmuşsun, ne olursa olsun milletin anasına bacısına sövmeye hakkın yok. Bu nasıl bir düşünce tarzı? Yaşını belli ediyor. Gerekli kararı yetkililer verir.