Konu: Veronique_Rivera / 18.01.2024 23:51  (Okunma sayısı 102 defa)

#0 - 18.01.2024 00:11

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Veronique_Rivera / @senseyt / https://www.vice-rp.com/forum/index.php?action=profile;area=summary;u=15798

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 18.01.2024 / 23:51

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.
3.2. Araç Sürüş Kuralları: Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde gerçek dışı araç sürmek de bu kurala dahildir:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kaldırımdan normal bir şekilde bisiklet sürüyorum özellikle çarpmasınlar diye kaldırımdan sürüyorum şahıs geliyor kasıtlı olarak çarpmaya çalışıyor, utanmadan birde pm "aldım mı aklını" konuşması.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Yok.

#1 - 18.01.2024 01:00
Ağam, sana karşı CAR DM atmamışım, zarar vermemişim. Sadece kalkıp da sohbet muhabbet, gırgır şamata olsun diye aldım mı aklını? yazmışım. Siz şikayet açmaya yer arayan insanlar olduğunuz için, tek gayeniz şikayet açabilmek diye düşünüyorum. Şikayet sonuçlanabilir, nefes aldık diye de şikayet açabilirsin.

#2 - 18.01.2024 01:48
Ağam, sana karşı CAR DM atmamışım, zarar vermemişim. Sadece kalkıp da sohbet muhabbet, gırgır şamata olsun diye aldım mı aklını? yazmışım. Siz şikayet açmaya yer arayan insanlar olduğunuz için, tek gayeniz şikayet açabilmek diye düşünüyorum. Şikayet sonuçlanabilir, nefes aldık diye de şikayet açabilirsin.
Eğlence arıyorsan insan gibi gelirsin role girersin normal bir şekilde rol yaparsın eğlenirsin böyle saçma saçma haraketler yapmasın.

#3 - 18.01.2024 02:10
Zarar görmediğin bir şeye şikayet açan bir insansın. Sence, sizin gibi toxic insanlarla role girilir mi? Sanmam. Dostum, direk şikayet açmak yerine düzgün bir lisan ile uyarabilirsin. En azından insanlar seni uçan kuşa şikayet açan bir insan olarak bilmez.

#4 - 20.01.2024 15:43
Bu seferlik uyarıyoruz, bir sonraki benzer şikayette burası referans alınacak ve ceza ağırlaştırılacak.