Konu: Jayden_Collins, Eric_MacSanly /q (bağlantı kopartmak)  (Okunma sayısı 500 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.01.2024 07:03

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jayden_Collins, Eric_MacSanly @mate , @grower fucking the great

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @raffy Violet_Rivera, @DogukanovAksu Timur_Wagner

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 19/01/2024 - 23:06

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.10. Refuse RP: Birlikler ya da oyuncular arası agresif rollerde, karşı tarafla etkileşim halindeyken role girmemek adına bağlantı koparmak ya da çıkış yapmak kabul edilmeyen davranışlar arasındadır. İhlalin gerçekleşmesi durumunda ceza olarak hapis işlemi, sık sık tekrarlanması durumunda ise yasaklama işlemi uygulanır. Rolden kaçmak için üçüncü parti yazılım ya da sistem açığı kullanılması durumunda 8.2. kuralı, kolluk kuvvetlerine karşı bu ihlal gerçekleştiğinde ise  13.3. ve alt maddeleri işleme alınır.
-
13.3. Polise Karşı Bağlantı Koparma & Oyundan Ayrılmak: Birlikler ya da bireysel oyuncular arası çatışma durumlarında, olay yerine polis ekiplerinin yönelmesi sonrası, karakteri ya da silahını kurtarmak adına bağlantı koparmak, oyundan ayrılmak sunucumuzda kabul edilmeyen hareketlerdendir. Bağlantı kopardıktan sonra oyuna geri girme durumu, yöneticinin inisiyatifinde kabul edilebilir. Bu ihlali gerçekleştiren oyuncular sırasıyla:
- İlk seferinde hapis işlemi (IC Miktar üstüne eklenerek),
- İkinci seferinde bir hafta boyunca yasaklanma,
- Üçüncü seferinde ise sunucudan tümüyle yasaklanarak cezalandırılacaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Napoleon Vagabonds örgütü şu an aktif bir savaş içerisinde ve karşı tarafın oyuncuları Timur adlı karakteri vuruyorlar ardından da vuran kişiler vuruluyorlar ve /q atarak bağlantılarını kopartıyorlar. Savaşırken /q atılıp silahlarını koruyacaklarını zannediyorlarsa yanılıyor olmalılar burada adam vurmayı göze alıyorsanız vurulmayı da, kaçırılmayı da ayrıca silah kaybetmeyi de göze almalısınız. "DM atayım vurayım ancak düştüğüm zaman /q atayım" yok öyle şey. Olay yeri aktif rol bölgelerinden birisi olduğundan dolayı olay yerine saniyeler sonra polis ekipleri geldi ve bu sevgili arkadaşlarımız /q attıklarından dolayı silahlarını kurtardıklarını zannettiler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/trjrji7

Ek açıklamalar(varsa): Karşı tarafın ilk bağlantı kopartması değil, sürekli olarak bu durumu yaparak silahlarını kurtarmaya çalışıyorlar ve polislerden kaçabileceklerini zannediyorlar, silahlarının silinmesini ve ağır bir yaptırım uygulanmasını talep ediyoruz. Vurulunca kaçırılmamak ve silah kaybetmemek için /q atmanın legal olmadığını anlamaları gerekmektedir.

« Son Düzenleme: 22.01.2024 11:13 PashaTV »

#1 - 20.01.2024 07:09

Spoiler: GösterGizle
Yeni gelmedik, geri geldik falan aynen.

Yakın bir süreçte bu durumu tekrarladığı görülmektedir, verilen cezalar tatmin edici değil sanırım ki tekrarlamaya devam ediyorlar.

#2 - 20.01.2024 12:46
@grower fucking the great  savunması;

Boş boş konuşmasan iyiymiş. "Maalesef her firavunun bir Musa’sı var.","Yeni gelmedik, geri geldik falan" Ne tanırsın ki bu tarz cümleler sarf edebilirsin? Her neyse, çok fazla polemik yaratıp daha fazla prim kasmanıza izin vermeyelim, herkesin vardır özendiği birileri.

Bahsi geçen konuda Timur karakterini vurduk, daha sonra vurulduk. Vurulduğumuz an benim oyunum dondu(ctrl+alt+delete) bende oyunu kapatmak zorunda kaldım. İki dakika geçmeden oyuna girdik, ne polisler vardı nede başka bir şey. Adminlere oynayıp kışkırtmaya yönelik hareketler yapacağına doğruyu söyleyip, başka bir adamınızı gördük, ona drive by atarak onu kovaladık diyin de polisin neden peşinize takıldığını adminler de öğrensin(drive by attığınız kişide kanıt olduğunu düşünüyorum, kendisine ulaştığımda atarım, polisin neden geldiği orada açıkça belli olur.) Algıyı bırakın, rolünüze bakın.

Yetkililer kontrol edebilir, çıkıştan hemen sonra oyuna giriyoruz. Yanımdaki diğer karakterin de crash yediğini biliyorum, oda benimle birlikte aynı şekilde hemen oyuna giriş yaptı.
« Son Düzenleme: 20.01.2024 12:48 the eyes never to lie »

#3 - 20.01.2024 12:47
Attığınız kanıtta da polisin olmadığı belli oluyor.

