Öncelikle selamlar, luciano karakteri ban yedi ve forumda savunması var o yüzden onun savunma yapma gereksinimi yok karakteri ban yedi zaten kendi adıma savunma yapacağım
arkadaşım ile bir mekana geliyoruz ve kendimizce takılıyoruz. IC olarak bu kişinin tarzı ve kılığı komiğimize gidiyor, maske ve eldivenle dolaşıyor falan. Bu elemanın skinin silinmesi lazım aslında, böyle mekana mı gidilir? Soygun mu yapıyorsun, içmeye mi gidiyorsun belli değil
Sonrasında karakterim fırlama olduğu için kendini tutamayıp kişiye laf atıyor, aynı şekilde kendisi de karşılık veriyor zaten. Laf dalaşından sonra arkadaş dayak yiyeceğini anladı ve güvenli bölgeye sığınmak için mekandan çıkıp, Vice Mall'da bekledi. Burada zaten kendisinin bir suçu var, madem laf atacaksın ne diye güvenli bölgeye kaçışıyorsun? Kendi yapıyor, kendi şikayet açıyor. Komik bir eleman.
Mixing falan yazmış, kısacası saçmalamış bana göre. Mixing falan yok ortada, arkadaşım sadece bana pmden "pm atıyor, şikayet açacakmış sanırım." yazdı ve ben de arkadaşımın rolü baltalanmasın diye kendisine "pmden insanları rahatsız etme" diyorum. Aklına gelen tüm ihlalleri bu şikayete yazmış sanırım.