Evet aracını çektim çünkü o alan Malibu Corporation binasına ait bir "Mülkiyet", Ben de 5 dakikadan fazla park yapan araçları otoparka çekiyorum. Hakaret ettin, çizilmiş deyip benden para istedin. Ben de vermedim, hakaret olarak karşılığını verdim. Orta da çizilme rolü yok, herhangi bir şey yok. Çizilme rolü yapıyorsun, bir de "İnsan" gibi demen trajikomik, hakaret edip, "Sen Kimsin ya?" gibi şeyler söyleyip, hâlâ daha o olayın yaşandığı bölge de dolaşmaya devam ediyorsun. Kendi attığın ss'lerde bile belli. Ek olarak, hakareti ben başlatsam bile, sen karşılığında bıçak çekemezsin. Özellikle GBİ alanda. Beş dakika bekledim yazmışsın, kendi attığın ss'te timecyc açık. Bir dakika olarak gözüküyor? Benim ss'lerimde de aynı? Yalancı şahitler demişsin, attığın ss'lerde bile kişiler hâlâ olay yerinde duruyor nedense? Senin ve benim attığım chat loglarda saniyelerine kadar var, hepsi konuşuyor? Peki anlat bize, bunlar tam olarak nasıl oluyor? Benim anlattığım Ss'ler yalan olsa, seninkiler de aynı? Bir de son olarak şunu eklemek istiyorum.
Kişinin attığı 3. Ss'i tam almamış, ben 2 mesaj öncesini de ekleyeyim hemen buraya ;
https://hizliresim.com/oroqml4 Bende tam tam hali yok ama olay gayet açık. "Hakaretine göre rol yapıyorum, çizik rolü yok çizilmiş diyorsun". Kişinin zaten birden fazla hakkında şikayet açılmış durumda, dün dahi birden fazla kez hapse girmiş. Genele vurduğumuzda kişinin kabahati çok. Bilerek yapıyor, bilmiyormuş ayağına yatıyor.