Konu: Nicolo_Schuster  (Okunma sayısı 107 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.01.2024 23:42

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Nicolo_Schuster @Alkyone6969

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.
Örnekler
- Aktif bir rol esnasında rolü içeren tüm karakterleri saçma bir şekilde dürtmek, provoke edecek söylemlerde bulunmak.
- Karşınızdaki oyuncuyu bariz bir şekilde hataya sürükleyecek kadar baskı kurmak.
-Sürtüşme yaşadığınız karakterlere IC kanallar üzerinden; "ez, yat" gibi roleplay kavramına sığmayacak kelimeler kullanmak.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ganton GYM'e Gidiyordum tanımadığım eleman karşıma çıktı, böyle şeyler söyledi daha önce aramızda herhangi bir rol ve ya tanışıklık yok.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Ceza alsın.

#1 - 22.01.2024 10:26
@Alkyone6969 24 saat içerisinde savunmanızı iletmelisiniz.

#2 - 22.01.2024 15:55
Arkadaş anlaşmalı brawl rolünde alakasız bir şekilde role dahil olup brawla katılmıştı. daha sonrasında aracıyla bizi kasabaya kadar takip etmişti,  rolümüze engel oldu. Tamamen İC bir şey yani şikayet açılması gereksiz olmuş.

#3 - 22.01.2024 16:18
Alıntı
Arkadaş anlaşmalı brawl rolünde alakasız bir şekilde role dahil olup brawla katılmıştı. daha sonrasında aracıyla bizi kasabaya kadar takip etmişti,  rolümüze engel oldu. Tamamen İC bir şey yani şikayet açılması gereksiz olmuş.

Aramızda öyle birşey olduğunu hatırlamıyorum dostum, hem olsa bile bu seni haklı çıkarmaz, sokakta görünce "Kendini becer harbici" demene hak sunuyor mu bu?

#4 - 22.01.2024 16:36
@Lepolli ile beraber Kirk Winston ve Lars Winston'le anlaşmalı brawl rolümüzü engelledi, diğer iki arkadaşın hesaplarını bulamadım. Daha sonrasında bizi takip etti, rol iyice uzadı. Birisi gereksiz ihbar vermiş uyuşturucu ticareti diye pd geldi. Rol zevkimiz falan kalmadı o gün. Olay 2-3 hafta önce falan tam hatırlamıyorum.

#5 - 22.01.2024 17:48
@Alkyone6969 Anlattığı gibi oldu dediklerini doğruluyorum.

#6 - 22.01.2024 18:17
Savunma yeterli görüldü.