Konu: Esperanza Mavridis  (Okunma sayısı 333 defa)

#0 - 08.01.2024 12:39
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Esperanza Mavardis @Hasanbozkurt
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Lucas Latshaw
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 16.10.2023 Ticket İd #30525

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
ÖZEL SKININIZIN HAKLARINDAN FAYDALANMAK İÇİN(Skin Ekletmeden Okuyun)
  • 11.06.2021 tarihinden sonra eklenecek tüm skinler için geçerlidir. Çalınma, hırsızlık, hatalı skin/çalıntı skin ihlallerine yönetim olarak müdahale edilecektir.
  • Tüm haklardan faydalanmak için, skinlerinizin mutlaka kurallarımıza uygun şekilde eklenmesi gerekir. Vice Roleplay bünyesinde skin yapan oyuncularımız(şu anda 10+ farklı oyuncu) kuralları iyi bilen, çalıntı skin/asset kullanmayacağını bize bildiren isimlerdir ve Vice Roleplay yönetiminin kontrolü altındadırlar. İhlal durumunda, hesaplarının yasaklanacaklarını da kabul etmekteler.
  • Bu sebepten dolayı, ücretli, VP veya oyun parası karşılığında özel skin yaptıracağınız zaman mutlaka ViceSquad discordumuzda(discord.gg/vice) Özel skin bölümündeki "Skin Yapımcısı" rolüne sahip kişilerle iletişime geçmenizi öneriyoruz. Bu isimler dışında yaptırılan/ekletilen/kendinizin yaptığı skinlerde çalıntı olması durumunda, hiçbir haktan faydalanamazsınız ve özel skininiz silinir.
  • Kendiniz paylaşılmış bir skini bulup ekletebilir veya sıfırdan yaparak yine sunucuya gönderebilirsiniz. Ekletmek istediğiniz skinin(bulduğunuzu varsayarsak) sunucuda olup olmadığını kontrol etmek adına, ViceSquad discorduna girip skinin görüntüsünü skin yapımcılarına göndermenizi öneriyoruz. Kendileri size bu skinin sunucuda olup olmadığını söyleyeceklerdir. Sunucuda var olan bir skini ekletirseniz/sahibinin şikayeti sonucunda skininiz silinir ve VP iadesi yapılmaz. 

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 16.10.2023  Tarihinde özel skinimi sunucuya eklettim Ticket İd #30525 kontrol edebilirsiniz Zamanında onaylı yapımcı olan Mnemosyne'ye yaptırmıştım skini Esperanza mavaridis benim profimlimi 3 kere üst üste incelemiş ve skinimi iznim olmadan sunucuya eklettirmiş  gereğinin yapılmasını arz ediyorum
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):Birçok üst yetkili ve support skinin bana ait olduğunu bilmekte buna Malibu yetkililerinden batrix ve Rollsrose en büyük şahitlerdir. Skini eklettiğim günden sonraki ilk ss ler kişi sadece saçları turuncuya boyatıp skinimi kullanmaya başlamış

« Son Düzenleme: 08.01.2024 12:52 Micos »

#1 - 08.01.2024 12:40
Kişi etiketlemelerinde sorun olmuş kuralı ihlal eden kişi @HasanBozkurt şahit @fieL

#2 - 08.01.2024 13:04
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 08.01.2024 13:50
Öncelikle skini eklettirdikten sonra bana sanırsam @fieL yazdı ondan sonra baktım zaten senin yüklettiğini görsem attırmazdım. Onun dışında bu kafanın aynısından sunucu da farklı kişilerde de var, veya benzeri var örneğin;

Şunlar gibi bende aynı şekilde skinimi Mnemosyne'ye yaptırdım hatta sordum bir sorun olur mu diye onun da kanıtları şu şekilde;

Şimdi bu üstteki iki skini de atınca senin skini çalmış olma ihtimalin olmuş oluyor veya Mnemosyne aynu head'ı değiştirip değiştirip satmış ben beğendiğim için aldım sunucuda ki her head'ı takip edemem kimin ki nasıl diye bunun dışında diyecek bir şeyim yok. Bu süreçte de skin alma konusunda da olsun her şeyde @Mavridis benim şahidimdir

#4 - 08.01.2024 14:06
Merhaba hayırlı günler dilerim dostlar.
Şahitliğimi onaylıyorum. Skini herhangi bir şahıstan özenerek veya alenen ona benzeterek attırmadık. Hasan kardeşim zaten bu işler konusunda çok bilgi sahibi birisi değil. Skin yapımcısının ona ulaştırmış olduğu head ve body'i beraber seçerek attırdık.
Profiline arka arkaya girme sebebi, kendisini oyun içinde ic ooc darlayıp sürekli "Benim skini attırmışsın." tepkisi verdiğin için kontrol amaçlı giriş yaptı. Bunu da sana şu şekilde görseller ile kanıtlayayım.

Skini belirttiğimiz üzere yukarıda yer alan skin yapımcısından satın aldık. 30.12.2023 ila 02.01.2024 arasında geçen bir süreydi. Discord üzerinde konuşmaların tarihlerine bakabilirsiniz.

Skinin body görseli

Skine ait head görseli

Arkadaşımızın Hasan'ı bu kadar darlayıp bezdirip şikayet atıp bahsettiği aradaki benzerlik şu galiba

Ekstra olarak şunu da ekleyelim. Bilinçli olarak kimseyi rahatsız edecek hareketler yapmayız. Ki burada sizi rahatsız edecek bir durumda söz konusu değil neden bu kadar takılıp İC OOC düzenli darlama mesailerine girdiğinizi tam olarak anlamış değiliz. Biz skini Latte Showroom'dan aldık. Yapımcısına ulaşılabilir derdinizi ona anlatabilirsiniz. Biz sadece bize sunulan ürünü teslim aldık.

