Konu: Tariq_Monteiro, Maske_739, Maske_31375, Maske_45850, Maske_30067, Maske_23207  (Okunma sayısı 320 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.01.2024 06:45

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tariq_Monteiro @Eserrrooo

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 18/01/2024 - 01:05

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Napoleon Vagabonds örgütü bir savaş içerisinde ancak savaştan bağımsız olan oluşumların bünyesi altında rol yapan oyuncular bu savaştan faydalanıp "2 tane de ben sıkayım" kafasına giriyorlar. Bu durum bizleri kötü etkilemektedir, hood bölgesine polislerin anında müdahale edebilmesi orada yer alan oyuncuların tutuklanıp silahlarını kaybetmelerine neden olabilir bu yüzden DM kapsamı altında bahsedilen kişilerin cezalandırılmasını talep ediyoruz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Ek olarak kişinin ana karakteri ve alt karakteri farklı iki oluşumda bulunmaktadır bu yüzden de gereken uyarının yapılması gerekmektedir.

#1 - 20.01.2024 11:39
Silah ile ben hiçbir zaman sıkmadım, sadece orada bulundum ve arkadaşlarımın yanında durdum. Ek olarak benim alt karakterimin bulunduğu birlik, benim kendi birliğim zaten birlik şu an arşivde yani kapalı. Zaten kendim çıkmak istesem bile çıkamam çünkü alt karakterim boş bir olaydan dolayı jail de.

#2 - 20.01.2024 12:53
.
« Son Düzenleme: 20.01.2024 23:54 mete el pasa »

#3 - 20.01.2024 16:32
Bilgisayara yeni geçtim, şikayeti de yeni gördüm. Video silinmiş tam olarak bize hangi olaydan şikayet açtın?

#4 - 21.01.2024 03:37
Videonun sahibi şikayet edilen kişiler arasından olduğundan dolayı videoyu kaldırmayı aklına getirmiş.(yedeklediğimi bilmiyorlar)

#5 - 21.01.2024 12:28
Maske 30067 olarak;
Hood'unda sıktığıma dair bir şey göremedim, boş bir video.Yaptığım sadece hood'da boş boş koşmak.

#6 - 21.01.2024 12:33
tariq'ima bunu yapmayınnn!!  :'( :'( :'( :'( :'( :'(

#7 - 21.01.2024 12:49
Maske_23207 olarak;

Kendimi göremedim. Sadece maskem takılı ve emoteum düşüyor, birine sıkmadım veya bir şey yapmadım. CCTV olduğumu bildiğim için maskem takılı. Allah bilir o emote u ne zaman attım, arkadaşın timestampi açık olsaydı görebilirdik. Eğer herhangi bir polis gelme veya adamın birinin bana sıkma durumunda bu önlemi aldım. Diğer arkadaşlarının bu birliği vurma değil, Bwuan karakterini vurma amacı olduğu için buraya geldiler. Videoda bile gözükmüyorum zaten. "DM" kapsamında cezalandırılacağım bir konu olduğunu düşünmüyorum.

#8 - 21.01.2024 14:16
Maske_31375; Ben de diğer arkadaşlar gibi hoodda maskeli ve silahlı şekilde dolaşıyorum. Aim almaktan başka bir şey yapmıyorum. Kimseye ateş etmiyor, düşürmüyorum.

@Lowest adına yapılan savunmadır.

#9 - 21.01.2024 16:32
Sonradan attığınız videonun kalitesi epey düşük, hiçbir isim ve hareket belli olmuyor. Şikayet kapatıldı.