Konu: Ralph McDaniel pmleri  (Okunma sayısı 218 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.01.2024 12:54

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ralph_McDaniel, Bwuan Bans, Ohanna Jemma @lexjsero55 @anilarda1523 @Rock58

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss'te mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Ortak nezaket, Metagame

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşın açtığı bir şikayete denk geliyorum ve ss'te görüldüğü gibi pm'den Ohanna Jemma ile küfürleşiyor artı olarakta Bwuan Bans'ta ''gel basmaya geliyorlarmış'' diye pm atıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gereken yapılsın.

« Son Düzenleme: 20.01.2024 18:00 Eserrrooo »

#1 - 20.01.2024 16:56
Öncelikle merhanba, Ohanna Jemma ile aramızda yaptığımız muhabbet seni nasıl rahatsız etti onu anlamış değilim. OOC'de Ohanna ile samimi arkadaşız, böyle bir muhabbet döndürdük, ben şikayetçi değilim. Mix muhabbetine gelecek olursak şahsi olarak bir mix yaptığımın kanıtı yok, zaten bir yere gitmeyip hood'da düşüyorum. Bana gelen bir PM üzerinden neden ben hatalı bulunuyorum, bu ne kadar mantıklı? Şikayet sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 20.01.2024 21:07 lexjsero55 »

#2 - 20.01.2024 20:28
Biz OOC arkadaşız ve aramızdaki bir konu bu seni ilgilendirmiyor biz şikayetçi değiliz.

#3 - 21.01.2024 01:39

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ralph_McDaniel, Bwuan Bans, Ohanna Jemma @lexjsero55 @anilarda1523 @Rock58

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss'te mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Ortak nezaket, Metagame

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşın açtığı bir şikayete denk geliyorum ve ss'te görüldüğü gibi pm'den Ohanna Jemma ile küfürleşiyor artı olarakta Bwuan Bans'ta ''gel basmaya geliyorlarmış'' diye pm atıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gereken yapılsın.

İsmim geçen yerde önceden IC'den yazmıştım fakat anlık bir heyecan ile PM'den de yazdım, rolün gidişatını etkilemedi. Bunun için üzgünüm, tekrarlanmayacağının garantisini veriyorum. Bir daha olmayacak, özür diliyorum.

#4 - 21.01.2024 01:48
Savunmalar için teşekkürler. Sonuçlanmasını bekleyelim.....

#5 - 21.01.2024 16:11
Savunma yeterli.