#5 - 08.01.2024 17:25
Oyundan ulaştığımı idda ediyorsunuz ama oyuna son giriş tarihim burda sizin yalan söylediğinizi açığa çıkıyor benim çalma mevzusuna gelecek olursam aynı saçlı bir kaç skini atmışsınız ama yüz yapılarımdam aynı olmadığı ap açık ortada buda skinleri birebir aynı yapmaz ama sizin headınızla benim head ın kaş şeklinden göz rengine yüz yapısını kadar birebir aynısı iftira atmanız pek hoş karşılanabilcek şey değil
« Son Düzenleme: 11.01.2024 13:53 Micos »

#6 - 08.01.2024 18:26
Merhaba hayırlı günler dilerim dostlar.
Şahitliğimi onaylıyorum. Skini herhangi bir şahıstan özenerek veya alenen ona benzeterek attırmadık. Hasan kardeşim zaten bu işler konusunda çok bilgi sahibi birisi değil. Skin yapımcısının ona ulaştırmış olduğu head ve body'i beraber seçerek attırdık.
Profiline arka arkaya girme sebebi, kendisini oyun içinde ic ooc darlayıp sürekli "Benim skini attırmışsın." tepkisi verdiğin için kontrol amaçlı giriş yaptı. Bunu da sana şu şekilde görseller ile kanıtlayayım.

Skini belirttiğimiz üzere yukarıda yer alan skin yapımcısından satın aldık. 30.12.2023 ila 02.01.2024 arasında geçen bir süreydi. Discord üzerinde konuşmaların tarihlerine bakabilirsiniz.

Skinin body görseli

Skine ait head görseli

Arkadaşımızın Hasan'ı bu kadar darlayıp bezdirip şikayet atıp bahsettiği aradaki benzerlik şu galiba

Ekstra olarak şunu da ekleyelim. Bilinçli olarak kimseyi rahatsız edecek hareketler yapmayız. Ki burada sizi rahatsız edecek bir durumda söz konusu değil neden bu kadar takılıp İC OOC düzenli darlama mesailerine girdiğinizi tam olarak anlamış değiliz. Biz skini Latte Showroom'dan aldık. Yapımcısına ulaşılabilir derdinizi ona anlatabilirsiniz. Biz sadece bize sunulan ürünü teslim aldık.
Arkadaşınız Hasan'ı darlamaktan kastın sanırım benim oyundan sadece 1 defa kendisine PM üzerinden ulaşıp durumu bildirmemden ibaret. @Micos 'a ekran görüntüsünü ben attım, görüntüdeki huda bakıldığında görülebilir. Bu görüntüyü aldığım gün zaten PM'den ulaştım. 1 kere ulaştığım için kendisini darlamışım, özür dilerim.
Ek olarak şikayetle alakası olmayan görüntüler ve örnekler vererek alaycı bir tavırla cevaplamanızı da hoş bulmuyorum. Hakkını savunmak için size şikayet açan kişiye üst perdeden konuşarak dalgaya almanın size bir katkısı olmaz.

#7 - 08.01.2024 19:18
Oyundan ulaştığımı idda ediyorsunuz ama oyuna son giriş tarihim burda sizin yalan söylediğinizi açığa çıkıyor benim çalma mevzusuna gelecek olursam aynı saçlı bir kaç skini atmışsınız ama yüz yapılarımdam aynı olmadığı ap açık ortada skini atmak skinleri birebir aynı yapmaz ama sizin headınızla benim head ın kaş şeklinden göz rengine yüz yapısını kadar birebir aynısı iftira atmanız pek hoş karşılanabilcek şey değil
Dostum anlamanda veya okumanda özür var herhalde bana fiel ulaştı diyorum ama sen yalanın falan diyorsun. Bende aynı şekilde skinlerimizin yüzünün benzemediğini söylüyorum yani diyeceğim bu konu hakkında bu kadar

#8 - 08.01.2024 19:38
Birde son bir defa toparlıyorum dediğim gibi ben bu skinin benzerliğini fala görsem veya bilsem attırmazdım salak değilim yani o profile bakma muhabbeti de öyle gelişti yani bana denildikten sonra ben böyle bir şey yaptım zaten skini de aynı kişiye yaptırmışız bence onunla da bir konuş sana yaptığı skin olduğunu söylüyorsun, yani skinlerin aynı olduğunu söylüyorsun ama o sadece benziyor demiş yukarıda zaten konuşması var. Yine de böyle bir derdin varsa skini yapana ulaş bence. Dediğim gibi server'da ki her skini tek tek inceleyecek değilim.

#9 - 13.01.2024 20:44
Bizzat @HasanBozkurt 'un şahiti olarak zaten bu skini yeni aldı, bu konuda  ''şikayetçi açacak'' bir durum yok BENCE. Skin benzerliği olabilir, örneğin dünyaya da bakarsan tüm insanlar birbirine benziyor. Ayrıca bir insanın gözü tam anlamıyla görür ise, @HasanBozkurt'un skini ile senin skinin sadece BENZİYOR. ''Benim skinimi ekletmiş'' Demek ne kadar da saçma? Ayrıca senin skininin headın zaten satın alınmış bir head, rel bir head değil. Sen birine atmadığın sürece bir kişi kolaylıkla cache dosyalarından senin skinini bulup, o skinden headı kesip ondan sonra kendi bodysine eklettirmez, kolay kolay uğraşmaz hele ki Esperanza Mavridis oyunda uzun zamandır olan bi karaker, E.Mavridis bunu asla yapmaz yani.