Konu: Klara Berthelsen  (Okunma sayısı 66 defa)

#0 - 14.01.2024 22:46

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Klara Berthelsen @dianax

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Esteban_Costa @Unruhen

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 14.01.2024 / 22.03

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.
Alıntı
4.3. Nametag: Oyuncuların üstündeki isimler o kişileri rolde ayırmak için kullanılmaktadır. Oyuncuların tepesindeki isim hiçbir şekilde IC bilgi olarak kullanılmamalıdır. Bir kişiyi IC olarak tespit ederken gerçekçiliğe uygun olarak teşhir edebildiğinizden emin olmalısınız. Polis, belediye, ünlüler gibi tepesinde [Tag] formatındaki kısım IC bilgi olarak kullanılabilir.
Örnekler
- Oyuncunun tepesindeki isme bakıp ismiyle seslenmek
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Klara Berthelsen isimli karakter ile öncesinde Idlewood civarında bulunan tamircide karşılaşıyoruz, motoru ile araya girdiği için tepki gösteriyoruz o da tepkiye karşılık veriyor rolde buraya kadar herhangi bir sıkıntı yok. Videoda görüldüğü üzere herhangi bir emote vermeden ve ona bir saldırı olmadan motorundan inip aracı (?) yumruklamaya başlıyor. Realistik bakılacak olursa bir insanın bir aracı bu kadar kolay yumruklaması hiç normal değil özellikle bir kadının bu şekilde araç yumruklaması daha aykırı geliyor kulağa. Herhangi bir şikayette bulunmayacaktık aslında, insanlık hali boş bulunmuş olabilir diye düşünmüştük fakat arkadaş tam bir kaos. Şahsı ikinci olarak kilise de görüyoruz, rol esnasında suratımızı hiçbir şekilde görmüyor kapıdan giriyor kafamızın üzerindeki ismi okuyor ve koşarak yanımıza gelip arkamıza geçip küfür etmeye başlıyor, screenshot olarak bırakacağım. Öncelikle yapılan rol kesinlikle kadın karaktere uyan bir rol değil, araç yumrukluyor. İkinci olarak kilisede suratlarımızı görmeden isimlerimizi görüp arkamızda dikilip küfür ediyor. Bu iki olayı harmanlayınca lowrp denilebilecek kıvamda bir şahıs çıkıyor ortaya, bu nedenle şikayet oluşturuyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Olay başlangıcı, Klara Berthelsen ile ilk olarak burada kontak kuruyoruz:

İkinci kısım, kilisede arkamızdan isimlerimizi okuyup yanımıza geliyor ve küfür ediyor, herhangi bir şekilde yüzümüzü görecek konumda değil.

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 14.01.2024 23:55
Şikayette görüldüğü üzere kaltak karı sırama geçme dedi o sebepten o rolü sergiledim. Kilisede de denk geldik ismini falan söylemedim arabada gördüğüm için o rolü yaptım.

#2 - 15.01.2024 01:48
Yasaklandı.