Konu: Non-Rp & Car Jack & Yaralı kural ihlali. Emanuel Manzanedo  (Okunma sayısı 113 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.01.2024 19:42

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: EMANUEL MANZANEDO
@fire_oksijen

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 9.01.2024 19:06

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Non-Rp Cark Jack Yaralı kural ihlali.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Emotesiz Car jack geçmiş husumetimiz olmadan, sebepsiz yere gereksiz brwal noob dm yaralı kural ihlali.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Selamlar Vice, nasılsınız iyimisiniz? Umarım, iysinizdir direkten konuya geçeyim ben.
EMANUEL MANZANEDO
Karakteri sebepsiz, yere geçmiş bir rol olmadan aracıma Car Jack atıyor ve ilk ihlalini burada yapıyor. Video'da gördüğünüz gibi Afk atmıştım arakadaş, aracımı emotesiz bir şekilde ben afk'yen car jack atıp trollüyor resmen yetersiz profil oyuncluğu. Hadi onu geçtim, tamam onu yaptınız ama gelipte durduk yere /me motordan iner, adama dalar. Diye emote atıyorsunuz sebepi ne? Sizle bir geçmiş husumetim yok, geçmiş bir rolüm yok ben bunu yine role döküyorum yine bir güzel rolümü yapıyorum. Onuda geçtim, arkadaş yetmemiş gibi yaralı kural ihlali yapıyor. Hiç bir şey olmamış gibi ayağa kalkıp, devam ediyor birde hakaret ediyor amacın ne çok merak ediyorum? Söylermisiniz, amacınız ne ben buradaki konnuyu gerekli Vice, roleplay yetkililerine bıraktım ve gerekli kanıtlar video'da var, zaten dikkatlice izlerseniz görürürsünüz iyi günler. İyi forumlar.

#1 - 09.01.2024 20:10
Öncelikle selamlar, car jack attığıma dair  hiç bir kanıt yok. Araç öylece duruyordu ve içinde kimse yoktu. Ben de bindim ve parçalamaya götürdüm fakat parçalatamadım. Ondan öncesinde de sen vicemall tarafında peşime takılıp yok işte sağa çek, aracı durdur falan yazdın. Ben de sonrasında sana saldırdım ve düştüm. Sanki mermi yemişim, iki yumruk attın düştüm ve bu kadar.

#2 - 09.01.2024 21:30
Video'u dikkatli izlerseniz iyi olur, sıfırdan izleyeyip sonuna kadar izliyeyin. Car Jack atığınız ap apaçık ortada arkadaşım ve benim bunu yaptığımı söyliyorsunuz ama elinizde kanıt yok. Ben size sağ çek falan demedim, sizleri İC olarak bile tanımıyorum rolüm bile olmadı. İleti kasmaya meili değilim, gerekli işlemleri Vice Roleplay'a bırakıyorum.

#3 - 09.01.2024 22:37
Video'u dikkatli izlerseniz iyi olur, sıfırdan izleyeyip sonuna kadar izliyeyin. Car Jack atığınız ap apaçık ortada arkadaşım ve benim bunu yaptığımı söyliyorsunuz ama elinizde kanıt yok. Ben size sağ çek falan demedim, sizleri İC olarak bile tanımıyorum rolüm bile olmadı. İleti kasmaya meili değilim, gerekli işlemleri Vice Roleplay'a bırakıyorum.
tabi inkardan geleceksin, yapmadım diyeceksin çünkü ss veya video alamadım. Hatta beni ezmeye bile çalıştın fakat ss yok ne yazık ki. Böyle yalandan konuşup rolde dayak yiyince ağlayan tiplerdensin işte.

#4 - 12.01.2024 00:46
Kanıt olarak paylaşılan videoda Car Jack ihlaline işaret eden bir görüntü yok. Yaralı kural ihlali kapsamında cezalandırılacak.
« Son Düzenleme: 12.01.2024 00:48 hopeless »