Konu: [08/01/24] Jaymore Covington Cordoza Blackwood  (Okunma sayısı 143 defa)

#0 - 08.01.2024 23:55

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jaymore Covington Cordoza Blackwood

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 08/01/2024 22:50

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
14.1. Brawl: İki taraf arasında fiziksel silahlarla (yumruk, sopa, bıçak, vb.) gerçekleşen rollerdir. Anlaşmalı veya olağan bir şekilde gelişebilir.
- Anlaşmasız yapılan brawl için sunucu kurallarında belirtilen saldırı ve savunma kuralları geçerlidir. Yaralı süresi, saldırı için emote verme vb. hususlara dikkat edilmelidir.
3.8. GTA San Andreas oyun fiziklerinin gerçek dışı kullanılması: Powergaming kapsamında değerlendirilmektedir.
Chicken Run / Bunny Hop — birisinden kaçarken veya bir yere ilerlerken sürekli zıplamak.
9.1. Kısmi yasaklamaya tabi tutulan uygunsuz roller:
- işkence
8.1. Spawn Kill: Herhangi bir silahlı çatışma durumunda rakip oyuncu interior içine girdiğinde oluşan bekleme süresini kendi lehine kullanan oyuncunun yapmış olduğu ihlaldir. Bir savaşın veya çatışmanın direkt olarak seyrini değiştirebildiği için yaptırımı ağırdır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Idlewood'tan motorla geçerken şikayete dahil olmayan birisi tekmeler savurmaya başladı. İnip saldırmaya başlayınca hepsi kovalamaya başladı. Uzaklaşınca bir tanesi devam etti kovalamaya. O da kovalarken bunny hop yapıp yumruk sallamaya başladı. Bayıltınca arkadaşlarını çağırdı, gelen arkadaşı ise kalktığımda tekrar yere düşürdü. Düşürmesinin ardından karakter ölümüne sebebiyet verecek bir eylemde bulundu. Kafam yerdeyken arka arkaya sopayla vurmaktaydı. CK'ya izin vermemişken bu gerçekleştirdiği eylemin hatalı olduğunu düşünmekteyim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Zenci rollerini lütfen Yenidoğan kekosu gibi yapmayın.

« Son Düzenleme: 09.01.2024 00:08 ekosection »

#1 - 09.01.2024 00:41
Merhaba, iyi forumlar. Arkadaşı kovaladığım doğru, düşürdüğümde doğru. Fakat devamlı olarak bunny yaptığıma dair bir kanıtı yok. O, shift tuşuna ara sıra basarak zıplıyordu. Bende aramızdaki mesafeyi açmamak için o zıpladımı zıplıyordum. Bunny yaptığıma geçerli bir kanıt sunarsa sevinirim. Diğer eylemler ile zaten bir alakam yok, arkadaşlarım gerekli savunmayı yapacaktır. İyi geceler.

#2 - 09.01.2024 01:16
Merhaba, iyi forumlar. Arkadaşı kovaladığım doğru, düşürdüğümde doğru. Fakat devamlı olarak bunny yaptığıma dair bir kanıtı yok. O, shift tuşuna ara sıra basarak zıplıyordu. Bende aramızdaki mesafeyi açmamak için o zıpladımı zıplıyordum. Bunny yaptığıma geçerli bir kanıt sunarsa sevinirim. Diğer eylemler ile zaten bir alakam yok, arkadaşlarım gerekli savunmayı yapacaktır. İyi geceler.

SS'lerdeki sen değil de Spider-Man miydi kanka? Peki Noob DM için bir açıklaman var mı?

#3 - 09.01.2024 02:04
Ss deki ben değilimmi dedim sana yetişmek için sen zıpladıkça zıpladığım doğrudur ama devamlı bi bunny söz konusu değil devamlı bi bunny olduğuna dair kanıtında yok zaten noob dm de değil mahallemde sana saldırıyolardı bende destek oldum o kadar

#4 - 10.01.2024 18:55
Yirmi dört saat içerisinde savunmanızı iletin. @cloudex

#5 - 10.01.2024 19:32
Emote'u atarken amacım kişiyi CK etmek değildi böyle bir rolde yapmadık zaten. Spawn kill konusuna gelecek olursak kişinin sistemsel olarak ilk düşüşü saat 22:55'tedir ayrıca bu dakikada ortamda ben bulunmamaktayım. Kişiyi ben düşürdüğümde bunun onun ikinci düşüşü olduğunu bilmiyordum. savunmam bu kadardır.

#6 - 11.01.2024 03:15
Emote'u atarken amacım kişiyi CK etmek değildi böyle bir rolde yapmadık zaten. Spawn kill konusuna gelecek olursak kişinin sistemsel olarak ilk düşüşü saat 22:55'tedir ayrıca bu dakikada ortamda ben bulunmamaktayım. Kişiyi ben düşürdüğümde bunun onun ikinci düşüşü olduğunu bilmiyordum. savunmam bu kadardır.

Dostum hiç dizi/film izlemediysen tabi ki bunun ölüme sebep veremeyecek olan bir eylem olduğunu düşünürsün. Orada kafam yerde sabit iken sen de sopayla arka arkaya vurursan kafa mafa kalmaz, orada ölür insan.

#7 - 12.01.2024 00:07
Şikayet incelendi.

@cloudex yaralı konumdaki karakterin tekrardan yaralı konuma düşürülmesi bir kural ihlali. Bu seferlik uyarılıyorsunuz, tekrarlamayın.