#4 - 20.01.2024 13:42
Şahitliğimi onaylıyorum.

#5 - 20.01.2024 14:00
Sinirlenmeni gerektirecek bir durum bulunmuyor yorum yapmayacağım ancak dediğin gibi yetkili isimler kayıtları inceleyebilir ve yönetimi kandırmak gibi bir düşünce yapısını savunmuşsun, kandırmalık bir durum yok iftira atmaktansa savunmanı yapabilirsin. Timur Wagner'i vuruyorsunuz sonra vuruluyorsunuz ve ŞANS ESERİ "kendi isteğiyle ve bağlantı kopmasıyla" oyundan düşüyorsunuz.

Oyuna az bekle ortam sakinleşsin sonra giriş yap ve "Allah Allah oyuna girdik biz rolden kaçmadık yahu" de.
« Son Düzenleme: 22.01.2024 11:12 PashaTV »

#6 - 20.01.2024 15:26
@grower fucking the great açıklaması;

Verdiğin cevaplardan belli oluyor kimin sinirlendiği. Bu platformda hiç bir şeyi kaybetmekten korkmadım, son zamanlarda 2-3 adet AK-47 silah kaybettim, hiç birisinde de quit atmak gibi bir niyetim olmadı. Tekrar ediyorum, etrafta polis bile yoktu, neyin kaybetmesinden bahsediyorsun? Yeteri kadar silahım da var, mal varlığımda var, o yüzden bir şeyleri kaybetme korkusuna girecek en son kişilerden birisiyim. Sana samimi bir şekilde olayın neden gerçekleştiğini bildirdim, oyundan düştük, hemen arkasına geri girdik ve ne polis karakterler ne de sizden birisi vardı. Polislerin olay yerinde olmadığının bir diğer kanıtını da aşağıya atacağım, olayın hemen ardı sıra aynı bölgenin yan tarafından bir başka birisini vuruyorsunuz, polisler varken mi vuruyorsunuz? Saçma sapan yorum yapmayın, o kadar samimiyseniz algıları bir kenera bırakın kendiniz ile yüzleşin. Uzun zamandır bu platformdayım, zaman zaman ara verdim zaman zaman rol kalitemi yansıttım. Hiç kimseyi aşağlamak gibi bir art niyete sahip olmadım, lakin şunun farkına vardım ki geçmişin kuyruk acısı olduğunu düşünüyorum.

Daha önce birliğimizde bulunup rol yapmayı bilmiyor diyip dışladığımız adamlardan sadece bir tanesisin PashaTelevizyon, bunu da olayla alakan olmamasına rağmen şikayeti senin açmandan anlıyoruz. Tekrar ediyorum, beni sinlendirebilecek birisi değilsin, yaptığın rolü umursamıyorum bile. /reklam ailemize alım vardır diyip birliği 200 kişi ile doldurup, 30 kişi ile rol yapıyor olman hala ne kadar kalitesiz bir roleplayer olduğunu ortaya koyar. Benim ile üstten üstten konuşabilecek kapasitede bir adam değilsin, önce kendini geliştir, daha sonra başkalarına laf at, belki o zaman bana laf atabilecek seviyeye yükselirsin.

Daha fazla yazı yazmayacağım, oyundan düşme sebebimizi açıkladık, hemen tekrar oyuna girdik etrafta ne polis karakterler ne de şahsın birliğindeki kişiler vardı. Aşağıya bırakacağım ekran görüntilerinde de bizdem hemen sonra aynı bölgeye yakın bir yerde başka birisini vuruyorlar, bu da etrafta polis olmadığını, kişilerin ap açık yalan söyleyerek yönetimi aldatmaya çalıştıklarını ortaya koyar.

#7 - 21.01.2024 03:31
Arada nerdeyse 10 dakika fark var, oyuna girip koşarak sahil tarafına gittiğin attığın SS'de belli oluyor bu yüzden benim dediğimi doğrulayan bir SS paylaştığın için teşekkürler. /q atıp az bekleyelim sonra girelim diye düşünmüşsünüz ancak yine nafile, rolden kaçmaya çalışmanız dahi bir ihlaldir ve /q veya bağlantı kopartmak dahi yeterli bir durumdur. Ekstra olarak bu SS'de sadece 1 karakter görünüyor diğer karakterin hala kayıtlara karıştığı net, anlaşılır.

Savunman için teşekkürler sonuçlanmasını bekleyelim.

#8 - 21.01.2024 13:47
@grower fucking the great açıklama;

oyuna girip koşarak sahil tarafına gittiğin attığın SS'de belli oluyor bu yüzden benim dediğimi doğrulayan bir SS paylaştığın için teşekkürler.
Sessizce son iletideki ekran görüntülerindeki sağ alt köşeye bak.

Ekran görüntüsü benim karakterime ait değil, bir başka kişinin karakteri. Hood onaylı birlik yetkilisi olmana üzüldüm, Vice adına. 

#9 - 22.01.2024 10:14
@mate 24 saat içerisinde savunmanızı iletin. @PashaTV @grower fucking the great Toksik/Kışkırtıcı iletileri düzenlemeniz için 24 saatiniz bulunuyor.