Konu: Justin Lachman  (Okunma sayısı 543 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 20.02.2024 07:42
parti canavarı
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#21 - 10.03.2024 04:01
 :o
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#22 - 08.05.2024 06:15
Selamlar herkese;

Justin Lachman karakterimde geçen 7 aylık serüven burada bitmiş bulunuyor ve OOC yoğunluklardan ötürü bu tanıtımı boşladığımın farkındayım. Bir karakter tanıtımım olduğunu hatırlayarak bu karakterime yakışmayan bir final olduğunu biliyorum. En azından burayı böyle boş bırakmadan gitmek istemedim. Çünkü gerçekleşen rolden sonrası gelen tepkiler, duygulandırmadı değildi...
Hepinize teşekkür ederim.

Karakter tanıtımını pek fazla dolduracak zamanım olmamıştı ama artık her şeye bolca vaktim olduğundan dolayı da Justin'in hikayesini kısaca anlatayım.

Justin Lachman; Brooklyn New York'ta Yahudi bir babanın ikinci çocuğu olarak dünyaya gelerek 26 yaşına kadar güzel eğitim hayatını tamamlamış, amatör güreş liginde kariyer edinmiş, bir motosiklet kulübünün sürücüsü olarak hayatını sürdürmekteydi. Bu motosiklet kulübü bir takım sebeplerden ötürü dağıldıktan sonra ise yaşamak için o çok sevdiği motosiklet ile Florida'nın yolunu tutmayı başarır.

Başlarda tabii tutunmak için kim olursa olsun, birkaç insanın iki dudak arasına bakarak barlarda bartender olarak görev almıştı. Bir gün ise Hecate Mendoza'nın uzattığı el sayesinde Florida'nın ünlü bir DJ'i olacağını kendisi de beklemezdi. Malibu Corporation'un Rockstar Studio branşında DJ olarak görev almakla kalmayıp aynı zamanda şehrin diğer kulüplerinde (Özellikle Jungle 8, evet. :) ) yer alaraktan ilerlemiş, müthiş bir kariyer ve karakter gelişimini tamamlamak üzereydi. Güzel bir hayran kitlesi kazanmış, şehrin çoğunluğu tarafından sevilmiş karakter kimin kurşununa gidebilirdi ki? Tabii ki de Valachi...

Malibu Corporation'da bulunduğu ilk haftalar Carol Estrada adında VCPD'nin CSI biriminde görev alan kadınla tanışan Justin, onunla oluru var diye düşünür ve bir ilişki ile onun peşinden gider. Sırf Carol uğruna Justin, tek gecelik ilişki yaşadığı kız arkadaşlarına veda edip ciddi ilişkiye yelken açmıştı. Bu ilişki başlarda dört dörtlük ilerlerken son zamanlar bu ilişkide birbirlerini ancak mesai bitiminde görebilmekteydiler. Bunlardan ötürü ise bir anlaşmalı ayrılık geçer, ayrılıktan sonra iletişimleri kesilmezdi ve ikisi de birbirlerinin çıkarı uğruna yardımcı olmaktalardı. Justin'in başı belaya girer, Carol kurtarırdı. Carol'un soruşturmada bir bilgiye ihtiyacı olur, Justin öterdi derken bu iletişim yavaş yavaş kopmuştu.

Carol, VCPD'den ayrıldıktan sonra geriye bıraktığı dosyalarda Justin'in adı sayısızca geçmişken bu durum tabii ki de en tepedekilere ulaşır. Justin ise olaylardan haberdar bile değilken kariyerinde DJ'liğin dışında yeni atılımlar yaparak Randolph Mitchell'dan WSR Arena'yı yeni devralmıştı. Hatta çalışmalarına da sıkıca başlamışken bir gün AFTERLIFE'ta çıkan bar kavgasında Jackie DePalma'nın, bir adama ateş açmasına şahit olmuştu. Olay yerinde bulunan Ocean News'ın CEO'su da bunu fark ederek Jackie DePalma'a bir şantajda bulunur ve olay yerinin görüntülerini ona göstermişti. Bu duruma sinirlenen Jackie ise başta bu konuyu Finnegan ile kapattıktan sonra olay yeri görüntülerinin aslını Justin'den istemek üzere bir kumpas kurar ve onu ofisinde infaz eder.

Spoiler: GösterGizle

Yaklaşık farklı platformlarda 4-5 yıldır yapmış olduğum roleplay serüveninde SAMP'ta ilk defa start verip üstüne oturtmuş olduğum bir karakterdi Justin ve bu karakterin 7 aylık sürecinin her dakikasında keyif aldığımı söyleyebilirim. Burada da sınırlı kalmayaraktan tabii ki ileride canlandırmak üzere olacak olan karakterim için bir yol çizmeye başlıyoruz bile.
Şimdi mi? Şimdi değil ve biraz ara vermek istiyorum çünkü çok yoruldum...

EKO out

« Son Düzenleme: 08.05.2024 09:51 ekosection »
Vice
21
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Vice tepkisini veren kullanıcı(lar):
Çorumlu, Cox, Nighty, Senshi, bangzb, fakof, OZJAN,
stonecoldeko, Sahin, Merhume, MrMalcok, Swuo,
Tepki yok