Konu: Kenneth_Murda - LaDorian_Murph - DM  (Okunma sayısı 190 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.01.2024 22:13

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @i love everyone @Lowell1910

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Clara_Roth @n0thing

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Motor ömrü için bir garaja uğrayalım dedik dm yedik

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): dövüşmeyin

« Son Düzenleme: 20.01.2024 22:15 warpector the greatest »

#1 - 20.01.2024 22:24
Birlik üyelerim adına ben savunma yapacağım,

Kenneth Murda karakteri ve LaDorian Murphy karakteri aktif olarak savaşta olduğumuz BANDITS oluşumun hood bölgesinde, Nancy Reyes karakterini ateş altında bırakıyorlar. Clara_Roth ve Sean_Ramsey karakteri ise aktif çatışma ortamında göz göre göre bulunurak çatışma içerisinde bulunan karakterlerimizi ezme girişiminde bulunuyorlar. Ateş altında kalıyor, ortada bir ihlal yok.

Spoiler: GösterGizle
Nancy Reyes, karakterini vurmak için girdiğimiz mekan.
Alıntı

Clara Roth ve Sean Ramsey karakterinin ezme girişimi
Alıntı

#2 - 20.01.2024 22:28
kanka göz göre göre olduğunu nereden çıkarttın, garaja giriyorum ve motor fiyatı soracağım, ayrıca birlik oyuncularını ezmişim ve sonra sıkmışsın gibi lanse ediyorsun olayı :D ben garaja girdim, sonrasında elemanın sıkmaya başlayınca ben de geri geri çıktım, ne yapsaydım? olduğum yerde sıkmasını mı bekleseydim?

#3 - 20.01.2024 22:29
Ezersen vurulursun basit mantık, uzatmanın ve ikili münakaşaya girmenin mantığı yok.

#4 - 20.01.2024 22:31
Ezersen vurulursun basit mantık, uzatmanın ve ikili münakaşaya girmenin mantığı yok.
uzatma, videonun tam halini atta görelim ilk kim sıkmış kim ezmiş

#5 - 20.01.2024 22:38
şikayeti siz açmışsınız kanıtı biz mi sunalım?

#6 - 20.01.2024 22:44
Şikayet konusu belli sizin yaptığınız savunma belli, ssle dediğiniz şey doğruluğa kavuşmaz. Videodan ss almak yerine atın videoyu kim ilk neyi yapmış görelim. İşin basit yolu varken lafı dolandırmanın mantığı yok. Yetkiliye kalmış gerisi.

#7 - 20.01.2024 22:45
Şikayet konusu belli sizin yaptığınız savunma belli, ssle dediğiniz şey doğruluğa kavuşmaz. Videodan ss almak yerine atın videoyu kim ilk neyi yapmış görelim. İşin basit yolu varken lafı dolandırmanın mantığı yok. Yetkiliye kalmış gerisi.
Kanıtın yoksa boşa şikayet açmayın, yetkililerin zamanını çalmayın. İşin basit yolu yok. Gerisi yetkililerin insiyatifine kalmış.

#8 - 20.01.2024 22:47
"ezildikten sonra sıktım" muhabbetiniz açan sizsiniz, her neyse daha fazla uzatmayıp yetkili kararını bekleyelim

#9 - 03.02.2024 14:10
Kenneth Murda yasaklı karakter, LaDorian Murphy (yeni karakter adıyla Matilda Gallagher) Deathmatching kapsamında cezalandırılacak.